#3

1.6K 68 1
                                    

   S-a apropriat de mine.. Ma simteam incoltita de el. Credeam ca o sa ma omoare din bataie. Am inceput sa tip:

   -Hai aproprie-te! Omara-ma! Oricum nimanui nu-i pasa de mine! Daca i-ar fi pasat m-ar fi cautat, dar ei nu! Omoara-ma! Nu-mi pasa!

   S-a apropriat mai tare de mine. Mi-a prins barbia cu mana, cu cealalta mana ma tinea trans. Am crezut ca o sa ma omoare si m-am pregatit sa fiu omorata intr-o furtuna de palme. Si-a apropriat gura de gura mea si m-a sarutat. Ma musca de vuza haotic, iar eu i-am raspuns chemarii. Limbile noastre se jucau intr-un dans necoordonat.

   -Deci esti dura.

  S-a asezat pe mine. A inceput sa ma dezbrace. Eu gemeam si incercam sa-l opresc, dar eu nu ma asculta. Eram practic violata. La un momntdat s-a oprit. Eram amandoi la lenjeria intima. Raspunde la telefon. Nu am inteles prea multe.

   -Alo?

   -E gata tipa?

   -Acum o testez.

   -Sa te grabesti!

   -Nu-mi spui tu ce sa fac!

   Si inchide. Se aseaza din nou pe mine. Imi rupe sutienul, isi da jos boxerii si imi rupe chilotii cu dintii. *gata, prea multe detalii*

   *Dimineata tarziu suna soneria*

   Baiatul se da jos din pat si se imbraca. Eu eram practic traumatizata.

   -Vrei sa stii despre viata ta?

   -Da..

   -Nu pleca, cineva mi-o va spune pe toata. Imbraca-te cu astea.

   Imi arunca lenjerie intima roz, o bluza care nu trece mult de sani scurta, o pereche de pantaloni scurti inflorati si o pereche de tenisi pe care scria "Destiny is l♥ve". M-am schimbat repede. M-am dus in baie. Era o masuta plina de farduri cu un biletel roz: "Macheaza-te frumos!". M-am macheat rapid, cu tente ce mergeau cu culoarea parului, un machiaj discret de zi. Mi-am prins parul in coc si am coborat.

   Pe canapea era o roscata.

   -Cu ea iti vei petrece restul zilei. Iti este onprietena veche.

   -Mersi Derek, dar de acum eu trebuie sa vorbesc cu ea si sa-mi ajut cea mai buna prietena sa-si recapateze memoria sau s-o recladeasca. Dafny, hai cu mine..

Iubire sau uraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum