Final (daca il puteti numi asa)

938 52 3
                                    

Hope's POV:

Dupa ce mi-am revenit din...starea de visare in care eram, am mai fost tinuta in spital inca aproape trei saptamani in care a trebuit sa fiu operata ca sa imi scoata glontul si sa ma tina sub observatie o perioada.

Cand am aflat ca Ethan a fost cel care m-a impuscat, spre mirarea mea, nu am fost surprinsa.

Ajunsa in sfarsit inapoi la internat pe la mijlocul/sfarsitul lui August nu m-am mai dezlipit de Luke. (inafara de momentele cand imi aducea de mancare din sala de mese).

Am stat in camera lui, ne-am jucat jocuri video, am ascultat muzica, am mancat, ne-am batut cu mancarea si am dat o mini-petrecere, numai noi doi, ca sa sarbatorim faptul ca mi-a trecut rana si ca sunt vie.

Yee!

#alive

"Hope," imi spune Luke, facandu-ma sa-mi ridic capul de pe pieptul lui ca sa il privesc in ochi. "Esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Stii asta, da?"

Am oftat modesta si i-am zambit larg.

Suntem la unul dintre minunatele baluri ale internatului. Toata lumea sarbatoreste terminarea verii, desi, sa fiu sincera, nu stiu ce e de sarbatorit in asta.

Dansam pe 'Marvin Gaye' de la Charlie Puth si Meghan Trainor si chiar daca nu este atat de lenta, noi ne miscam incet, ca pe un vals.

"Serios. Nu stiu ce m-as fi facut daca te pierdeam. Te iubesc."

"Si eu te iubesc."

Si ne-am sarutat. Un sarut dulce si lung, pe care nu-l voi uita, prin care ne-am spus cat de mult insemnam unul pentru celalalt.

~~~~~~

Hey, pestisori sau unicorni sau persoane care stau si imi citesc cartea!

Ce mai faceti, ca eu am fost...ocupata.

Stiu ca asta nu este cel mai bun final, dar urmeaza un epilog cat de cat lung. Si sper ca dupa ce il cititi sa nu ma dati in judecata si sa-mi spuneti daca vreti sau nu volumul 2.

Si poate nu v-am suparat chiar atat de rau in legatura cu scenele din capitolul trecut, dar planuisem evenimentele astea inca de la inceputul cartii. Am si facut capitolele un 'te implor'...dragut nu?

Anyhow, nu stiu cum sa va mai multumesc pentru faptul ca am ajuns la 3,28 K de vizualizari.

Sunteti cei mai tari!

P.S: Melanie Martinez a scos o melodie noua pe 1 Iunie, numita Pity Party. O sa o pun in Epilog, chiar daca nu o sa aiba nici o legatura.

-Giuli

Internatul...(Luke Hemmings)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum