deel 16

258 17 0
                                    

Eric pov

Brigitte ligt op haar bed. ik loop al een hele tijd rondjes in de kamer. "Eric?" ik draai mij om. "ja?" "hoe zijn wij in deze kamer gekomen? want er is geen deur." "daar zeg je wat!" dat ik daar niet eerder aan gedacht heb. ik begin na te denken en op de muur te tikken. "niemand kan je horen." zegt Brigitte terwijl ze naast mij komt staan. "misschien klinkt het ergens hol." ze krijgt een bemoedigende blik op haar gezicht. nu begint ook zij op de muur te tikken.

Velimir pov

"smaakte ze vreemd?" vraag ik aan Floor. ze heeft net haar boterhamen op. "nee." ik ben blij dat ze dat zegt. ik loop naar de tafel en neem de twee boterhamen. ik begin te eten. "jij dacht toch dat ze giftig waren?" zegt Floor plagerig. "jij zegt toch van niet?" zeg ik en eet verder. Floor valt om van het lachen.

Tineke pov

we zitten met drie de kast te onderzoeken. Koen kruipt er weer in. "Koen, waarom kruip je in de kast?" vraagt Patrick. dan valt het deurtje van de kast dicht. ik en Patrick liggen plat van het lachen terwijl Koen probeert het deurtje vanbinnen probeert open te doen.we beginnen nog harder te lachen. "vorige keer kroop hij er ook in en toen verschoof de kast dus denkt hij dat dat nu ook gebeurt." opeens begint de kast te trillen. ik schrik en trek het deurtje open. ik trek Koen mee de cel van Patrick in zodat we veilig zijn. "wat gebeurt er nu weer?!"

is het gevaarlijk of is ze gevaarlijkWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu