Capitolul 5

8K 437 51
                                    

    Stateam acolo cu Luke si dr. Deaton care imi cerea sa i-au o decizie teribila. Daca nu-mi scoate glontul din spate pot muri, insa daca vreau sa-l scoata trebuie s-o faca fara anestezie. 

 -Scoate-l . spun strangand ochii si pot simti cum o lacrima mi se scurge pe obraz
- Vrei ceva care sa musti sau..
-Doar scoate-l ! ma rastesc punand capul in perna
- Voi fi langa tine. Totul va fi bine. spune Luke 
-Incepem. spune dr. Deaton apoi imi taie usor cu un fel de bisturiu sau ce-o fi carnea fragila
- Aaaargh! tip cat pot de tare

*Din perspectiva lui Luke*

Dupa cred ca mai bine de 2 ore in care Heaven a tipat, scancit ,plans , injurat si zbatut dr. Deaton i-a scos glontul pansand-o. M-am uitat in ochii sai, vazand cat e de nelinistit. M-am asezat langa Heaven pe pat si am luat-o usor in brate. Inca mai tremura de durere.
- Am o veste rea. spune Deaton ingrijorat
- C-ce s-a intamplat? vocea ei ragusita sparge linistea
- Rana ti-a afectat nervii de la piciorul stang si putin de la dreptul. Heaven tu..... trebuie sa stai intr-un scaun cu rotile minim o saptamana . spune si o simt cum imi strange tricoul punandu-si capul pe pieptul meu, plangand in hohote .
Dupa jumatate de ora de plans a adormit si am luat-o in brate ,ducand-o in camera ei. Am asezat-o cu grija pe pat si m-am pus pe scaunul de langa patul ei privind-o. Avea fata palida si in mici locuri vanatai sau rani. Lacrimile i se uscasera pe obraji si corpul micut statea nemiscat si drept. Era bagata sub patura pana la umeri ,lasand doar parul ce ii sta acum pe fata sa se mai vada. Am vazut-o cum clipeste usor ,deschizand ochii.
-Luke....trebuie sa-ti spun ceva. spune ea, o lacrima ajungand pe obrazul sau
- Ce este? intreb nedumerit
- Mi-am gasit sufletul pereche. spune framantandu-si buzele
-Si ce e rau in asta?
- E .... Shane Hell. spune ea socandu-ma. Dintre toate fiintele de pe planeta zeita Lunii a trebuit sa i-l dea fix pe Shane Hell? Imi pare rau pentru ea, nu vreau sa ma gandesc cum va reactiona Alpha cand va afla.

- I-ai spus...

- Nu, nu i-am spus tatei. Si nici nu am de gand sa-i spun prea curand. Luke nu trebuie sa mai spui la nimeni. Chiar la nimeni. spune ea
- Promit. spun eu si ea zambeste stangaci

      Dupa inca cateva minute de vorbit am hotarat s-o las sa se linisteasca . Am iesit usor din camera ei inchizand usa. Voi fi alaturi de ea 24 din 24 daca asta e nevoie. N-o las. Nu vreau s-o mai vad indurerata. O iubesc prea mult. Nici macar n-am avut ocazia sa-i dau cadoul de ziua ei. Ce m-a socat a fost faptul ca Bree uitase de ziua ei. Eu si Lexa am hotarat sa pastram tacerea , poate ca Bree merita sa fie certata cu Heaven , nici nu s-a deranjat sa-si ceara scuze pentru ce a facut. Stiu ca Lexa regreta cearta asta. E asa de evident. Dar nu asta conteaza in acest moment. Conteaza faptul ca Heaven are nevoie de cineva care sa fie langa ea. L-as chema pe Shane insa venind in aceasta haita le-ar putea afecta relatia. 

- Cum se simte? ma trezeste Lexa din gandurile mele

- Are nevoie de noi iar tu stii asta. spun si ea se uita la podea

-Nici macar nu vrea sa-mi vorbeasca. spune cu vocea ragusita 

-Nici nu trebuie. Spunei cum te simti si apoi mai vedem daca va vrea sa-ti vorbeasca.

-Si cu Bree ce facem?

-Amandoi stim ca din vina ei suntem certati,n-are decat sa-si asume raspunderea. spun indiferent. Lexa aproba si intra inapoi in camera ei . Am intrat si eu in a mea aruncandu-ma in pat si adormind. 

     *Peste o saptamana*

          M-am trezit cu cea mai de rahat stare. Am scoala. Mi-am facut un dus si am luat din dulap ce am gasit. Un tricou alb, blugi negri si tenisi. Am coborat jos facandu-mi mie si lui Heaven micul de jun. Pentru mine un sandvis si pentru ea clatite cu nuttella si banane insotite de un suc de portocale. Am luat tava urcand pana la camera ei. Am batut usor in usa apoi am intrat. Heaven statea cu spatele la usa . I-am privit reflexia in onglinzile din fata sa observand ca era treaza. Avea fata palida ,era invelita pana la umeri si se uita in oglinda ,parca pierduta in alta lume.

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum