Capitolul 4

8.7K 447 14
                                    

*Heaven pov.* 

         
Visam ca suntem in razboi cu haita lui Shane si eu eram tinuta de gardieni pentru a nu putea opri macelul. S-a auzit un bazait enervant ce m-a facut sa deschid ochii. M-am uitat pe noptiera de langa patul meu si am vazut ca am primit un mesaj de la Lexa "Putem vorbi?"  . Dupa ce mi-au facut mai vrea sa si vorbim. Nu mersi ,este exact ceea ce am scris in mesaj pentru a primi o fata trista. Dar nu-mi mai pasa de sentimentele celorlalti . Imi pasa doar de Shane si de familia mea. Azi sunt in avantaj ca mama cu tata sunt plecati la o intalnire in Chicago. Cu toate ca e dureros ca nu pot fii alaturi de mine de ziua mea asta e. Mi-am facut un dus ,relaxandu-ma dupa care am mers in dressing si m-am imbracat cu un maieu putin largut cu batman visiniu si o pereche de colanti bleu-marin spre negru . In picioare am ales sa-mi pun o pereche de bocanci visinii foarte inchis si apoi m-am uitat pe geam si am vazut ca ploua. Am oftat si mi-am pus hanoracul meu preferat, cel visiniu. Mi-am lasat parul desprins si am coborat scarile ,ajunand la bucatarie. 
- Neata . murmur cand o vad pe Jess. Ea e una din cele mai bune prietene ale mamei.
-Buna dimineata,sarbatorito! spune si ma ia in brate zambind . Peste cateva minute de povestit , Jess a plecat lasandu-ma doar cu linistea din bucatarie. Imi place linistea ,iti poti face ordine in ganduri . Mi-am turnat in pahar suc de portocale apoi am plecat. Am ales sa merg pe jos pana la scoala. Nu ploua asa de tare deci nu m-as fi facut ca un catel plouat. Mi-am pus gluga in cap si am plecat. Aerul rece ma calma, ador aerul din timpul ploii miroase frumos. 
     Nici nu am realizat cand am ajuns la scoala, insa ce am vazut in parcare m-a socat total. Luke cu Lexa si Bree ieseau din masina mea. Deci uita de ziua mea, cu cateva zile inainte ma ranesc si inca mai au tupeul sa-mi i-a masina!? Am inspirat adanc incordandu-mi maxilarul si mi-am continuat drumul. Am mers pana in spatele scolii, acolo unde planificasem ieri sa ma vad cu Shane . Purta un tricou gri ,ce-i venea perect pe corp, un hanorac bleu-marin ,o pereche de jeansi negri si o pereche de bocanci tot negri. Am sarit in bratele lui sarutandu-l, bineinteles ca el imediat mi-a raspuns cu foc . Dupa cateva minute s-a auzit un tusit fals ce ne-a facut sa rupem sarutul. Am chicotit cand Shane a marait intorcandu-mi doar capul spre Xander. 
- La multi ani iubito! spune Shane scotand o cutiuta medie din buzunar. 
- Shaaane! Ti-am zis sa nu-mi iei cadou. spun revoltata. Acesta a zambit deschizand cutia. In ea se afla un lantisor cu un lup ce urla la luna. E minunat! spun imbratisandu-mi sufletul pereche.
-Ma bucur ca-ti place. spune acesta apoi eu imi ridic parul si Shane imi pune lantisorul . Am zambit apoi l-am mai sarutat o data. Am auzit, incetul clopotel ce anunta inceperea orelor si am marait dandu-mi ochii peste cap. Am plecat la ora de mate. Cea mai oribila ora. Am intrat punandu-ma in ultima banca din clasa , singura. Luke se uita trist la mine dar am preferat sa nu-mi pese. 
     Dupa inca 4 ore, clopotelul anunta pauza de masa. Am mers la cantina ,indreptandu-ma spre masa lui Liam care vorbea cu niste baieti incordat. 
- La multi ani! schiteaza un zambet cand ma vede,eu intorcandu-i gestul.
-Ce s-a intamplat? intreb confuza 
- Sunt capitanul echipei de lacross si lor nu le convine. spune acesta
- Esti capitan? Felicitari! spun luandu-l in brate . Pai eu am niste treaba. spun si acesta ma priveste intelegator apoi plec. 
     Dupa ce s-au terminat si ultimele ore, mi-am luat geanta plecand. Hoinaream prin padure, simtind adierea vantului. Era asa de liniste. Parca prea liniste. Am simtit miscare in spatele meu dupa care am auzit o creanga rupta. M-am intors brusc pentru a vedea o silueta intunecata ce se misca cu foarte mare viteza printre umbrele copacilor. Respiratia mi-a devenit intr-o secunda din normala in alarmata. Nu stiam unde sa ma uit, silueta aparea din stanga in drepata in 2 secunde. Am inceput sa alerg ,crezand ca voi scapa insa n-a fost sa fie. Acea umbra inca ma urmarea , acum stand in stanga mea . M-am impiedicat de un ciot si in loc sa ma opresc m-am rostogolit imediat pana la trunchiul unui copac, ascunzandu-ma dupa acesta. As putea pronii un foc insa nu cred ca l-as putea controla si n-am de gand sa ard padurea doar pentru a-mi salva viata. Am cautat in geanta pentru ceva cu care ma pot apara insa n-am gassit nimic folositor. O pereche de casti ,un creion, compas ... Gata stiu! intr-un buzunar mai...pitit am ascuns de mult, de fapt tata m-a pus sa ascund unul din cutitele noastre chinezesti. Deci voi sari la atac , il voi strangula cu castile apoi ii infing cutitul in inima si fug. Silueta isi facea simtita prezenta fix in spatele meu. Cand am auzit cum creanga de langa copac se rupe am inceput sa tip ca bezmetica si am sarit la gatul ciudatului. Am ajuns in doua secunde in spatele sau si i-am infasurat castile in jurul gatului...de fapt cablul de la casti si am tras . Statea in genunchi si il fortam sa bage pieptul in fata ,bagandu-i genunchiul in spate si tinandu-l cu cablul de la casti strans.
-Cine esti!? Ce vrei de la mine!? tip speriata . Acesta a inceput sa rada, un ras bolnav cu mici goluri de respiratie umplute cu tuse. Ce ti se pare asa de amuzant!? ma rastesc la el infingand mai tare geunchiul in spatele sau
- Crezi ca ma poti invinge cu niste casti? i se aude vocea masculina si ragusita de la atata tuse. In doua secunde mi-a intors bratele si m-a aruncat pe jos 
-Ce vrei? spun speriata ,incercand sa ma tarasc in spate
- Moartea ta! spune si da sa sara pe mine insa il imping cu bocancul in burta cazand la doi metri langa mine. Am simtit cum curajul isi face loc printre golurile de frica si m-am ridicat in picioare sarind pe el. 
-Cine dracu esti!? spun tinandu-l de guler 
- Cosmarul tau! spune si ma trezesc cu un pumn in gura ,cazand pe jos. Am simtit imediat un gust metalizat in gura si apoi o mare nevoie de a tusi. Am inceput sa tusesc din toti plamanii si m-am trezit cu un picior in burta. Am scancit de durere insa asta ii aducea doar ranjete diabolice pe fata barbatului.Statea in picioare in fata mea ranjind. Ii puteam distinge trasaturile. Era extrem de inalt, cu maxilar masiv si par castaniu. Ochii sai erau negri si plini de ura si muschii incordati. Am mai simtit inca un picior in burta ,apoi in coaste, apoi in spate, apoi in piciorul stang. Nu se oprea din lovit. Durerea era agonizanta si faptul ca tuseam in continuu eliminand lichidul fara de care corpul meu  n-ar supraveituii ,inecandu-ma cu el nu ma prea ajuta. M-am rostogolit din pozitia in care eram, acum stand cu fata spre el . S-a aplecat peste mine, punandu-si mainile in jurul gatului meu si strangand cu putere. Am scos rapid cutitul din bocanc si l-am bagat in coastele sale. Am vazut cum cade langa mine tusind in genunchi. 
-Cateao te voi omori pentru asta! spune . M-am ridicat rapid in picioare, simtind cum stangul va ceda. Am ales sa ignor durerea ce o simteam in tot corpul ca pe o mie de pumnale si am inceput sa alerg. Alergam pentru viata mea. La nici trei metri distanta de acel criminal am auzit un zgomot ca un fel de pocnit si am simtit cum un glont imi intra in spate. Am tras aer adanc in piept incercand sa nu ma inec si am inceput din nou sa alerg . Cand m-am simtit in siguranta m-am oprit sprijinindu-ma de un copac ,tusind. Am vazut deja teritoriul haitei insa durerea in piept pe care o simteam tot mai intensa nu ma lasa sa fac vreun pas. Ameteala se intensifica cu fiecare secunda pierduta. 
-Aj-ajut-ajutor! reusesc intr-un final sa spun si vad cum unul din gardieni isi intoarce privirea spre mine
- Heaven! il aud pe Luke si cand imi intorc capul il vad venind din spatele gardienilor. Tot ce-mi mai amintesc sunt tenesii sai care vin alergand spre mine, dupa care pleoapele mi se ingreuneaza, fortandu-ma sa cad in abisul intunericului. 

 *Luke pov.- acum va rog sa dati play la melodia de la media*

      Ma plimbam prin haita incercand s-o contactez pe Heaven cand.... am vazut-o. Era plina de pamant si sange , avea buza sparta si ii curgea mult sange din abdomen mergand schiopatat. Am tipat dupa ea si am fugit de parca viata mea ar depinde de asta spre ea. Am vazut-o cum se prabuseste la pamant inerta . M-am pus langa ea ,tinandu-i capul pe genunchii mei.
-Heaven trezeste-te! tip zdruncinand-o usor . Sa-l cheme cineva pe dr. Deaton! Acum! urlu la paznici si vad cum dr. Deaton vine grabit cu o trusa spre noi . 
- Ajuta-ma s-o duc in cabinet. spune si o iau usurel in brate si incep sa alerg alaturi de dr. Deaton. Ii auzeam inima cum bate din ce in ce mai incet . Am intrat ca tornada in cabinetul acestuia ,el indicandu-mi unde s-o pun. Am intins-o cu grija pe masa si i-am luat mana in palmele mele . 
-Nu te las sa mori. soptesc simtind cum lacrimi imi curg pe obraji 
- Are un plaman perforat. Tine si apasa pe rana ,incearca sa opresti sangerarea. spune Deaton aratandu-mi unde sa apas. M-am aplecat usor aspura ei si mi-am pozitionat ambele maini pe rana sa , apasand . Vederea deja mi se incetosase de la atatea lacrimi si suspine mici imi scapau printre buze. "Fii puternic! Pentru ea!" imi spune lupul meu si eu ii urmez sfaturile. Imi sterg cu o mana lacrimile, cu cealalta inca apasand pe rana . Imi reglez respiratia si imi indrept toata atentia spre ea. Dr. Deaton i-a pus un bandaj pe rana cu grija apoi a inceput sa se plimbe alarmat prin camera cautand ceva. 
-Nu te las pitico. spun eu strangandu-i mana usor
-Ajuta-ma s-o intorc . spune Deaton si o intoarcem cu spatele spre noi ,acesta taiandu-i maieul in doua . Pe spatele sau se putea remarca o rana mare si vanata care inca sangera. 
- Oh Doamne. spun soptit pentru mine
- Glontul i-a strabatut coloana . Vestea buna este ca poate fi scos...vestea proasta e ca nu mai am anestezic si nici sedative. spune dr. Deaton oftand . Atunci am simtit o usoara strangere in mana mea. Mi-am intors privirea spre Heaven care clipea din ochi 
- Ce s-a... argh! maraie cand da sa se miste
-Shh...vei fi bine . ii soptesc eu iar ea se uita putin confuza
-Heaven trebuie sa-ti spun ceva . spune dr. Deaton trist
-Ce este? 
- Glontul din spatele tau... ti-a atins coloana . Trebuie sa-l scoatem...insa nu mai avem anestezic si pana il procuram va dura mai bine de doua saptamani. spune acesta dezamagit . Ai de ales..ori las glontul acolo, insa este periculos si la o miscare gresita mori, ori il scoatem .glontul pe viu, fara anestezie . ofteaza el
- Scoate-l . spune Heaven strangand ochii si pot observa cum o lacrima i se scurge pe obraz 
- Vrei ceva care sa musti sau..
-Doar scoate-l ! se rasteste punand capul in perna 
- Voi fi langa tine. Totul va fi bine. spun si simt cum imi strange mana tremurand 
-Incepem. spune dr. Deaton apoi ii taie usor cu un fel de bisturiu sau ce-o fi carnea fragila 
- Aaaargh! tipa ea facandu-ma sa inchid ochii  

     Dupa cred ca mai bine de 2 ore in care Heaven a tipat, scancit ,plans , injurat si zbatut dr. Deaton i-a scos glontul pansand-o. M-am uitat in ochii sai, vazand cat e de nelinistit. M-am asezat langa Heaven pe pat si am luat-o usor in brate. Inca mai tremura de durere. 
- Am o veste rea. spune Deaton ingrijorat 
- C-ce s-a intamplat? vocea ei ragusita sparge linistea 
- Rana ti-a afectat nervii de la piciorul stang si putin de la dreptul. Heaven tu..... trebuie sa stai intr-un scaun cu rotile minim o saptamana . spune si o simt cum imi strange tricoul punandu-si capul pe pieptul meu, plangand in hohote . 
    Dupa jumatate de ora de plans a adormit si am luat-o in brate ,ducand-o in camera ei. Am asezat-o cu grija pe pat si m-am pus pe scaunul de langa patul ei privind-o. Avea fata palida si in mici locuri vanatai sau rani. Lacrimile i se uscasera pe obraji si corpul micut statea nemiscat si drept. Era bagata sub patura pana la umeri ,lasand doar parul ce ii sta acum pe fata sa se mai vada. Am vazut-o cum clipeste usor ,deschizand ochii. 
-Luke....trebuie sa-ti spun ceva. spune ea, o lacrima ajungand pe obrazul sau
- Ce este? intreb nedumerit
- Mi-am gasit sufletul pereche. spune framantandu-si buzele
-Si ce e rau in asta? 
- E .... Shane Hell. spune ea socandu-ma. Dintre toate fiintele de pe planeta zeita Lunii a trebuit sa i-l dea fix pe Shane Hell? Imi pare rau pentru ea, nu vreau sa ma gandesc cum va reactiona Alpha cand va afla. 
- I-ai spus...
- Nu, nu i-am spus tatei. Si nici nu am de gand sa-i spun prea curand. Luke nu trebuie sa mai spui la nimeni. Chiar la nimeni. spune ea 
- Promit. spun eu si ea zambeste stangaci


               Hei guuuuys! Ce parere aveti despre capitol? *In poza este lantisorul lui Heaven primit de la Shane* Fac dedicatii . Oh apropo saptamana asta plec la constanta si nu voi putea posta..sorry

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum