BY-FİNAL-

1.6M 46K 49.9K
                                    

Önemli bir not; Bu bölümü kesinlikle Özgür Akkuş'un; Ölünce sevemezsem seni müziğini dinlemeden okumayın. Hele de başlarını.


Bölümün diğer şarkısı; Hans Zimmer - Maestro (Sonlarını, kesinlikle, bununla okuyun) Kesin...


Multi; Barbara__Palvin kullanıcısının yaptığı güzel bir video. Bölümden önce izlerseniz daha faydalı olur :Dd https://www.youtube.com/watch?v=2lrBFvlGOh0 Teşekkür ederim bitanem!!


Bölüm ithafı; Beni İan Somerhalder'la ilgili her türlü şeyden haberdar eden tatlı okuyucum @arjin-oxox 'a. Bir de geçen fark ettim eski bölümlerde ithaf vermediğim bölümler varmış. Oraları tamamlayım diyorum, bazılarınızın yorumları beni çok güldürüyor, bazılarınızın ki çok gülümsetiyor beğendiğim yorumların sahiplerinden seçeceğim. Zaten eski bölümleri de düzenleyeceğim için o sırada ithaf ederim. İyi okumalaar.


Tabii siz buraları geçtiniz -,-


Ayazdan;


"Bebeği kaybettik."


Adımlarım hızlanırken elimi cebime kaydırdım. Varlığını bir kez daha kendime gösterdikten sonra elimi çekmek yerine silahı daha sıkı kavradım.


"Masal Sayer'i kurtardık ama kalbi bir krize daha dayanmaz."


Henüz soyadı 'Barkın' olamadan kalbinin dayanamayacağı şeylerden konuşuyorduk. Masal Sayer'in kalbi neye dayanamazdı? Gözlerinin içerisine bakan Ayaz'a, sözlerinin içinde kaybolan Ayaz'a, öpüşlerinde nefes alan Ayaz'a, nefesinde nefesini veren Ayaz'a... Ne ara kalp krizine dayanamayacak kadar eskimişti kalbi?


"Bedeni yoruldu ve bunlara karşılık maalesef bir kriz daha bekliyoruz."


Adımlarım koşmaya dönerken boşta olan elimin tersiyle gözlerimi sildim. Yağmur yeterince gizliyordu yaşları çevredekilere ama yağmurun aksine yanağımdan sıcak inerken göz yaşlarım, bana gizleyemiyordu.


Gizleseydi ya İzmit'te olduğumuz o gece de bana hislerimi yağmur. Çıkmasaydım karşısına. Bakmasaydım gözlerine. Benimle olmasını söylemeseydim. Yine hastanede olur muydu şimdi?


Yağmurun bıraktığı göletler her zaman ki gibi siyah olan pantolonumun paçalarını ıslatırken büyük mekanın kendisi gibi büyük olan kapısı ittirdikten sonra içeri girdim. Kapıdan içeriye girdiğimi yeni fark eden dışarıdaki adamlar hızla içeriye girseler de benim kadar hızlı değillerdi.


Hiç kimse sevdiği kadının öleceğinden emin olan yalnız adam kadar hızlı olamazdı.


"Kendinizi hazırlamalısınız. Masal Hanım'ı kaybetme olasılığımız bu gece çok yüksek."


Mekanın içerisinde adamlar üzerime çullanmak için harekete geçtiklerinde onları umursamadan ilerlemeye devam ettim. Belki Masal'ın mavi gözlerini düşündüğüm saniyeler, belki de Masal'ın pembe sözlerini düşündüğüm dakikalar içerisinde birkaç adam bana silah çektiklerinde gülecek gibi oldum.

BENİMLE YAN (2.kitabı geliyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin