Truth or Dare

101 10 1
                                    

POV. Samantha
Iedereen zit met zijn tweeën op een ligbed. Fenne met Ashton, Daphne met Calum, Sophie met Luke en ik zit ongemakkelijk met Michael op een ligbed. We hebben een lamp in het midden van de kring gezet en er staat ook wat chips en Daphne had het geweldige idee om skittels en m&m's bij elkaar te mixen. Er staat ook Cola, Sinas, 7Up enz. 'Okay, wie gaat er beginnen?' Ik weet niet wie het vraagt want ik zat niet op te letten. 'Ik begin wel.' Zeg ik. 'Okay, truth or dare Samantha?' Zegt Luke. 'Uhm, truth?' Ik zeg het meer als een vraag. Sophie fluistert iets in Luke's oor en hij begint te grijnzen. Waarom ben ik hier aan begonnen? 'Nu komt er zeker iets zoals op wie ben je verliefd.' Zucht ik geïrriteerd. 'Nou eigenlijk niet. We wilden vragen, wat het ergste is, dat je ooit is over komen.' Zegt Luke. 'We weten nog niet veel van je, dus dit is best een goede vraag.' Zegt Sophie. 'Ohw, okay.' Zeg ik. F*CK! Ik kan ze de waarheid niet vertellen. Ik kan de waarheid wel een beetje verdraaien, laat ik dat maar doen. 'Nou het ergste dat mij ooit is overkomen is dat ik alles en iedereen van wie ik hield kwijt ben geraakt. Door 1 keuze die ik ooit heb gemaakt, dat was de stomste en domste keuze die ik ooit heb gemaakt.' Zeg ik. Eigenlijk is dit echt de waarheid, dus lieg ik niet. YES! 'Wat was die keuze dan?' Vraagt Calum. 'De volgende is aan de beurt.' Zeg ik snel en kijk de kring rond. 'Truth or Dare Michael.' Zeg ik met een grijns. 'Dare en ik weet nu al dat ik een domme fout heb gemaakt.' Antwoordt hij. 'Jup, dat klopt.' Zeg ik met een grote grijns. 'Vertel!' Zegt iedereen in koor. 'Ren in je onderbroek door heel de straat en roep daar tijdens aaahhh een mier!' Zeg ik met een grijns. Michael staart mij met open mond aan. 'Was dat alles?' Vraagt hij bloed serieus. 'Uhm, ja.' Zeg ik. 'Nou, dan is dit niet nieuw, alleen van de zin die ik moet roepen.' Zegt Michael. Hij trekt zijn kleren uit behalve zijn onderbroek en wij pakken allemaal onze telefoon. Michael rent de straat op en begint te roepen. Wij beginnen allemaal te filmen. Het ziet er echt geniaal uit. Er komen ook een paar mensen naar buiten, die boos roepen naar Michael. Als we allemaal weer in de tuin zijn, liggen we allemaal in een deuk. 'Ik kreeg een aardbei naar mijn hoofd gegooid.' Zegt Michael en laat de aardbei zien. Iedereen ligt meteen weer in een deuk.
We gaan zo nog even door met lachen en Truth or Dare.
*Na Truth or Dare*
'Zullen we een slaapfeestje houden?' Vraagt Calum hyper en springt op de bank. 'Alleen Samantha moet het dan vragen.' Zegt Ashton. 'Ik zal het vragen.' Zeg ik en loop naar de gang. Ik pak mijn telefoon en ga bellen.
POV. Michael
Ik zit naast de deur van de gang in een stoel. De rest is een filmpje aan het kijken. Ik had dat filmpje al zo vaak gezien, dat hij saai is geworden. Ik luister nu naar wat Samantha zegt tegen waarschijnlijk haar moeder. 'Maar ik kan ze nu na heel lang weer zien. Het is zo lang geleden.' Zegt Samantha, waardoor ik nog beter ga luisteren. Samantha is even stil. 'Dankje Steve, kun jij het dan door geven aan Peter?' Hoor ik Samantha vragen. 'Thx, dan zie ik je morgen ergens weer. Bye!' Hoor ik Samantha weer zeggen. Ik sta snel op en loop ik naar de anderen toe.
POV. Samantha
Ik loop de gang uit, terug naar de rest. 'IK MAG BLIJVEN!' Zeg ik blij en spring op de rug van Michael. Hij rolt mij van hem af waardoor ik op de bank terecht kom. 'We hebben alleen wel een probleem. Aangezien iedereen van ons EB is, dus niemand gaat matrassen naar beneden halen. Ik weet dat Daphne en Calum, Luke en Sophie en Fenne en ik gewoon in 1 bed gaan slapen. Alleen de vraag is, wil jij Samantha bij Michael in bed slapen of op de bank?' Zegt Ashton. Ik kijk Michael aan. 'Wat is EB?' Vraag ik dan. 'Energie Besparend.' Zegt Ashton. 'Je mag van mij gewoon bij mij in bed slapen.' Zegt Michael. 'Bedden liggen altijd beter dan banken. Dus okay, ik vind het goed.' Zeg ik. Ik vind echt niet Michael leuk of zo, nee jo, doe niet zo gek! 'ZULLEN WE NOG EEN FILM KIJKEN?' Vraagt Daphne terwijl ze door het huis rent. 'Wie heeft haar cola gegeven?' Vraagt Calum. Fenne verschuilt zich zo snel mogelijk achter Ashton. 'IK WIL FROZEN ZIEN!' Roept Daphne en stopt de film Froze  in de DVD speler. 'LET IT GO! LET IT GO!' Gilt ze dan. Ze lijkt wel dronken. Iedereen gaat op de bank zitten. Ik zit tussen Calum en Michael in.
'WC PAUZE!' Roept Luke en zet de film op pauze. Hij springt van de bank en rent naar de gang. 'Okay, we gaan ons verstoppen voor Luke.' Zegt Sophie met een grijns. 'We gaan in tweetallen en er is 1 drietal.' Gaat Sophie verder. 'Calum, Daphne en ik gaan samen, Fenne en Ashton gaan samen en Michael en Samantha gaan samen.' Eindigt Sophie haar verhaal. Sophie duwt Calum en Daphne de kamer uit en Ashton en Fenne rennen ook de kamer uit. Michael trekt aan mijn arm, waardoor ook wij de kamer verlaten. 'Michael, waar gaan we naartoe? Ik ken de weg hier namelijk niet.' Zeg ik terwijl Michael mij nog steeds mee trekt. Hij stopt met lopen. We staan stil voor een gordijn. Hij doet het gordijn aan de kant en hij opend een deur die je niet goed kan zien, omdat hij dezelfde kleur heeft als de muur. 'Welkom in mijn domein.' Zegt Michael en ik stap achter hem aan naar binnen. 'Dit is echt geweldig.' Zeg ik.
____________________________________
Lol, dit hoofdstuk is precies 1000 woorden. Sorry, dat ik gisteren niet heb geupdate. Maar ik zit in Frankrijk, de stroom was uit gevallen,de wifi deed het niet en de wattpad app vond het leuk om mijn acc uit te loggen, dus ik kon ook niet schrijven. Maar nu ben ik er weer, ik zal voornamelijk in de ochtend en avond update, omdat mijn ouders de wifi overdag uit zetten. Ik ga snel verder. Please vote/comment. See you later guys. Xx Esmee.

See You Again - 5SOSWhere stories live. Discover now