Chapter 29.

2.4K 148 18
                                    

    POV CAROLINA

    Toate pareau sa fie bune. Ma trezisem din coma. Nu facusem greseala sa am copii asa devreme. Urma sa pot sta cu Jeff si sa ne iubim. Pacat ca nu a fost asa. Pacat ca a fost doar o iluzie nesemniicata a mintii mele bolnave.

    Slender ne-a dat afara din casa de mai bine de 1 saptamana si nu pare ca vrea sa ne primeasca inapoi. Eu stau intr-o camera cu o fata pe nume Vanessa. Este mai mica decat mine cu vreo 3 ani si a ajuns in acest corp al caminelor deoarece a dat foc profesorului de anatomie.

    Acum ne pregatim sa mergem la vanatoarea de seara. Noi fiind in acest corp cu probleme trebuie sa ne procuram singuri organele si carnea de om pe care sa o dam la schimb la cantina pe mancare pentru oameni. Stiu, este foarte ciudat. Suntem nedreptatiti doar pentru ca am ajuns in aceasta cladire tampita.

   Intr-un fel e ok pentru ca noi avem voie sa vanam cand dorim atata timp cat nu chiulim de la mai mult de 10 ore pe an.

    Am iesit pe usa camerei care era una destul de draguta. Peretii eu grena si avem parchet rosiatic. Mobila este gri cu negru si bleomarin iar covorasul este mov deschis. Pe pereti sunt doferite desene facute de noi.

   Revenind. Am iesit din camera si am coborat la parter pentru a iesi din vladirea destul de mare. Noi stateam la etajul 3 si mai era un etaj deasupra noastra. Pe fiecare etaj erau cate 10-20 de camere.

    Am iesit din cladire si am dat peste Mattew. Mattew Anderson. Unu dintre cei mai cunoscuti de aici dar e foarte de treaba si ne-am imprietenit usor. Acum fiind unul din cei mai buni prieteni ai mei.

-Ce faci , C?

-Iar te-ai uitat la Death Note si crezi ca poti sa faci ca L, Light si Near?

-Ce bine ma cunosti!

-Stiu, nu?!

-Oricum, unde mergeti?

-Unde crezi? La bordel? Nu mersi. Mergem la vanatoare ca sa ne castigam hrana.

-Pot veni si eu C si V?

-Daca mai imi zici o data C o sa iti bag o foarfeca in fund!

-Bine safa. Pot sa vin Caro?

-Da poti.

   L-am luat de o creanga pe Mattew si l-am tras dupa mine spre padure ca sa iesim in autostrada spre case. Sa fim sinceri se lasa tras. E un pachet de muschi. Nici Adonis nu l-ar putea trage asa simplu. Imi face mie pe plac.

   Ajungem la intrarea in padure si acum imi amintesc ceva. Vanessa e asa de tacuta si stiu de ce. Ea il place de mult pe Mattew si acum ca suntem cei mai buni prieteni ii e greu sa zica ceva ca sa nu se faca de ras.

-Vanessa, ce mai faci? Intreaba Mattew.

    Baietasul asta parca imi citeste gandurile.

-Um...B...Bine. Spune balbaita. Daca el nu isi da seama ca ea il place inseamna ca e mai prost decat credeam.

-Nu te balbai ca nu musc. Desigur, daa vrei, nu ma opun. Spune zambind pervers

    Ea se inroseste instant. E o fire foarte timida. Daca mie imi spunea asta un baiat pe care il plac ii saream efectiv in brate.

   Pana la urma au terminat romantismele cand Vanessa ma ruga din priviri sa il fac sa termine si eu ca o fata educata am inceput sa fac semne din maini si din gura ca si cum as vomita. Dupa ce el a facut o fata gen: 'stiu ce faci si nu imi place' am intrat de tot in padure si ne indreptam spre strada care dadea spre oras.

    Am ajuns in oras si am stabilit sa ne intanlim si sa ne asteptam pana terminam in fata ceainariei : "Kirygaya"

   Am intrat intr-o casa destul de mare si m-am indreptat spre dormitoare. Am intrat in primul unde se afla o fata cam de varsta mea. Destul de draguta dar se vede ca e o curva. O sa ajut lumea. Am intrat in camera si mi-am scos mini briceagul. Ma duc langa ea si ii fac o taietura usoara pe clavicula astfel incat sa trosneasca sange din ea ca din cascada niagara.

Am trecut la urmatoarea camera. Sunt doar 4 camere in toata casa. In aceasta camera se aflau doi gemeni.micuti de maxim 2 anisori. Va fi usor. I-am luat din patuturi si i-am dus in cada. Am dat drumul la apa si cand s-a umplut i-amaruncat acolo si am plecat.

   Am plecat la camera urmatoare. Acolo era un barbat de vreo 50-60 de ani. Lui pur si simplu i-am taiat capu apoi membrele si am scris pe perete: "I'm a killer. Problem?!".

Am trecut la ultima camera unde se afla o femeie de vreo 20 de ani. Am luat cutitu plictisita si i l-am bagat langa inima. Va muri dar lent si dureros. M-am intors sa plec dar dintr-o data simt o durere in umarul drept si firicele de sange scurgandu-se pe mana in jos.  Am dat de dracu!

Jeff the KillerWhere stories live. Discover now