...numai daca ai știi, prietene...

8 0 0
                                    

Într-un club doi vechi prieteni se întâlnesc înainte de a se prezenta la întrunirea Consiliului : androidul Rioshi si Seijin. Cei doi se știu de multa vreme, de când locuiau pe planeta Shollarys ; dar acele vremuri erau de mult apuse. Amândoi au jurat ca se vor răzbuna pe cel care la omorât pe KAMI-NO-GORU.

      Planeta Shollarys se afla in galaxia Goruyun ,  aflata la 240 de milioane de ani lumina de galaxia Calea Lactee si se presupune ca ar fi fost distrusa in urma cu 300 de ani Kowathu si tovarășii săi. . . dar nimeni nu știe nimic, ultimele informații despre Goruyun datează din urma cu 300 de ani când se specifica ca Kowathu se afla in drum spre Shollarys.

      Rioshi privea îngândurat la paharul din fata sa. Avea aceeași expresie rece a fetei, întotdeauna era îngândurat, întotdeauna avea urzea planuri peste planuri,  el nu avea odihna, nu se putea odihni caci avea o misiune pe care trebuia sa o duca la bun sfârșit, indiferent de costul, prin orice mijloace.

      Seijin care stătea in fata androidului, îl privea pe acesta atent. De 20 de ani de când ajunsese pe aceasta planeta micuța uitata de lume, nu îl văzuse atât de îngândurat. Întrevederea de astăzi avea sa producă o cotitura in istoria planetei si a întregului Univers, daca planul androidului avea sa dea roade.

      -  Crezi ca vom reuși sa încheiem înțelegerea cu ei? Întreabă Seijin.

      -  Sa speram ca vor înțelege si ne vor ajuta! Pana la urma e vorba despre supraviețuirea lor. Când vor vedea filmul vor înțelege. Fii fără grija Seijin, ne vor ajuta. răspunde Rioshi.

      -  Totul  depinde de Sholl. . . spune Seijin care soarbe din paharul sau plictisit.

- Nu. intervine Rioshi. Totul depinde de aceasta întâlnire, singuri nu putem face totul. E nevoie de organizare si încredere , nu de conflicte inutile intre noi. Doar așa vom putea sa ne coordonam acțiunile si sa prevenim apocalipsa si întreruperea acestei ere întunecate.

      Rioshi avea dreptate într-o privință, conflictele din aceasta lume trebuiau sa înceteze , toți trebuiau sa își amintească ca doar împreuna puteau evita o catastrofa. Însă androidul uitase ca numai Sholl era destul de puternic sa îl învingă pe Nazaret sau pe Kowathu, pana la urma el era reincarnarea lui KAMI-NO-GORU.

- Poate ai dreptate in unele privințe , dar vechiul meu prieten, nu uita cine deține cheia victoriei. spune Seijin oftând.

- Știi bine ca sunt mulți care pot manipula Azrathul. . .

- Dar numai Sholl îl folosește la capacitate maxima. intervine Seijin care se uita la ceas. Era 12 : 45, era timpul sa plece sa se întâlnească cu ceilalți membri ai consiliului.

Rioshi îl privește pe Seijin si zâmbind ii răspunde :

- Ai dreptate , dar acum e si el doar un simplu om. Momentan trebuie sa avem grija de el, sa nu o ia pe cai greșite.

- Așa-i. spune Seijin care se ridica in picioare. Eu plec sa mă întâlnesc cu ceilalți, ne vedem la ora 14.

- Desigur. răspunde androidul care îl urmărește pe Seijin care își golește paharul si apoi pleacă de la masa. Continua : Daca ai știi care este adevărul despre aceasta lume , si care sunt adevăratele interese  din aceasta lupta. . . . numai daca ai știi, prietene. . .

Hana SeikatsuWhere stories live. Discover now