i have missed you so much

125 11 0
                                    

Ad Liam:
Ik wordt wakker van geschreeuw en meteen ben ik klaar wakker. "Niall wordt wakker. Ik ben hier." zeg ik sussend maar hij blijft roepen en telkens dezelfde naam 'Louis.'

"Niall kom op wordt wakker!" blijf ik tevergeefs zeggen. "Liam wat is er aan de hand?" hoor ik Mila vragen die met een slaperig gezicht voor me staat. "Ik weet het niet, wil jij Louis effe bellen." zeg ik en omdat ze raar kijkt weet ik dat ze zijn nummer niet heeft. Snel geef ik zijn nummer.

"Mila?" hoor ik een meisjes stem vragen. en even later staat een meisje aan het bed. "April ga maar terug slapen." hoor ik Mila zeggen en het meisje dus April gaat terug naar bed. Waar ken ik die naam van?

"Louis nam niet op heb iets infesproken."zegt Mila. Ik knik en kijk bezorgd naar de jongen in mijn armen die non stop dezelfde naam roept.

Even later gaat de deur open en stormt Louis de kamer binnen. Hij neemt Niall uit mijn handen en houd hem dicht tegen zich aan. Niall stopt met gillen en klemt zich vast aan zijn T-shirt. Louis begint zachtjes te zingen waardoor ik opsta van het bed zodat Louis met Niall er in kunnen liggen. "Liam ik heb nog een extra bed voor je." zeg Mila en wanneer ze naar April kijkt zie ze dat heel het bed door haar is ingepalmd. "Je mag bij mij slapen als je wilt." zeg ik. Mila denkt na, krijgt een grote glimlach op haar gezicht en knikt dan uiteindelijk. Samen gaan we in het bed liggen. En vallen we na een tijdje inslaap.

Ad April:

Als ik wakker wordt, voel ik me eindelijk weer beter. Elke week die rot chemo's gelukkig is Mila hier dag en nacht. Ze wou eerst geen verpleegster worden want ja ze kan niet tegen bloed, maar ze heeft afgesproken met haar baas dat ze hier werkt met patienten met kanker. Waardoor er geen bloed bij de pas komt.

Ik stap uit bed en ga naar het kastje om de tv aan te zetten als ik nog 3 andere mensen zie liggen. Wat doen zij hier? En waarom ligt Mila hier met een andere jongen?

Ik ga dichter naar het bed en zie blonde plukjes onder het deken uit komen. Die me heel bekend voor komen. Waarom ligt Niall hier?

Ik wil hem nu een knuffel geven maar ik weet dat ik dat beter niet kan doen. Hij ligt hier niet voor niets. Dit is een kamer voor kanker patienten. Ik heb leukemie al een hele tijd maar wat heeft Niall? Hij mag niet dood gaan.

"Wie ben je?"hoor ik een jongens stem vragen, die ik me vaag herinner. "Louis?" vraag ik terwijl ik naar de jongen zie. "April?" vraagt Louis en ik knik. Ik heb hun zo gemist. Toen ik hoorde dat ik leukemie had was mijn laatste wens om hun terug te zien. Maar niet hier, in het ziekenhuis terwijl Niall hier ook ligt. "Wat doe je hier?" vraagt Louis. "Ik heb leukemie." zeg ik zachtjes. "Waarom moeten ze jullie hebben? Jullie hebben nooit iets gedaan. Degene waarvan ik hou, krijgen gewoon f*cking kanker." hoor ik Louis zeggen. "Lou, wat heeft Niall?" vraag ik zachtjes. "Hersentumor." hoor ik Louis zeggen zachtjes met nog hoop in zijn stem. Hoop dat het niet waar is. Maar spijtig genoeg is al dit waar, anders wordt je niet in deze afdeling gelegd. "April kom hier." zegt Louis wanneer hij zijn arm deels opdendoet. Ik ga naar hem toe en knuffel hem. Dit heb ik zo gemist.

New Part cause One Direction new single will named "PER-FECT"xxme

Why do they hate me?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu