36

599 28 6
                                    

•Sirans Perspektiv•
"Felix?" Frågade jag och la handen på han kudde. Ingen Felix... Jag öppnade sakta ögonen och försökte blinka några gånger för att vänja mig vid ljuset. Jag satte mig upp och kollade mig runt för att se om han var någon annanstans. Jag sång inte Felix men mina ögon fastnade på en sak. Det låg en klänning i en plastficka (?) . På den satt det en lapp, jag reste mig upp och gick mot klänningen.
"Varsågod, glad allahjärtansdag ha på dig den, fixa dig och kom till hissen klockan 14, där kommer du möta någon som har en ledtråd dit du ska // Din Felix" stod det. Jag skrattade tyst för mig själv. Men shit hur kunde jag glömma allahjärtansdag?! Får dra till stan snabbt och köpa något? Men huuuur? Jag vet inte hur man hittar här? Det är as stort... Han får något annat.. Måste bara komma på något. Klockan var 11 så jag började med att först sätta på mig byxor och fixa mitt hår snabbt. Sen gick jag ner och åt frukost. Jag såg Linn och Madde sitta vid ett bord längre bort så jag gick och satte mig vid dem.
"Har ni fått något av dem?" Frågade jag.
"Jag fick en klänning och typ en lapp" sa Madde och skratta.
"Jag med" sa jag och Linn i mun på varandra.
"Vadå?" Frågade Maja som nog precis kommit.
"Har du fått något från Omar?" Frågade Linn och kollade på Maja.
"Aa fick en lapp och en klänning" sa hon och log.
"Vi med" sa Madde och skratta.
"Vad stod det på eran lapp?" Frågade Maja.
"Typ kom till hissen klockan 14, där finns någon som har en annan ledtråd" sa jag fundersamt.
"På min med, era då?" Frågade Maja och kollade på Madde och Linn.
"Samma" sa dem i mun på varandra.
•Felix Perspektiv•
Jag var inne i stan och köpte saker som jag och Siran skulle ha klockan 14. Jag köpte filt, godis och massa ljus. Det skulle typ vara en liten picknick. Vi hade bestämt att vi skulle äta på den där restaurangen nere på stranden. Sen skulle vi gå till Oscars hotellrum och se på film alla tillsammans. Det skulle bli en perfekt allahjärtansdag! Vi hade köpt en varsin klänning, fast det hade ju Katia hjälpt till med.. Vi är killar och fattar inte riktigt sån. Men till slut hittade vi klänningar till alla. Asså vi killar ska inte ha klänningar då men vi hittade klänningar till Siran, Madde, Linn och Maja. Klockan närmade sin redan 12:30 och jag blev stressad. Allt skulle vara nere på stranden och jag skulle vara fixad klockan 14:00 för att vara exakt det tog typ bara 10 minuter att gå till stranden dör vi skulle vara. Vi killar hade varit smarta och sagt vart vi skulle vara så att vi skulle vara typ iallafall minst 20 minuters avstånd. Annars skulle det bli kanske konstigt om alla 8 låg på samma strand, och sen skulle till samma resturang. Plus att dem typ kanske låg 15 meter ifrån varandra omringade av ljus. Liksom det skulle sett väldigt dumt ut skulle jag tyckt. Men vi alla kanske tycker olika eller? Gör vi?

•Till Oscar•
F- kan inte Siran gå över till ditt rum så kan du och jag göra oss iordning i mitt rum?
O- ähh nä, vi tar mitt rum kom om 10
Skrev han tillbaks.
Nu behövde jag bara vandra tillbaks till hotellet i min egna lilla takt. Jag gick långsamt när jag ville. Men jag behövde gå ganska snabbt om jag skulle hinna med allt som skulle vara färdigt klockan 14. Vilket för mig var väldigt lite tid eftersom att klockan var 12:38.
_____
Kommentera eller rösta gärna💕 döpte en penna till Moofis innan✏️ HAHAHA jag är så jävla ensam🙊 men jag ville bara det den var fin😂 men hoppas ni gillar kapitlet och kommer skriva mer och Siran och Felix Märsta kapitel då det inte varit så mycket om dem och Siran ville det. Så hon ska få det!💕

True Love - O.RWhere stories live. Discover now