Capitolul 11

5.1K 295 7
                                    

    Ma trezesc in pat , evident singura , si ma indrept spre baie . Imi fac rutina de dimineata si ma imbrac cu o pereche de pantaloni scurti de catifea bleumarin si un maieu alb lejer . Imi prind parul intr-o coada si ma incalt cu o pereche de adidasi albi apoi ies. Cobor scarile si il vad pe Shane stand lejer pe canapea la televizor. Ma furisez pe la spatele sau, neobservandu-ma si rastorn canapeaua cu tot cu el . 
-Ce nai..
- Daca ma mai trezesc singura te leg de pat! spun razand 
- A da? sune ridicandu-se usor
- Aoleu. spun si incep sa fug cu el pe urmele mele 
- Degeaba fugi! spune si peste cateva minute simt cum doua brate puternice ma lipesc de copac si ii simt pieptul lui Shane foarte aproape de al meu. Credeai c-o sa scapi? spune apropiindu-si fata de a mea zambind draceste 
- Iar m-ai lasat singura. spune bosumflandu-ma si lasand privirea in jos ca un copilas suparat
- Imi pare rau scumpo. spune trist apoi imi ridica barbia pentru a ma privi in ochi. Promit ca nu se va mai intampla. 
- Bine. spun apoi il sarut. Intram amandoi in casa iar narile mele detecteaza un miros uimitor de clatite. Am mers vazandu-i pe Lexa si Xander cum gatesc...sau mai bine zis se bat cu faina razand cu gura pana la urechi. Am zambit pana la urechi apoi m-am dus in living unde Shane se uita peste niste hartii probabil abea venite. 
- La naiba...spune incruntat
-Ce s-a intamplat? spun asezandu-ma langa el 
- Un unchi de-al meu vine in vizita. Ah....Mamaaaa! tipa Shane facandu-ma sa tresar
-Da puiule? spune mama lui venind din bucatarie 
- Marco vine in vizita . spune Shane ridicandu-se nervos

- Ugh. spune Melanie incruntandu-se 
- Ar trebui sa-i spunem lui Katherine? spune Shane ridicand o spranceana
- Asigura-te ca-i spui undeva unde n-are cu ce arunca . spune femeia iesind
- Deeci...Cine e acest Marco? Adica nu ma refer la grade de rudenie. spun dandu-mi ochii peste cap 
- Acum cativa ani la ultima sa vizita a inceput s-o antreneze pe Katherine cu pretextul ca o face razboinica dar nu a facut decat s-o sece de puteri pana a lesinat. spune Shane fierband
- Mai stiu pe cineva asa... spun cu regret zburandu-mi gandul la tata. Hai sa nu ne gandim la asta acum , mergem sus? Vedem un film, facem unul. spun razand iar Shane zambeste 
- Mie-mi convine. spune si ma ia in brate urcand cu mine scarile de parca as fi o pana .Am intrat in camera si m-a asezat cu atentie pe pat sarutandu-ne salbatic. Ne-am intins amandoi in pat , punandu-ma peste el . I-am dat tricoul jos incepand sa-l sarut pe abdomen usor. Ii simteam inima cum pulseaza salbatic. Am aplicat cateva saruturi moi in zona gatului inainte sa-mi scot coltii si sa-i infing in carnea sa frageda . Shane a tresarit pentru un moment apoi s-a linistit. In doua secunde am simtit cum Shane ma apuca de coapse punandu-se deasupra mea . A inceput sa ma sarute pe gat apoi am inchis ochii simtind o durere in zona dintre umar si gat. Am marait facandu-l pe Shane sa zambeasca. In cateva minute tot ce aveam pe noi acum se afla pe podea. 


    ***

       Am simtit mici intepaturi in zona unde acum ceva timp Shane ma muscase, apoi un tatuaj cu un micut lup a aparut dupa spusele lui Shane care avea acelasi tatuaj. Mi-am pus capul pe pieptul sau , facand mici cerculete cu degetul pe abdomenul lui . Amandoi eram putin transpirati si extenuati, dar eram fericiti. M-am foit putin in paturica ce ma acoperea pana la umeri apoi infasurata in ea m-am dus la baie. 
- Ma lasi singur? spune Shane bosumflandu-se
- Ma duc sa fac un dus. spun aplecandu-ma sa-i dau un sarut apoi plec la baie. Incui usa , asigurandu-ma ca n-o sa am parte de surprize si dau drumul stropilor calii ce-mi relaxeaza muschii. Un val de putere mi-a strabatut corpul, facandu-ma sa tresar usor. Peste cam jumatate de ora am inchis robinetul si mi-am infasurat corpul intr-un prosop care imi venea cu nici o palma sub fund. Am cautat lenjeria si am realizat ca in graba mea la baie am uitat s-o iau. Minunat. imi spun in minte . Am strans mai bine nodul ce-mi sustinea prosopul pe corp , lasandu-mi parul ud pe spate si am iesit. Am scos mai intai capul, asigurandu-ma ca Shane nu e in camera apoi am iesit. Din pacate nu m-am uitat dupa usa si m-am trezit cu doua brate ce se infasoara in jurul abdomenului meu. Shane a marait senzual aproape de urechea mea apoi m-a intors cu fata spre el, eu inca tinand o mana pe prosop. 
- Ce ti-am facut sa ma pedepsesti asa? spune Shane dupa care isi lipeste buzele de ale mele intr-un sarut apasat. Mana lui a coborat putin mai jos apucandu-ma de fund. 
- Du-te si spala-te! spun rupand sarutul si impingandu-l usor spre baie. Acesta a inceput sa rada si inainte sa inchida usa mi-a mai dat un sarut. Am intrat in dressing imbracandu-ma cu lenjerie intima neagra, un tricou gri larg cu un cap de lup ce maraie pe el, o pereche de pantaloni de trening scurti tot gri si o pereche de UGG-uri fara blanita gri. Mi-am uscat parul si l-am strans intr-un coc dezordonat . Toata lumea e la antrenamente deci avem 3 ore sa facem ce vrem. Am coborat jos si am facut lasagna. Bine era congelata in frigider iar eu am pus-o la cuptor dar nu asta conteaza. In timp ce puneam in farfurii pentru mine si Shane caruia ii ia ceva sa faca un dus s-au auzit batai in usa. Cine ar putea fi? imi spun in minte in timp ce merg lenes spre usa. Am deschis usa si in fata ei statea un barbat inalt , cu parul saten foarte deschis, ochii verzui ,imbracat cu o bluza gri, jeansi negri si bocanci negri . Fata sa era foarte uimita sa ma vada .
-Cine esti? spune incruntat
-Tu cine esti! spun nervoasa 
- Eu te-am intrebat primul. 
- Nu-mi pasa. replic dandu-mi ochii peste cap
- Sunt Marco . Tu?
- Heaven . spun cu dezgust. Tu esti unchiul cel enervant? 
- Sa presupun ca tu esti o intepata ce crede ca ma sperie? spune ridicand o spranceana 
- Raspuns gresit. spun rezemandu-ma de tocul usii, blocandu-i intrarea
- Ma lasi sa intru? 
- Nu. spun zambind ironic 
- Asculta fetito , n-am chef de jocuri, am treaba cu Alpha-ul tau asa ca lasa-ma sa intru. spune raspicat 
- Shane nu e Alpha-ul meu. spun razand 
- Nu-mi pasa. spune intrand 
-Nu crezi ca ai cam mult tupeu pentru un invitat? scuip dezgustata 
- Nu crezi ca tu cam mult tupeu sa te pui cu un hibrid!? se rasteste venind amenintator spre mine 
-Nu. spun si cand nu e atent il arunc in perete . Zgomotul oaselor sale trosnind m-a facut sa zambesc draceste. S-a ridicat si in doua secunde era langa mine prinzandu-mi mana si strangand-o cu putere . 
- Te-as putea omori dar imi place sa-mi stiu victimele deci ce ar fi sa imi spui tot numele tau.
- Heaven Hale. spun tare si raspicat dupa care il trantesc pe masuta de cafea, aceasta facandu-se bucati . Acesta si-a arenjat bluza venind la mine si apucandu-ma de gat insa eu l-am lovit in abdomen facandu-l sa cada in genunchi apoi cand mi-am scos ghearele vrand sa-l omor l-am vazut pe Shane stand in capul scarilor cum ma striga. 
-Heaven! spune venind la mine, apucandu-mi talia si tragandu-ma langa el . Vad ca mi-ai cunoscut Luna Marco , data viitoare n-o sa mai intervin. spune Shane pronuntandu-i cu dezgust numele . Acesta s-a ridicat scuturandu-se si incepand sa vorbeasca.
-Dupa cum stii nu vin nicioadata fara motive aici . spune intrand in bucatarie si asezandu-se pe un scaun. A luat o furculita vrand sa ia din lasagna insa i-am tras farfuria din fata ,zambind . Si-a dat ochii peste cap continuand. Haita mea are nevoie de ajutor, suntem in pragul unui razboi cu vampirii si chiar avem nevoie de ajutor. Asa ca am zis sa apelez la latura ta binevoitoare . incheie acesta asezandu-se pe un fotoliu cu un pahar de vin in mana 
- Si noi ce primim in schimb? intervin cu tupeu 
-Vorbeam cu Shane . spune ridicandu-se in fund si omorandu-ma din priviri
- Daca vrei vreo intelegere trebuie sa vorbesti cu ea. spune Shane stand in picioare cu mainile incrucisate la piept si aratand cu capul spre mine 
- Ce doriti? spune indreptandu-si dezgustat privirea din nou spre mine 
-30% din teren . spun iar acesta izbucneste
- 30!? E prea mult! spune nervos 
- 30 sau nimic. spun ridicandu-ma in picioare si punandu-mi mainile pe umarul stang al lui Shane sprijinindu-ma de el
- 10 %. spune acesta 
- 30% . continui eu
- Nu va dau atat! se rasteste el 
- Atunci presupun ca haita ta nu va mai exista. spun razand 
- Bine fie, 30. spune dupa cateva secunde de gandire apoi usa se deschide intrand pe ea Xander, Tyler si ....Katherine 
- Marco!? spune nervoasa coltii si ghearele facandu-si aparitia. Cum indraznesti sa vii aici!? striga ea
- Ar trebui sa ne adapostim? ii spun lui Shane in soapta 
- Ai tu vreo fortareata indestructibila? spune putin speriat apoi o vad pe Katherine cum sare pe Marco lovindu-l . Era o adevarata lupta intre ei.
- Ma duc s-o opresc . spun
- Nuu! Te vreau intreaga! spune Shane 
- Te voi iubi mereu. spun razand apoi o caut pe Katherine care nu mai era in casa. Insa afara am putut auzi zgomotul unui trunchi care probabil abea s-a rupt. La naiba. spun incepand sa alerg afara. Am vazut-o pe Katherine nervoasa in forma de lup si pe Marco langa trunchiul de copac rupt ametit. M-am transformat in lup si am inceput sa alerg spre ea cand am vazut ca a inceput sa alerge spre Marco. Cand a sarit in aer gata sa-l omoare mi-am luat avant si am placat-o , cazand amandoua si rostogolindu-ne. Ne-am transformat amandoua inapoi in oameni si m-am pus deasupra ei, tinand-o de maini sa nu cumva sa ma atace sau sa scape. 
-Da-mi drumul! urla nervoasa
- Katherine calmeaza-te! spun zguduind-o . Nu merita efortul! strig incercand s-o calmez 
- Vreau sa-l omor! tipa agitata
- Katherine calmeaza-te ! spun . KATHERINEEEE! tip exasperata iar expresia fetei i se schimba din nervozitate in uimire. Se uita la mine de parca eram un unicorn la fel ca toti ceilalti. M-am dat jos de pe ea, ajutand-o sa se ridice. Crede-ma ca il cunosc de maxim 1 ora si deja vreau sa-l omor. spun scuturandu-ma . Katherine scapa un mic chicotit apoi plecam amandoua in casa. Ne-am asezat amandoua pe canapeaua din living uitandu-ne la The Kardashians . Peste ceva timp intra Marco asezandu-se pe un fotoliu si in cateva secunde ii suna telefonul. Bolboroseste ceva plecand probabil afara, timp in care a aparut Shane . 

- A inceput! spune Marco intrand alarmat
- Te apuca? rad batjocoritor 
- Razboiul cu vampirii! Shane am nevoie de acel ajutor acum! spune acesta iesind rapid afara. M-am ridicat odata cu Shane iesind afara. In cateva minute peste 50 de persoane au aparut in fata casei inarmate.
- Iti ajung? spune Shane 
- Da. spune si toata lumea intra in masini. Vii? spune Marco cu un picior in masina adresandu-i-se lui Shane
- E nevoie de Alpha in haita. spun prinzandu-l pe Shane de brat si sagetandu-l cu privirea pe Marco . Acesta a intrat in masina si in cateva secunde nu mai era nimeni . Am intrat in casa, remarcndu-i nelinistea lui Shane.
- Daca nu vor fi de ajuns? Nu pot risca sa pierd 50 de oameni. spune acesta ingrijorat
- Heii calmeaza-te , vor fi de ajuns. Pana la urma sunt din haita Hell. spun zambind si ii dau un pupic scurt

      Am intrat in birou incepand sa completez niste hartii si deodata ceva imi sare in ochi. Bla bla bla ...declaratie de razboi?! bla bla .....haita Hale va declara razboi pentru gazduirea ficii Alphaului!? Glumesti!? urlu in sinea mea . Am iesit din birou cu hartia in mana tunand si fulgerand . Am intrat in living unde Shane , Tyler si Xander radeau .
- O hei iubito. spune Shane zambindu-mi. Ce-i aia? adauga aratand spre scrisoarea din mana mea
- Tu sa-mi spui. spun abtinandu-ma sa nu-l bat si inmanandu-i hartia. A citit timp de cateva secunde apoi a facut o fata gen" Voiam sa-ti zic"
- Urma sa-ti spun....
- Cand ai primit-o ? spun furioasa
- Ieri? spune scarpinandu-se la ceafa nevinovat
- La naiba. spun in soapta trantindu-mi corpul pe un fotoliu si punandu-mi capul in maini. O liniste totala s-a asternut in camera enervandu-ma mai tare. Ce vom face? spun peste cateva minute 
- Luptam. spune Shane asezandu-se langa mine indiferent
- Shane nu e de gluma . Da haita Hell este foarte puternica , si are multi razbonici si un Alpha uimitor dar lupta? Haita Hale nu e orice haita . Vorbim despre Haita Suprema si nu zic ca voi nu veti cauza niste pierderi in haita tatei dar nu vreau sa ma gandesc ce v-ar putea face ei voua. spun incruntata 
- Shane cu tot respectul iti spun ca Heaven are dreptate . spune Tyler 
- Si-atunci ce sugerati sa facem? Nu vom fugi . spune Shane tunator 
-Nimic. spun eu si Shane se ridica in picioare confuz 
- Ce? 
- Asta nu e lupta voastra OK? Ma voi duce inapoi in haita . spun trista 
- Si crezi ca tatal tau va uita cu una cu doua ?
- Nu , dar nu voi permite nici ca persoane sa moara din cauza mea ....Asa ca maine voi pleca. spun lasand o lacrima sa mi se rostogoleasca pe obraz. Shane imi sterge lacrima cu degetul mare si apoi ma ia in brate.
- Trebuie sa mai fie o cale .spune trist
- Nu este. spun apoi ma uit la ceasul de perete ce indica ora 2 dimineata. Mai bine ne-am odihni. spun cu regret si urc scarile. M-am schimbat intr-o pereche de pijamale cu flori gri si m-am intins in pat. La scurt timp s-a auzit usa si am simtit cum patul se inclina usor sub greutatea altei persoane . Am inchis ochii simtind cum Shane ma lipeste de pieptul sau calduros sarutandu-ma usor pe gat. Am fost furata pe nesimtite in lumea viselor acum cufundandu-ma intr-un abis intunecat. 

   Scuze de intarziere. Nu ma omorati. Pareeeri? *Necorectat*

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum