where is Niall?

192 15 0
                                    

Ad Louis:

Ik had echt niet verwacht dat Niall zo ging reageren dacht hij dit echt? Waarom zouden wij hem weg willen? Hij is mijn beste vriend mijn neefje! Voor hem zou ik echt alles doen.

"Niall ..." begin ik maar stop meteen als ik zie dat hij er niet meer staat. "Haz waar is Niall?" vraag ik terwijl ik met men hand voor zijn ogen ga. "Wat is er louis. Ik moet nadenken hoe we Niall..." verder laat ik Harry niet uitspreken. "Harry Niall is weg!" roep ik.

Meteen staan de andere ook op. "Komaan we moeten hem gaan zoeken!" roept Liam.

Waarom we zo bezorgd zijn?

*flashback*

"Lou hij komt straks terug, hij is 10 jaar hij weet wel de weg terug!" zegt Zayn. "Maar ik wil dat hij hier is." zeg ik ma de rest blijft zeggen dat we gewoon moeten wachten. Ik ben heel de nacht opgebleven. Elk uur heb ik gezien en s morgens was er nog steeds geen teken van Niall.

"Ik ga niet langer wachten, ik moet hem gaan zoeken. Als we nu niet hadden gezegd dat hij naar het ziekenhuis moest voor controle. Omdat hij mager begint te worden terwijl hij veel eet dan was hij hier nog.

Ik doe men jas aan, neem men gsm mee en ga op zoek naar Niall. Ik ga allemaal kleine straatjes in en kom uit op een groot bos. Dit wordt echt moeilijk om gem te zoeken, zeker als hij hier is.

Na twee uur gezicht te hebben zie ik hem eindelijk. Of dat denk ik toch er ligt een persoon op de grond dicht bij een boom. Hij zal gestrunkelt zijn maar als in dichter bij kom zie ik dat het Niall is en dat hij niet meer beweegt. Ik ren snel naar hem toe en draai hem op zijn rug.

Ik voel zijn polsslag en ben blij dat er nog een is het is wel een hele zwakke polsslag maar dat maakt me niet uit. Snel pak ik hem op en bel ondertussen de ziekenwagen.

Wanneer ik uit het bos kom, rent er meteen een dokter op me af en neemt Niall over. Legt hem op de brancard en beginnen hem te onderzoeken.

Dan gaat het allemaal snel, ze beginnen hem te reanimeren. Na 2 minuten stoppen ze eindelijk en roepen ze tegen mij dat ik snel mee moet komen want hoe langer we wachten hoe groter de kans is dat hij het niet overleeft. Ik ben echt zo bang. Niall kwijt raken is echt het ergste wat er in mijn leven kan gebeuren.

Blijkbaar had hij een lintworm waardoor de lintworm zijn voedsel opat en waardoor Niall dus eigenlijk geen voedsel binnen kreeg en doordat hij zo zwak was. Is hij flauwgevallen maar recht op een wortel dat er uitstak gekomen. Waardoor hij 5 maanden in coma lag. En als hij nu weer in coma geraakt zijn wij hem kwijt. Dus nu weet je waarom we hem moeten gaan zoeken. We willen hem niet kwijt

Why do they hate me?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora