Iki Umutsuzluk

201K 13K 3.3K
                                    

HAFTAYA YUNANISTAN'A GIDECEGIM BU YUZDEN PAZAR GUNUNE OYLAR OLURSA O GUN YUKLERIM YOKSA BIR HAFTA BÖLÜM YUKLEYEMEM ÇOK ÖZÜR DILERIM.

------------------------------

Koridordayım ve kameraya bakıyorum. Bizi yanıltmak için mi bunları koydi acaba merak ediyorum da. Ama öyle yapmadıysa, ne demek olabilir ki bunlar? Yatakhanenin olduğu, yani en üst katta bir morg var. Buranın da kilidi yeni açıldı. Hani cesetlerin saklandığı soğuk yerler vardır ya, onlardan biri burası. Heryer iç karartıcıydı ve morgun bir kenarında birsürü dolap tarzı şeyler vardı. Eminim içinde bizim okuldan ölenlerin cesetleri vardır.  Etrafa bakındım ve en kenarda,  yerde Eva'yı gördüm. Bayılmıştı.

Yanına gittim ve elimle onu iteklemeye başladım. En sonunda biraz daha öyle durdu ve gözlerini açtı.

VICTORIA: Eva?

EVA (B.M.): Benim lan ben! Yine kendimden geçmişim ya la.

VICTORIA: Şey... Neden kendinden geçtin ki?

EVA (B.M.): Hiç bilmiyorum. Uyandığımda yerde yatıyordum. Biliyorsun bilgilerimizi paylaşıyoruz,  ama hafızalarımızı paylaşmıyoruz.

Doğru ya. Kişilikleri, hafızaları paylaşıyordu.

B.M. biraz etrafta gezindi. Daha sonra dolaplardan birini açtı ve bir cesedi, altında tekerlekli masayla birlikte dışarı çıkardı. Cesedin üzeri çarşaf tarzı bir şeyle örtülüydü. B.M. ,çarşafın kafa tarafını biraz kaldırdı ve cesedin kim olduğuna baktı ama ben göremiyordum.

EVA (B.M.): Bizim Eva denilen dingil bunları gördükten sonra kendinden geçmiştir. Tüm vücut fena halde yakılmış! Çok havalı! Bu Ally Jackson değil mi? Yazık kıza ateş edilmiş. Kurşun derine girmiş!

Kurşun mu?! Ally silahla öldürülmedi ki!

VICTORIA: Her yerde bıçak yaraları mı?

EVA (B.M.): Salla bunu!

B. M. tekerlekli masayı ayağıyla etti ve cebinden hep yanında taşıdığı makasları çıkartıp benim boynuma doğru uzattı.

EVA (B.M.): Şimdi söyle, benim prensim nerede? Eğer söylemezsen öldürürüm seni.

VICTORIA: Sakin ol! Odalardan birinde araştırma yapıyordur.

EVA (B.M.): Onu zaten biliyorum! Nede olsa iş Blake aşkıma gelince ben tam bir uzmanımdır! HAHAHAH!

Eva gülerek dışarı çıktı ve ben yalnız kaldım. Demek burası morg. Kullanımda olan 9 bölge var. Hepsi de... Bekle! 9 mu?! Şimdiye kadar kimler öldü? Erin, Marie, Deamon, Tate, Kate,Daniel, Micheal, Sebastian, Sam, Jessie. Fakat ölen 10 kişi var! Oha! O zaman bir kişi gerçekte ölmemiş! Suçlu bizden biri değil!

O sırada arkamdan gelen ayak seslerini duydum ve hemen arkamı döndüm.

MÜDÜR: Senin için çok özel bir ipucum var.

Müdür cebinden bir resim çıkardı ve yere bırakıp gitti. Müdür gittikten sonra resmi yerden aldım.

VICTORIA: Resim mi?

Resmi incelemeye başladım. Resim bir sınıf resmiydi ve ilk gün bu okulda olanların hepsi bu resimdeydi. Ben hariç! Hepsi kameraya bakıp gülümsüyorlardı. Ally bile resimdeydi.

Hoparlörden müdürün sesi duyuldu.

MÜDÜR: Bu her şeyin sonu olabilir ve her son aynı zamanda bir başlangıçtır. Hiçbir gece sonsuza dek sürmez ama sabah kapkara olacak. Hiçbir yağmur edebiyen yağmaz ve sizi bekleyen tek şey kuraklıktır.

Sırlar OkuluHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin