KARANLIK LİSE 2 RAFLARDA! -ve imza duyurusu-

85.4K 2.6K 582
                                    

Karanlık Lise serisi Karanlık Lise ve Karanlık Lise 2 olmak üzere iki kitap şeklinde Epsilon Yayınevi'nden basıldı ve artık ikincisini de satın alabilirsiniz!


Ankara ve İstanbul'da gerçekleşecek olan imza günlerim:

ANKARA, 30.05.15 Cumartesi, 14.00 Cepa D&R,

İSTANBUL, 31.05.15 Pazar, 14.00 Beşiktaş Nezih.


*31 Mayıs pazar günkü İstanbul imza günümün sadece yeri değişti. Trump Towers AVM D&R'da olacak demiştik ama, İstanbul'un her yerinden gelmek isteyen herkesle, ulaşımı en rahat, en merkezi yerde buluşalım diye Beşiktaş'taki Nezih'te imzamızı gerçekleştireceğiz.

--

Karanlık Lise 3 olmayacak, Karanlık Lise serüvenimin yazma kısmını ikinci kitabın sonunda bitiriyorum ama sizlerle olan iletişimim asla kopmayacak. İleride yeni kurgularla yepyeni hayatlarla, yeni renklerle tekrar birlikte olacağız. Karanlık Lise serisi benim için çok büyük bir başlangıçtı ve siz Gölge Ailem bana her zaman ne kadar iyi bir başlangıç yaptığımı hatırlatıyorsunuz.


Şu ana kadarki tüm imza günlerimde o kocaman gülümsemelerinizle beni desteklemeye geldiniz... Hepinize çok teşekkür ediyorum. İmza günleri belki de inanmayacaksınız ama kendimi çok iyi hissetmemi sağlıyor. Her birinizle tanışmak, adını öğrenmek ve ufak bir fotoğraf karesi bile olsa birer anı yaratmak tarif edilemez bir mutluluk benim için... Sanırım kitaplarımın basılması en çok bu yönden bir artı sağladı. Basılmadan önce sosyal medyada yani Wattpad'de yine iletişim kuruyorduk fakat yüz yüze olduğumuz zaman her şey gerçekten çok daha farklı ve daha güzel. Bazılarınız heyecandan konuşamıyor, elleri titrediği için fotoğraf çekemiyor fakat ben o parlayan gözlerinizde bana neler anlatmak istediğinizi anlıyorum.


Binlerce teşekkür borçluyum hepinize, beni her kalem tutuşumda mutlu ettiğiniz için.


Gerçekten aylardır aklımda olan kelimeleri sonunda final bölümünde somutlaştırdığımda ortaya tahmin ettiğimden daha güzel bir şey çıktı ve tepkilerinizi, okuduktan sonraki düşüncelerinizi ve en en en en en merak ettiğim olarak da duygularınızı öğrenmeyi gerçekten çok istiyorum.


Hani Wattpad'deyken her bölümün hatta her satırın yanına yorum yazabiliyorduk ya, finalin kitapta olmasıyla birlikte bu mümkün olmayacak haliyle :D fakat aynen oradaki mesajlaşmalarımız gibi bana her zaman buradan, Facebook Karanlık Lise sayfasından ve diğer bir Facebook sayfam olan Alya Öztanyel sayfasından mesaj atabilir, ulaşabilirsiniz. Linkleri bu yazının sonuna ekleyeceğim. Aynı şekilde kitabı bitirdikten sonra da bana yazabilir ve duygularınızı anlatmaya devam edebilirsiniz. Gerçekten çok mutlu olurum.


''Gölge Ailem''


Söylemesi bile beni mutlu ediyor.


Sizler benim için çok değerli ve önemlisiniz. Karanlık Lise serisi ikinci kitapla birlikte sona erebilir ama iletişimimiz asla kopmayacak. Aynen sosyal medya hesaplarıma sık sık bakmayı unutmayacağım ve her zaman yaptığım gibi her mesajınıza tek tek cevap vermeye devam etmeye çalışacağım.


Aramızdaki bu bağ, bu kurduğumuz aile Atagül Lisesi ile bitmeyecek. Dediğim gibi ileride yepyeni kurgularla, hayat vereceğim yeni karakterle, yeni kitaplarla tekrardan sizlere ulaşmayı hedefleyeceğim. Aklımda yeni kurgular hep oldu fakat her zaman Karanlık Lise'yi ön plana koydum. Yazdan itibaren aklımda bir rafa kaldırdıklarıma geri dönmeyi planlıyorum.


Sosyal medya üzerinden gönderdiğiniz mesajlardan yola çıkarak bu yazıyı yazmak istedim. Umarım merak ettiklerinize yanıt verebilmişimdir.

Tekrar konuşmak üzere! Sizleri çok ama çok seviyorum ❤️


Facebook'taki ''Sizden Gelenler'' albümümüz her zaman açık olacaktır. Bana göndermeye devam ettiğiniz sürece sık sık olmasa da güncellenecektir.

- Bazen girip hepsine teker teker bakıp gülümsediğimi biliyor muydunuz? :) -


https://twitter.com/alyaoztanyel

http://www.wattpad.com/user/alywithdw

https://www.facebook.com/alyaoztanyel

https://www.facebook.com/karanliklise

Karanlık Lise 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin