Deel 65

417 17 2
                                    

Pov Marloes
Ik word wakker op Ronnie zijn schouder. We gaan landen lacht Jorik. Ik loop naast Brechje. Jasha kan niet meer vloekt ze. Dan word het lopen lacht Ronnie. Ik heb het koud zucht ik. Ronnie doet zijn jasje uit en geeft het aan mij. Danku zeg ik. Graag gedaan lacht hij.

We lopen al 45 minuten met de koffers. Daar is het gilt Brechje.
We lopen het hotel binnen. Jorik word gebeld. Ja klopt. Ja. Is goed. Hoelaat? Ja doei. Vanavond funx zegt hij tegen mij. Ik knik. Ik loop naar de balie. 2 kamers zeg ik. Op de naam? Scholten zeg ik. Ze knikt en geeft mij de sleutels. Ik loop weer terug naar Brechje enzo. Deze is voor jou zeg ik tegen Brechje. Het is naast elkaar trouwens voeg ik toe. Ik stop onze sleutel in mijn tas. Ik trek mijn koffer mee.

Pov Jorik.
Brechje is al in haar kamer en Marloes zoekt al een kwartier naar de sleutel van onze kamer. Ze gaat zitten waardoor ze heel erg inkijk heeft. Aa hier is die ze steekt de sleutel in het gat. Ronnie en Bokoe lopen Marloes omver omdat ze naar de wc moeten. Er staat maar 1 bed zucht ze. Nouen zeg ik. Wie moeten allemaal mee dan maar die fun dinkie zegt ze. Ronnie , Bokoe jij en ik zeg ik. Oh oke. Ze loopt naar de badkamer. Flikker op hoor ik Ronnie roepen. Ik zie je piemel toch niet hoor ik Marloes zeggen. Sukkels zeg ik tegen mezelf. Nu jij weg gilt ze. Ronnie rent de badkamer uit.

We lopen naar funx Brechje wou niet mee dus die ligt al te tukke. Marloes zit naast me te gapen. Ik maak een selfie ( zie media) sexy hoor hoor ik naast me. Ik kijk haar aan. Ze kijkt me schattig aan. En we hebben in de studio. Ronnie flex, Bokoesam , Lil kleine en zijn vriendin. Hoe is het om ik nederland te zijn word er gevraagt. Koud lacht Marloes. Precies dat vul ik aan. Ik had gelezen dat jullie met zn 4 op een kamer moeten? Ja en er staat ook maar 1 bed lach ik. Ik vind het niet erg maar zij wel zeg ik en wijs naar Marloes. Nou ik ben niet vies van hun maar ik is fijner om alleen met je vriend te slapen lacht ze. Geen seks zeker? Nee dat ook lach ik.

We lopen weer terug naar huis. Marloes kleed haar om en trekt een shirt van mij aan. We liggen zo. Ik, Marloes , Bokoesam , Ronnie. Marloes legt haar hoofd op mijn borst. Langzaam val ik in slaap

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu