Chaozu, zeul de pe Atedan

20 0 0
                                    

Eureka Moss stătea în fața muribundului care se afla în mijlocul unei povestiri. Trecuseră 3 ani de când se întâlnise cu Devoratorul de Galaxii si urmând indicațiile acestuia și zvonurile apărute despre acest muribund ajunsese in galaxia Calea Latee și chiar pe planeta capitală a galaxiei, într-un azil de bătrâni îl găsește pe cel care nu lasă morții să se odihnească și răscolește trecutul, cel mai întunecat trecut al universului care însuși universul l-a uitat. Stătea pe un scaun și privea cum moșul povestea. Și era atât de pătruns în lumea istorisirilor lui încât nici nu îi simțise prezența.

… pe o planetă numita Atedan, trăiau în pace și armonie câteva miliarde de suflete călăuzite de zeul Chaozu. Acum mai bine cu 3000 de ani Chaozu a creat o puternică bariera care protejează planeta Atedan de forțele prădătoare ale zeului războinic Lukyfer. Chaozu a luat parte la ultimul război condus de Kami no Goru împotriva fratelui sau Lukyfer disputat acum mulți ani. După înfrângerea lui Lukyfer și închiderea acestuia în închisoarea planeta Terminus universal a cunoscut o scurta  perioada de pace si prosperitate. Dar în urma cu 3000 de ani a apărut Devoratorul de Galaxii …

Timpul le rezolvă pe toate, așa se spune. După multe lupte îndurate, după mulți ani fericiți alături de sufletele pe care le-a călăuzit, Chaozu se află în fața propriei morți. Da, chiar și zeii mor, așa cum fiecare ființa din univers moare și se naște din nou, fie în următoarea dimensiune, fie într-o dimensiune anterioară sau în aceeași dimensiune, în funcție de puterea pe care o are.

Timpul lui Chaozu în această dimensiune se apropia de sfârșit, el urmând să renască în dimensiunea a 4-a unde ar fi putut duce o viața liniștită , sau poate va alege să se nască tot aici, în aceasta dimensiune aflată în pragul unui nou mare război inutil al zeilor .

Chaozu se afla in camera de meditații personală  și medita intens la ce va avea de făcut, putea întrevedea posibile viitoruri in ședințele profunde de meditație. Acum ajuns in pragul morții trebuia sa afle care va fi viitorul apropiat ca sa poată lua o decizie buna, sa renască in aceasta dimensiune sau sa treacă la următoarea dimensiune. Si oricât de profunda ar fi meditația sa, nu putea vedea nimic, totul era neclar si in fata ochilor sau apărea doar imaginea unui copil inocent si numele Antoo.

War of GodsWhere stories live. Discover now