3. peatükk

879 107 15
                                    

Teine film tänase päeva jooksul oli lõpule jõudnud. Peaaegu kõik toit oli otsas.

"Okei, mida me nüüd teeme?" Ringutas Sabina ja ajas end mu kõrvalt püsti.

"Me peaks uuesti poes käima," naersin vaikselt.

"Õigus jah, mul tuli just magusaisu," nõustus Sabina.

"Okei," lõi ka Stiina kampa ning tõusis püsti. Ma ei viitsinud end küll absoluutselt liigutada.

"Aga kuulge Robert magab, me ei saa teda siia üksi jätta," laususin ning tõusin aegluubis püsti. Mu lihased olid lamamisest valusad. Viisin pilgu kellale, mis kuus viisteist näitas. Tony peaks iga hetk koju jõudma.

"No siis üks meist jääb siia," ohkas Sabina.

"Oodake, Anthony peaks kohe siia jõudma, siis ta saab ise Roberti järgi vaadata," ütlesin neile ning viisin tühjad kausid kööki. Vahetasin nõudepesu masinas puhtad nõud mustade vastu ning juba oligi välisukse lahti ja kinni minemist kuulda. Tüdrukud tervitasid Tonyt.

"Hei," ütlesin ka omaltpoolt ja kallistasin teda.

"Me läheme käime poes ära. Robert magab veel, kui ta ärkab, anna talle piima, okei?" Seletasin poisile ära, kes oma musta värvi kulunud tenniseid jalast võttis.

"Jep," noogutas ta ning viskas jaki nagisse.

"Kuidas muidu tööl läks?" Küsisin ja panin enda jalanõud jalga ning musta nahktagi peale. Ka Sabina ning Stiina panid end riidesse.

"Tavaliselt," vastas Tony ja kõndis kööki. Mulle tundus, et miski oli ta tuju ära rikkunud või oli ta lihtsalt tänasest päevast väsinud. Pigem viimane variant.

Hüüdsin talle veel, et me läheme ning sulgesin enda ja tüdrukute järel välisukse.

"Mida me ostame?" Avas Sabina suu, kui me trepikojast välja olime astunud. Mul endal ei olnud isu väga millegi järgi, kuid kui me pitsarestorani juurde hakkasime jõudma ja pitsade imeline lõhn mu ninasõõrmetesse jõudis, otustasin ümber.

"Pitsat," laususin siis ja tirisin nad pitsarestorani sisse.

"Eem...Darmiina, me peaks kuhugi mujale edas-" hakkas Stiina seletama, kuid liiga hilja, sest Ashton, Calum, Michael ja Luke olid meid juba märgata jõudnud. Gosh. Miks nemad siin olema peavad?

"Darmiina, hei!" Tõusis Ash lauast püsti ning tõttas mind kallistama. Kallistasin teda vastu ning naeratasin õrnalt.

"Te vist tahate ära minna?" Küsis ta minuti pärast, kui me keegi polnud lauale lähemale liikunud. Pigem oli see küsimus mulle suunatud.

"Tegelikult, ei. Me tulime lihtsalt pitsasid tellima," vastasin ning kõndisin leti juurde, teiste pilgud mind saatmas. Sabina ja Stiina järgnesid mulle ning ka Ashton kiirustas minuti pärast meie juurde, enne teistele midagi seletades.

Tellisin omale ühe suvalise pitsa, mis hea tundus ning lasin ka tüdrukutel oma tellimused esitada.

"Mis ajast sa jälle Luke'ga läbi saad?" Küsisin Ashtonilt küsimuse, mida ma juba ammu küsida olin tahtnud.

He Looks So Perfect (eesti keeles- 5SOS)Where stories live. Discover now