Hromy a Blesky

534 21 1
                                    

Justin:
Je večer a ja vôbec netuším čo budem robiť. Do baru sa mi nechce isť a domou si žiafne kurvy nebudem vlačiť keď je doma Mel. Keď nadtym tak rozmyšlam tak u som si dlho nezasunol. Bude to kôly Mel? Aj to je dosť možne. Mel je doma ale nemam odvahu isť zaňou a ospravedlniť sa jej. Moje ego mi to totižto nedovoluje.

Ležal som na gauči a nudne pozeral nnna tu bedňu nazvanou telka. Načo nam je telka keď v nej ajtak nič zaujimave nejde?
Zbitočnee ju mame. Ajtak v nej ide stale dookola to iste.
Zodvihol som sa z gauča a namieril som si to do kuchine s nadejou že najdem niečo na jedenie. Ničtake tam nebolo tak som ssi objednal pizzu sebe a aj Mel. Sebe som objednal capry a Mel zase Hawai.
Po cca pol hodinke doniesli pizzu a ja som svoju položil na stôl v obivačke a Mel som odniesol do izby.Zaklopal som a po jemnom a drobnom "dalej" som vstupil. Sedela pri okne a pozerala sa von oknom ako prši.

"Ahoj .... no vieš ehm objednal som pizzu tak som ti ju doniesol"
Vždy ked som v jeej pritomnosti kokcem a som nervozny.

"Vďaka a teraz už môžeš isť" Takto ma snaď neodpalkovaal nikto. Smutne a povedzme si to narovinu sklamane som sa zatvaril a opustil jej izbu.

Zišiel som dole a pustil si komediu sousedi (odporučam ) a popritom sa napchaval pizzou. Bol som plny a aj dosť unaveny tak som sa išiel osprchovať a ľahnuť si. Začinala byť burka a hromy mi priam naražaly do okien. Burky sa bojim a to strašne a hlavne keď som sám.
S malou odvahou som sa zobral a išiel ku Mel do izby. Vošiel som dnu a akurat vyšla z kupeľne v dlhom vyťahanom tričku a mala ešte tanga.  Skusol som si peru a očividne si toho všimla tak zakašľala na znak toho že tam stale je.

"Ja prepač že som tu ale no vieš jja sa tak srošku bojim burky" mrmlal ssom si popod nos a myslim že ma ani nerozumela

"Aha fajn tak kľudne možeš spať tu ak chceš" nadčene priam užasom som prikivol a ľahol si ku nej.

Ležali sme od seba ďaleko ale keď udrel blesk a hrom hned sme bolu pri sebe a v objati sme zaspali.

Melanie:
Stala som na luke kde okolo mňaa pobehovali dve deti. Bol to chlapec a dievčatko. Chlapec mohol mať okolo 10,a dievčatko okolo 7 Rokou. Zrazu to dievčatko nebolo primne ale na konci luky kde bol hrob pod obrovskym stromom. "Mami plečo si ma opustila" Začala silno plakať a po chvilke prišiel kunej aj chlapček s asi jeho otcom. Všetci traja saa sklaňali nad hrobom a plakali. Hovorili slova ako su "milujem ta mami" , " postaram sa o nase deti", "ocko neplač mamina nas ľubi". Po chvilke sa všetci zobrali  a odyšli. Ja som sa odhodlala isť ku tomu hrobu kde bolo napisane :
Melanie Annie Bieber. Odpočivvaj pokoji. Bola si užasnna matka a aj manželka. Nikdy na teba nezabudneme.
1994- 2019 ( 25).

Takže ja som ta čo zomrela. Ja som ta čo tu zanechala deti. Ja som ta čo zničila svojho manžela svojou smrťou. Ja som manželka Justina Biebera.

Nahle som sa zobudila nato ako somnou niekto trasie. Bol to Justin a tisol si ma ku sebe ako keby sa bal že je to to jedine čoho je schopny.  Šeptal mi ukľudňujuce slova a ja som sa stale spanetavala z toho sna. Je možnee aby sa to niekedy stalo? Je to blbost a velka. Celu noc som už ani oko nezavrela a stale premyslala nad tym snom.

Čo ked sa to stane? -nenožne Biebera predca nenavidim

Je možne že z nenavisti  sa postupne stane laska? - Je to možne ale niesom si  ista či aaj v tomto pripade.

Ďalej som už nnnad takymito vecmi neuvažovala a pochvili pokojne zaspala na Justinovej hrudi.

Rano som sa zobudila a Justin tu už nebol začo so uprimne rada. Vonku bolo celkom pekne tak som sa rozhodla si obliecť (media) a vybrala som sa s Kelly von. Bežaly sme po luke a ja som sa nadtym len smiala. Urobila som si par selfie a vybrala sa na svoje miesto ku stromu. Bol to ten isty strom ako v sne tak som ho parkrat obyšla v snahe že niečo zaujimave najdem ale nič tam nebolo tak som  sa vybrala domou. Odomkla som dom a vošla dnu aj s kelky . Dala som jej vodu a granule a vybrala sa do izby. Ked som prechadzala okolo Justinovej izby tak som začula podivbee zvuky. Otvorila som dvere a skoro dostala poražku......

Forever (JB)Where stories live. Discover now