Deel 30

437 17 1
                                    

Pov Marloes

Ogh mijn hoofd niet normaal. Jorik ligt niet meer naast me. Ik loop met een veel te kort shirt naar beneden. Het shirt valt net niet over mijn billen heen maar op dit moment kan het me geen fuck schelen. Ik loop de woonkamer in waar iedereen al zit. Jorr het slot beweegt gilt Jai. Ik kijk hem raar aan. Saaahaaam help gilt Brechje. Iedereen gaat helemaal stuk zelfs Jorik. Ik schud mijn hoofd en loop naar de keuken. Ik werp een blik in de spiegel. Oh jeetje wat zie ik eruit. Ik zie dat Jorik ook de keuken in komt. Ik sta voor de spiegel mijn overige make up resten weg halen. Samuel komt lachend de keuken in maar is direct stil als die mij ziet. Ik ga aan de keuken tafel zitten. Ik zucht en laat mijn hoofd op tafel vallen in mijn armen. Beweegt het slot lacht Samuel. Flikker op schreeuw ik boos. Wow zo heb ik nog nooit gereageerd. Jorik kijkt me raar aan omdat ik zo reageerde. Ik voel een traan vallen en loop snel naar buiten. Jai kijkt me bezorgt aan maar ik ren snel naar boven. Ik duik onder de dekens en huil het uit in mijn deken. Ik zal het even uitleggen. Ik was een keer zo dronken toen had ik met Max.. Hij had me dronken gevoerd. Heeft seks met me gehad zonder dat ik het wou, soort verkrachting dus.. Hij had alles gefilmd. Sinds dien raakt dat zinnetje met nog al. 

Ik hoor de deur open gaan. Ik huil nog steeds ik snap niet dat je zoveel water kan hebben. Ik voel het bed inzakken. Ga weg snik ik. 

Pov Jorik

Ik loop naar boven, ik hoor zacht gesnik onder de deken weg komen. Ga weg snikt ze als ik op het bed ga zitten. Ik kruip naar haar toe. Wat is er fluister ik. Niks zegt ze kort. Ik til de deken op. Ze rent naar de douche niet veel later hoor ik water naar beneden stromen. 

Ze komt de badkamer uitlopen met rode ogen en wallen. Ze komt op het bed liggen. Haar hoofd op mijn schoot. Ik streel haar haar. Wat is er nou zeg ik zacht. Max fluistert ze. Ze gaat nu zitten op mijn schoot op zo een manier dat ze me recht aan kijkt. Haar benen om mijn buik heen. Ze kijkt naar beneden en speelt met haar nagel. Ik was ook een keer zo dronken.. Max had me toen drank gevoerd. Ik deed precies het zelfde met het slot beweegt. hij had me verkracht Jor zegt ze voorzichtig. Samuel komt de kamer binnen lopen. Marloes huilt weer en schuift naar voren. Ze legt haar hoofd in mijn nek. Laat me het filmpjes eens zien lacht Marloes. Samuel haalt zijn mobiel tevoorschijn en laat haar het filmpje zien. Jullie zijn echt schattig samen zegt Samuel. Samuel loopt weg en Marloes begint me wild te zoenen. Ik wil je hijgt ze.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu