Capitolul 7. Trust me

1.5K 67 15
                                    

Cand am scris primul capitol din poveste, nu credeam ca se vor strange atat de multi cititori care sa-mi aprecieze munca. Va multumesc din tot sufletul, deoarece de fiecare data cand citesc atatea comentarii dragute, mi se umple sufletul de bucurie.  Voi ma ajutati sa scriu fiecare capitol.

______________________________________________________________

Nu am vrut sa mai pierd timpul mergand pana la apartamentul lui la ora 3:00 dimineata, asa ca am chemat un taxi. Desi drumul pana acolo era scurt, mi se parea ca va dura pentru totdeauna. Priveam cerul instelat si imi aduceam aminte de clipele petrecute acum cateva ore pe plaja. 

"4 lire. " Imi vorbeste pe o voce superioara taximetristul. 

Vorbele lui mi-au intrerupt gandurile. I-am intins 5 lire, spunandu-i sa pastreze restul . Am trantit portiera in urma mea. Am tras aer in piept adanc, inainte sa fac pasii spre scarile blocului. Era destul de intunecata, abia daca puteam vedea pe unde calc. Norocul meu era ca statea la etajul unu. Am urcat incet scarile, incercand sa fac cat mai putin zgomot. M-am trezit in fata apartamentului sau. O usa mare, din otel mi se arata in fata ochilor. Picioarele imi tremurau sub pantalonii scurti ce-i purtam. 

Inca o gura mare de aer, un inspirat adanc si un "Haide, poti sa o faci! Daca nu este al tau acum, nu a fost al tau niciodata."  m-au facut sa dau buzna la propriu in holul apartamentului lui Harry. Stiam ca tine usa deschisa si asta m-a impins sa o deschid fara nici cea mai mica nerusinare. 

Era intuneric. Tot ce am putut auzi au fost niste pasi si pe Harry somnoros, aprinzandu-mi lumina in hol . Era pe jumatate adormit, intr-un tricou si in boxeri. Nu se astepta sa dau buzna peste el in modul asta, dar situatiile disperate cer masuri disperate. Si-a incruntat sprancenele si s-a uitat la mine . 

"Ce cauti tu aici ? " Ma intreaba la fel de somnoros ca si inainte.

Buclele ii acopereau usor fruntea. Nu i-am raspuns. In acel moment m-am aruncat in bratele lui strangandu-l cu toata puterea la piept. Mi-am asezat obrazul pe pieptul lui cald acoperit de tricou, simtindu-i inima cum bate. Mi-am facut loc mainilor mele prin spatiul dintre cot si coaste, lipindu-mi mainile de spatele lui ce transmitea acea caldura ca si pieptul lui. 

"Harry. " Ii soptesc eu.

Fiind prea lenes, nu-mi raspunde. Ma saruta usor pe crestetul capului, in timp ce se hotarase sa mormoroseasca cateva cuvinte.

"Lasa-ma sa te protejez. " 

Am lasat linistea sa patrunda in discutia noastra, dar nu pentru mult timp.

"Vreau sa stau aici in noaptea asta. " I-am spus calm. 

A facut un pas inapoi. Ma privea, cand eu ii asteptam raspunsul. M-a luat de mana si m-a tras usor dupa el, in camera lui, asta insemna faptul ca era de acord cu ideea mea. 

"Doar nu te-as fi lasat sa te intorci acasa, dimineata, la 3 jumatate. " Imi zambeste. 

Zambetul lui era plin de caldura. I se accentuau gropitele cand zambea, fata i se lumina si ochii ii sclipeau. Cand zambea era.. diferit. Tot ce imi imaginasem eu, se dovedea a fi neadevarat. Pana si acel mesaj. Ar trebui sa se informeze mai bine inainte sa-mi trimita un mesaj cu necunoscut, zic. Nu aveam sa i-l arat lui Harry deoarece stiam ca se va infuria.  

Privirea mea in gol a fost intrerupa de Harry care imi facea semn sa ma asez in pat. Il puteam auzi cu se foieste. I-am simtit palma transpirata cum ma pride de incheietura mainii si ma trage spre el, cazand lenesa pe pat. Mi-am intins picioarele. O pereche de buze dulci se apasa usor peste obrazul meu, ajungand pana in coltul gurii. M-am intors cu fata la el, cand el incerca sa se scuze. 

"Mi-a fugit somnul. " Imi spune, cu un zambet pana la urechi . 

Se aseaza usor peste corpul meu rece, indreptandu-si capul catre ureche mea :

"Este ultima oara cand o sa te mai ranesc. " Imi sopteste.

Stiam ce vroia sa zica. Si-a dat seama ca a reactionat prea dur cu mine cand l-am intrebat despre parintii lui . I-am muscat buza inferioara, in timp ce i-am spus :

"Nu acum Harry. Nu sunt pregatita. "

S-a departat de mine, ajungand in partea lui de pat. M-am intors cu spatele la el si am simtit un brat puternic ce ma infasca de talie, tragandu-ma cat mai aproape de el :

"Data viitoare nu o sa te mai impart cu somnul. " 

Ma saruta pe obraz si adorm linistit in bratele sale protectoare.

                                                                                                                 ***

Dimineata ma trezesc cu o puternica durere de cap. Imi duc mana la locul durerii, miscand-o in jurul punctului dureros. Imi cobor picioarele usor din pat si ma indrept spre bucatarie, de unde provenea un miros ametitor de cafea. Stateam in pragul usii, privindu-l pe Harry cum fredona in timp ce lasa usor zaharul din lingurita sa cada in cestile pline ochi.

"Hei. " Ii soptesc .

" 'Neata frumoaso. Nu stiam ca te-ai trezit. " Se aproprie si isi apasa buzele usor peste ale mele. "Ce ai de gand sa faci astazi ? " Imi arunca o privire numai cum el putea sa o faca.

Vorbele ii sunt intrerupte de mesajul pe care tocmai il primisem. 

Expediator : Necunoscut

Deci chiar m-ai crezut. Ce naiva poti fi uneori. Te-ai dus tu la 3 dimineata la cret acasa. Chiar il iubesti. "

Ma fastaceam in timp ce citeam mesajul. 

"Cine e ?" Ma intreaba Harry

"Um.. N-nimeni important. " Ma balbai eu, cand observ ca telefonul imi aluneca din mana, fiind tras de forta lui Harry. 

Citea mesajul, cand fata i se intuneca. 

"De ce nu mi-ai zis ? " Imi spune el, ridicandu-si ochii din mesaj.

"E-eu.. "

"Nu-i nimic. " Imi spune putin ofensat. " O sa rezolv eu. " Continua.

Ma trage spre el, apropiindu-si pieptul de al meu. Imi ridica barbie cu mana si ma privea in ochi. Se apropie din ce in ce mai tare, formand un sarut. Unul sa ma anunte ca este pentru mine. Se departeaza de buzele mele si continua sa ma priveasca.

My Boyfriend Is A Murderer (IN CURS DE EDITARE)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum