Capitolul 1

18K 586 42
                                    

*Din perspectiva lui Heaven*


Alergam cat puteam de tare simtind aerul rece cum imi biciuie fata. Oh, sa ma prezint. Eu sunt Heaven Hale o adolescenta varcolac cu puteri magice.Ador sa cant si sa pictez.Am puteri magice datorita faptului ca sunt unul din cei mai rari varcolaci existenti,un varcolac Crescent,pe deasupra mai sunt si Raiul, sunt capabila sa vindec si sa omor, sa aduc Raiul pe pamant sau sa dezlantui flacarile Iadului iar elementul meu este focul. De ce fug? Pai tocmai i-am furat din mana telefonul unuia din cei mai buni prieteni ai mei Luke. L-am luat de amuzament ca nimeni nu mai vorbea si el statea pe telefon enervandu-ma. Revenind. Simteam cum parul imi zboara in toate directiile si faptul ca picioarele nu ma vor mai tine mult nu ma ajuta. Am fixat cu privirea cel mai apropiat copac si din doua miscari m-am suit sus , stiind ca Luke nu poate urca dupa mine fara sa se rupa vreo creanga.

-Heaven! Heaven da-mi telefonul! tipa la mine de jos iar eu ma stramb fluturand telefonul prin aer
-Nu! tip eu inapoi

-Heaven! mai tipa o data . Jur ca o sa platesti pentru asta! spune iar eu incep sa rad de fata lui ce deja era rosie de furie
-Calmeaza-te Luke vrei o galeata cu apa ?intreb razand si cand dau sa fac o miscare creanga ce ma sustinea s-a rupt ,simtind cum cad in gol. Inchid ochii stiind ca impactul va fii puternic avand in vedere ca acel copac era inalt cam cat 3 etaje si ceva.
-Heaven! il aud pe Luke tipand si cand deschid ochii il vad pe tata ..evident...cum ma tine in brate. Am schitat un zambet nevinovat iar el mi-a aruncat o privire gen " Ai patit-o"
- Ai ceva sa-mi spui? vocea sa masculina rasuna zgomotos
- Imi pare rau? spun muscandu-mi buza de jos
-Ai idee ce puteai patii? intreaba si eu observ cum isi tine cu greu nervii in frau. Am lasat ochii in pamant . Ai scoala. spune apoi plecam inapoi in haita. In cateva minute am ajuns in fata uriasei vile in care locuiam. Avea 3 etaje. La primul stateau tata,mama,Beta etc. La etajul doi stateau bunica, bunicul si inca cativa varcolaci iar la ultimul etaj stateau nebunii. Eu , Luke , Bree, Lexa si fratele meu Liam. Nimeni de pe acel etaj nu are liniste decat rare ori. Am urcat rapid infinitele scari ca nu voiam sa i-au liftul si am ajuns in camera mea. Pot spune ca e una dintre cele mai spatioase camere din toata casa. Peretii erau cu tapet alb negru in dungi in colt stand un fel de dulap cu diferite lucruri, langa stand patul meu mare de doua presoane cu lenjerie neagra si cateva perne ,in fata sa fiind patru oglinzi din pamant pana in tavan pe care daca le deschizi dai de dressing ,langa pat o noptiera unde stau lucrurile mele necesare ( incarcatorul , castile, cateva pensule si culori, telefonul si cateva carti) deasupra ei atarnand o lampa, in cealalta parte a camerei se aflau 2 geamuri tot din cap pana in picioare pe care daca le deschizi dai de balcon ,langa stand un scaun si biroul pe care ar trebui sa-mi fac temele dar defapt laptopul de la Apple sta in permanenta. Intr-unul din colturi este o usa gri care duce la baia mea (cea mai mare baie din casa) . Este mai mult alba cu auriu, gresia de pe jos fiind alba cu firicele aurii , cada mare in dreapta si o cabina de dus in stanga . Langa cabina stand o oglinda ,chiuveta si tot asa. Am intrat in graba in dressing alegand un maieu lejer negru ,o pereche de skinny jeans negri rupti ,o pereche de bocanci negri si vesnica mea geanta gri. Am fugit la baie facand repede un dus si m-am imbracat cu hainele , lasandu-mi parul scurt ondulat si am iesit.
-Slava Domnului. ii aud dulcea voce a lui Lexa. Cand m-am uitat in fata mi-am vazut toti prietenii. Fata cu parul negru si varfurile albastre ce abea ii ating umerii este Lexa , ea este imbracata intr-un tricou mulat negru pana la buric si o fusta neagra ,scotandu-i la iveala ochii verzui. Langa ea statea Bree ,satena nebuna si cea mai buna prietena a mea.Ea purta un tricou negru simplu pana la buric si o fusta verde neon ,in picioare avand o pereche de botine negre la fel ca Lexa. Si putin mai in spate statea Luke, blondul inalt ce era imbracat cu o pereche de jeansi negri, un tricou negru , bocanci negri si o camasa in carouri albastra ce ii scoteau ochii albastrii patrunzatori in evidenta si vesnicul pierce din buza ce il facea sa aiba un aer de bad boy.
-Gata , gataaa. spun eu coborand si ultima treapta. Am inceput sa mergem pe hol spre iesire si langa usa se puteau zarii niste suporturi ce tineau mai multe chei evident de la casa si masini. Am facut ca de fiecare data concurs cu Luke pana la cuiere si am luat cheile masinii mele.Ferrari TuNero negru . Exact am zis masina mea. Ei bine eu peste o saptamana si putin fac 18 ani si tata a tras niste sfori obtinandu-mi permisul mai devreme. In scurt timp am intrat cu totii in masina , Luke intrand pe locul copilotului bosumflat. Lasa, lasa, o conduci cand venim. rad eu manganidnu-l pe umar
- Heaven , hai sa nu mai conduci ca data trecuta. spune Lexa punandu-si centura
- Dar de cee? spun eu amintindu-mi ca ultima data am ajuns la 180 la ora in parcarea scolii. Aceasta amintire m-a facut sa ranjesc sarcastic apoi am dat drumul motorului , rasfatandu-ma cu modul in care torcea. Am intrat in a I-a si am apasat acceleratia pana la fund.
In mai putin de 10 minute ne aflam in parcarea scolii plina de adolescenti. Am iesit din masina si am vazut cum pe langa noi trece un Porsche Panamera negru . Cand baieti au inceput sa iasa din ea mi-am intors fata spre fete care salivau iar Luke isi dadea ochii peste cap. Gestul lui Luke m-a facut sa chicotesc apoi le-am luat pe fete plecand.
-Cumva salivati? le intreb razand iar ele isi dau cu mana pe la gura silentios
- Taci si hai la ora. spune Bree razand

Orele au decurs bine ,nimic neobisnuit . Clopotelul enervant ce anunta sfarsitul orelor imi tiuie in urechi si iesim toti pe poarta scolii cand vad ca o multime este adunata in parcare. Ne facem loc pentru a vedea ce se intampla. Cand am ajuns in fata am vazut cum fratele meu maraie la un baiat apropiat varstei lui nervos.
-Lexa tine-mi geanta. spun nervoasa si ii dau geanta . Fara sa-mi dau seama cand m-am intors l-am vazut pe baiat pe jos si Liam era gata sa atace. M-am dus la el impingandu-l cu putere. Ce crezi ca faci!? marai eu
-Nu te baga ! spune vrand sa ma evite dar il lipesc de copac tinandu-l de tricou
- Sunt oameni in jur , ne pot afla secretul, stapaneste-te! spun mai incet
- Spune-i sa n-o atinga! spune vrand sa sara pe baiatul ce acum era in picioare dar ii dau o palma ce il calmeaza.
- Pe cine? spun in soapta
- Pe Ramona! Se dadea la ea! spune facandu-si ochii albastrii. L-am calmat cu inca o palma dupa cap, ochii sai revenind la normal
- Inceteaza, ne dai de gol! ii spun nervoasa apoi ma intorc spre celalalt baiat ce se dadea la o fata vizibil deranjata de prezenta sa. M-am uitat in jur vazand ca nu mai sunt oameni si m-am dus la pusti. Tu esti Daniel ,nu? spun apropiindu-ma de el
-Da . Si ce? spune indiferent
-Stai departe de Ramona. marai eu
-Ca de nu ce? spune sfidandu-ma. In acel moment l-am apucat de tricou si l-am aruncat direct in copac
- Nu imi place sa repet. marai si plecam la masina. Cand am intrat in masina Luke deja pornea motorul cu un zambet de invingator. Am chicotit intrand pe scaunul din dreapta si Liam, Lexa si Bree in spate.
-Asta a fost super tareeeee! exclama Liam uimit
- Cum spui tu. spun eu punandu-mi centura si asteptand ca drumul sa se termine.
Am ajuns in fata casei, intrand rapid. Am urcat in camera, aruncandu-mi geanta pe unde am apucat si am intrat in dus, lasand stropii fierbinti sa-mi relaxeze muschii. Dupa cele 30 de minute petrecute sub dus ,mi-am infasurat un prosop in jurul corpului si am intrat in dressing. M-am imbracat cu un tricou larg cu un cap de lup negru si o pereche de pantaloni scurti negrii. Mi-am prins parul in coc si m-am dus in camera Lexai.
- Ce faci? intreb asezandu-ma pe pat langa ea
- 3, 2.... spune apoi in loc sa spuna 1 se uita spre usa ,pe ea intrand tornada fericita Bree.
- Feteloor ! spune sarind in sus
-Daa! spunem eu si Lexa la unison
- Suntem invitate la o petrecere . spune sarind in pat langa noi
-Huh?spun confuza
- Agh! Xander isi serbeaza ziua. Stiti voi baiatul ala din haita Hell. spune Bree
-Hell?intreb aduncandu-mi aminte de ura dintre haitele noastre
-Da Heaven! Hell. spune dandu-si ochii peste cap
-Mmm nu stiu ce sa zic. spun nesigura
-Haide Heaven! O singura petrecere! spune Lexa milogindu-se
- Bine. cedez oftand

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum