S.H.I.E.L.D.

121 18 4
                                    

POV. Michael

Ik word gebeld. Ik weet niet door wie, want het is een privé nummer. Toch neem ik op.

M = Michael, J = Jack, H = Harry, C = Calum, L = Luke, A = Ashton, S = Sophie, Lo = Lotta, Me = Merijn

M: 'Met Michael.'

J: 'Michael Clifford?'

M: 'Uhm... ja, wie anders?'

J: 'Ik ken veel Michaels. Ik ben Jack trouwens.'

L: 'Met Luke.'

M: 'Hoezo bel ik ineens met Luke?'

C: 'Ik ben er ook hoor.'

Lo: 'Lotta hierzo!'

Me: 'Met Unitaytoo.'

M: 'OMFG! UNITATO!'

A: 'Met Ashton Irwin.'

S: 'MENSEN DIE GASTEN VAN DE FBI WILLEN IETS BELANGRIJKS VERTELLEN!'

M: 'WOW! SOPHIE IETS ZACHTER GRAAG!'

H: 'Sophie heeft gelijk, we willen jullie mededelen dat jullie allemaal, ook degenen die we nu niet aan de lijn hebben, dat zijn Sjors, Janneke, Roza en Fenne, naar het concertgebouw moeten komen. Michael je mag niet flippen als je daar aan komt. Trouwens de rest ook niet!'

Die gast van de FBI, volgens mij Harry ofzo verbreekt de verbinding. Meteen kan ik niemand meer spreken. Dat wordt dus een taxi regelen! Ik sta op van het bankje waar ik op ben gaan zitten en loop naar de weg. Al snel heb ik een taxi aangehouden en vertel ik waar de chauffeur heen moet rijden. De radio staat aan in de auto. Ik hoor ineens het geluidje van het nieuws. Ik weet niet waarom, maar ik wil ineens heel graag het nieuws weten. 'Er is een ongeluk gebeurt op de A40 (Die zit waarschijnlijk niet in Engeland, Lol!) het verkeer wordt omgeleid. De file daar is nu 13 kilometer. Er is daar 2 uur vertraging. Dat waren de files al. Nu het belangrijkste nieuws. In het concertgebouw waar 5 Seconds Of Summer morgen avond zou optreden is iemand neergeschoten. Wie de dader is is nog onbekend. Het slachtoffer ligt zwaargewond in het ziekenhuis. De band 5 Seconds Of Summer is heel erg geschrokken. Ze zullen de concerten die in Leeds geplant waren, nu in London gaan doen.' De rest kan ik niet meer horen, want ik ben bij het concertgebouw. Ik betaal de taxi chauffeur en loop naar het gebouw toe. 'Ah, meneer Clifford, daar bent u. Iedereen zit al op u te wachten.' Zegt een van de beveiligers. Ik wordt door hem begeleid naar een kamer. De deur gaat open en inderdaad zit iedereen er al. Er is ook een vrouw, die ik niet ken. Eigenlijk vind ik dat ik haar gezicht wel ergens van ken. Ik weet alleen niet waar van. Ik loop de kamer in en plof naast Luke neer. De deur vliegt weer open en ik schrik er eigenlijk wel een beetje van. Ik kijk net als de rest naar de deur. Er staat niemand, wat mij eigenlijk wel verbaast. Het licht gaat ineens uit en natuurlijk schrik ik daar weer van. Er stond zo ver ik weet niemand bij de lichtschakelaar. Het licht gaat weer aan en ik wil eigenlijk flippen, maar die Harry had gezegd dat dat niet mocht. Dus ik houd mijn mond. Ik kijk naar de mensen die voor mij staan.

POV. Ashton

Tegenover ons zitten gewoon f*cking Spiderman, Ironman, Captain America, Hawkeye en Thor. WACHT! WAT! Die bestaan toch helemaal niet? Okay, dit is akward. Ik kijk nu nog een keer goed naar de vrouw in de kamer. WTF! ZIJ IS SERIEUS BLACK WIDOW! 'Spiderman!' Verbreekt Michael de stilte. 'Ik zou willen dat Esmee dit kon zien!' Vervolgd Michael zijn zin. 'En Daphne.' Zegt Calum er snel achteraan. 'Daar zijn we hier eigenlijk voor.' Zegt Black Widow/vrouw die ik eerst niet herkende. 'Hoezo?' Vraagt Luke. 'Ben ik de enigste die mij een keer niet te jong voelt?' Zegt Spiderman ineens. 'Peter, dit is belangrijk!' Zegt Captain America. (Wauw, ik vind het echt hilarisch om dit te schrijven. Serieus, de mensen die dingen zeggen zijn gewoon super helden. Het is eigenlijk best grappig, maar raar. Maar lees verder...) 'Sorry...' Mompelt Spiderman. 'Wij zijn hier heen gestuurd om Ashley te zoeken. Ze moet nog in het gebouw zijn. We hebben jullie alleen nodig, om haar te kunnen vinden.' Zegt Ironman. 'Willen The Avengers + Spiderman onze hulp!' Stamelt Michael. 'Nu voel ik mij speciaal.' Zegt Spiderman lachend. 'Maar dat is toch een belediging?' Vraagt Lotta. 'Dat is hoe je het zelf ziet. Hun worden The Avengers genoemd, dus geen aparte namen. Maar ik word bij mijn naam genoemd. Dus dat vind ik speciaal.' Legt Spiderman uit. 'We gaan met z'n alle opsplitsen en gaan Ashley dan zoeken.' Zegt Hawkeye. 'ASHLEY! ASHLEY! ASHLEY! WTF IS ER MIS MET JULLIE! HAAR NAAM IS ESMEE EN NIET ASHLEY!' Roept Sophie boos. Iedereen kijkt haar raar aan. 'Ik mag haar wel!' Zegt Ironman. 'En ik mag jou niet!' Zegt Sophie, waardoor iedereen keihard moet lachen. 'Sophie en Luke gaan jullie met Ironman mee. Roza en Janneke jullie gaan met Black Widow mee. Calum, Lotta en Michael jullie gaan mee met Hawkeye. Merijn en Sjors jullie gaan met Thor mee. Fenne en Ashton gaan met Spiderman mee. Harry en Jack jullie gaan met mij mee.' Zegt Captain America. Iedereen staat op en we gaan allemaal een andere richting uit. Fenne, Spiderman en ik gaan de kelders van het concertgebouw verkennen.

POV. Hawkeye

Wij moeten het dak gaan verkennen. Niet dat dat echt nodig is, maar het is gewoon cool. 'Beetje doorlopen!' Zeg ik als ik zie dat Calum en Lotta een beetje achter lopen. 'We komen al!' Zegt Lotta. Calum en Lotta komen Michael en mijn kant op rennen. 'Okay, nu stil zijn!' Zeg ik bevelend. Ik vind het wel leuk om de leiding te hebben. Meestal hebben of Tony of Cap de leiding. Als Natasha en ik samen werken heeft Natasha altijd de leiding. Nu heb ik eindelijk een keer de leiding! Iedereen is stil en ze lopen achter mij aan. We komen bij de trap die naar het dak leid, maar dan horen we stemmen uit de muur komen. Dit is typisch zo'n geval van een geheimenkamer in een muur. Dat klinkt best spastisch. Ik wenk de anderen dat ze niet naar boven moeten gaan, maar mij moeten volgen. Ze lopen stil achter mij aan. Als we bij de muur zijn laat ik ze stil staan. Ik leg mij oor tegen de muur. Ik heb gelijk, er is een geheimenkamer.

___________________________________

Hey guys, sorry voor de late update, maar ik heb het echt heel druk met school. Misschien is het wel het einde van het jaar, maar ik moet mijn punten wat omhoog halen. Ik update weer zo snel mogelijk. Please comment/vote. -XXX- Esmee.

See You Again - 5SOSWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu