Bitka

187 14 3
                                    

Emily:
Som s Jakeom na párty nedobrovoľne pretože keď som videla tú jeho iskru v očiach musela som súhlasiť. Sme tu my dvaja Dany s Emou a Erik. Sedím pri bare a pozorujem ľudí, sem-tam sa rozprávam s barmankou. Dany s Emou hrajú fľašu Jake sa blíži ku mne a Erik práve leze do kuchyňe pravdepodobne pre chlast. Už som zažila všličo opitých alebo nadrogovaných, a ja to fakt nemusím. Po ceste Jake zastavil nejaký kamoš a už je pri mne "Nie si hladná?" šepne mi tak aby som to počula,je tu strašne nahlas hudba."Aj hej" uškrnula som sa "donesiem nám nejaké chlebíčky buď tu" a kam by som išla? hovorila som si skoro nikoho tu nepoznám až na Danyho,Emu,Erika a z videnia aj nejakých Jakeových kamarátov. Mimochodom s Emou som celkom dobrá kamoška nenazvala by som ju BFF ale máme dobrý vzťah. Okrem Emy som sa v triede zoznámila s istou Sashou tú by som nazvala BFF celé dni básni o nejkom chalanovi ešte mi nepovedala meno lebo že ho poznám, povedala mi len že sa začína na E. Neviem kto by to mohol byť ale viem že mi to raz určite povie.Medzi tým už prichádza Jake aj s chlebíčkami. Podal mi môj a ja som doňho s chuťou zahryzla. Bolo na ňom maslo šunka plátok syra paradajka a paprika, a na vruchu bol ešte postrúhaný syr.Chlebíček som dojedla a začali hrať pomalú pesničku. Samozrejme Jake ma vyzval tancovať a neodmietla som. Pomaly ale isto sme sa premiestňovali na parket. Hľadeli sme si navzájom do očí a niekedy sme si dali pusu,potom som mu dala hlavu na rameno "Jake sľúb mi.." nevidela som mu do tváre ale vedela som že má ustarostnený pohľad. Nadýchla som sa "...sľúb mi že ma neopustíš a budeš so mnou navždy" tentokrát som sa už pozrela do jeho očí "sľubujem" a dali sme si dlhý romantický bozk. Medzi tým pesnička skončila a ja som sa dotackala späť na moje miesto pri bare. Jake odišiel za skupinkou chalanov kde bol aj Dany s Emou. Všetci si to tu perfektne užívali ale ja nie. No konečne ide Jake späť, poviem mu aby sme už šli. Pozerala som sa na Jake a on mal zrazu nahnevaný výraz, nevedela som o čo ide až kým sa predomňa nahrnul spití Erik. Nakláňal sa ku mne a potom sa dotkol mojich pier, okamžite som ho posunula preč zoskočila zo stalički a chcela som ísť za Jakeom. No on už tam dávno bol a jednu Erikovi vrazil, chcel už ísť keď v tom ho Erik otočil a jednu vlepil jemu. Zrazu sa začala bitka a ja som nevedela čo robiť, odísť preč alebo ich od seba odtiahnuť. Keď Jake zrazil Erika na kolená chytila som Jake za ruku a ťahala k východu. Nakoniec sme v pohode višli a hrnuli sme sa smerom k nemu domov. U ňho (nevem či spolu alebo odelene :D ) som ho ošetrila a hnevala sa naňho i keď nemôžem mu to zazlievať aj a by som toto urobila.
Jake:
Keď som videl ako sa k nej opito teperí zrýchlil som krok, no neprišiel som včas už bol nalepený na nej. Ona ho odstrčila a zoskočila zo stolički vtedy som mal príležitosť a jednu dobrú som mu ušťedril. Už som bol na odchode keď ma znovu ztiahol do boja. Neváhal som vedel som že vyhrám, keď už bol na kolenách Emily ma potiahla preč a tak som išiel s ňou. Po ceste bolo ticho, čakal som niečo typu prečo si to urobil? alebo ako si mohol? ale ona len bezslova išla. U nás doma mi ošetrila malé poranenia napr. že mi tiekla krv z nosa. Mala taký ustráchaný pohľad a bola strašne zlatá až som neodolal a pobozkal som ju. Nakoniec sme sa umili a zaspali sme v objatí.

Ahojte!
Dneska nič moc ale musela som to napísať. Škola ma strašne unavuje a vás? Inak mám ešte jednu zápletku ale neviem či ju mám použiť tak sa prosím ozvite. Tiež ma motivuje každý vote koment alebo pozretie :)
Vaša Mousse

Ona je anjelWhere stories live. Discover now