Capitolul 14

4.1K 283 12
                                    

Multimea aclama si fluiera . Alpauze se auzeau de pretutindeni iar tata ma imbratisa fericit. A ,nu v-am zis? Dupa ce am castigat in fata lui Liam cu 3 probe am fost declarata noul Alpha. 

  *Flashback* 

      Dupa ce am parcurs cele 3 probe greul abea acum incepea. Ne indreptam spre doi stejari batrani si mari. Eu trebuie sa scot unul din ei din radacina, la fel si Liam. Cand tata da startul eu si Liam ne pozitionam bine picioarele si incepem sa tragem. Am tras la copacul ala afurisit pana n-am mai putut. Dupa cred ca 20 de minute se aude un val de aplauze si vad cum stejarul batran de langa mine cade jos. Liam gafaia extenuat si putin transpirat. Ma duc si-l iau in brate. 
- Bravo fratioare! ii spun strangandu-l in brate 
- Mama ce mirosim. spune si incepem sa radem 
- Castigatorul probei 4 :Liam ! spune tata tare si fericit. Ultima proba : lupta cu ..si dupa urma un ras din partea tatei... MINE. adauga si ma trece un fior la gandul ca ma voi lupta cu persoana care nu vrea ca eu sa castig titlul . Primul era Liam . M-am dus langa Brian in timp ce tata si Liam se pregateau. Dupa ce mama a dat startul a venit langa mine. 
- Esti bine scumpo? spune mama 
- Obosita de mor. spun oftand si imbratisand-o . Imi indrept din nou atentia spre lupta si observ ca tata il tranteste pe Liam de pamant. 

    Dupa ce Liam cade la pamant tata se ridica maraind. 
-Doar atata poti Liam? spune ochii facandu-i-se rosii 
- M-ai trantit de 15 ori in 40 de secunde , nu mai pot ! spune Liam stand pe burta indurerat
- Liam ridica-te. spune tata raspicat . Dupa ce s-a ridicat, Liam l-a luat pe nepregatite si l-a lovit pe tata in abdomen apoi in picior facandu-l sa se dezechilibreze dar nu sa cada. Tata l-a impins pe Liam cu putere ,acesta cazand pe pamant. Eu nu mai suport . imi spun in minte si ma duc intre ei 
- Sfarist! spun apoi tata se incrunta . Il ajut pe Liam sa se ridice apoi mama si Beta il duc la dr. Deaton. Eu ramanand in fata tatei. Am luat pozitie de lupta. Sa terminam odata si cu asta . marai privindu-l cum se incordeaza . Dupa ce Brian da startul eu si tata ne invartim timp de cateva minute in cerc maraind apoi el face primuyl pas incercand sa ma loveasca in picior dar ma feresc la timp. Ma duc cu viteza in spatele sau lovindu-l cu pumnul in coaste apoi cand se intoarce strang pumnii la piept si imi iau avant lovindu-l cu piciorul in abdomen din lateral. Acesta isi scutura usor capul si apoi ma trezesc pe jos cu o durere de nedescris pe toata sira spinarii.M-am ridicat in fund in timp ce tata se uita la mine si intr-o secunda l-am doborat la pamant. Acum stand peste el si fiind pregatita sa il lovesc. Pana sa mai fac vreo miscare ma impinge de pe el si aterizez pe jos. 
      
          Dupa nenumerate dati in care surprinzator tata m-a trantit de pamant si m-am ridicat m-am dat batuta. Haniele erau cu pete de sange si mici taieturi pe ici pe colo .
- Sfarsitul ultimei probe . Castigatorul este Liam! spune tata .Amandoi am fost batuti de tata insa el a rezistat mai mult . Castigand in fata lui Liam la diferenta de o proba , Heaven este nou Alpha al haitei Hale. incheie tata iar din multimile parca aplauzele si urarile nu se mai terminau . Felicitari scumpo. spune tata luandu-ma in brate dupa care urma si Brian. Dupa cateva secunde in care ma imbratisase am simtit ca picioarele mi s-au inmuiat si era sa cad daca nu m-ar fi prins Brian. De data asta ameteala nu mai disparu asa usor. 

    *End of flashback*

- Heaven ai mancat azi-dimineata cum ti-am spus? spune incruntat Brian tinandu-ma usor de umeri sa nu cad 
- Jur ca am incercat! spun dezamagita de mine . Dupa inca cateva minute de imbratisari si felicitari de la persoane din haita am mers inapoi in casa . Am intrat in camera mea , aruncand hainele la cosul de gunoi fiindca erau rupte si vai de viata lor ,si am intrat in dus . Stropii fierbinti imi bicuiau pielea si alimentau durerea cauzata de ranile inca deschise. Dupa ceva timp mi-am infasurat corpul intr-un prosop si m-am dus in dressing imbracandu-ma cu lenjerie intima neagra si un tricou larg si gri pe care scria coffee si o pereche de pantaloni scurti verde neon. M-am incaltat cu niste tenesi negri ,mi-am lasat parul scurt desprins -nu ca as avea ce sa-i fac avand in vedere ca e pana la umeri- si am coborat la parter. M-am dus la dr. Deaton si mi-a pansat ranile care spre usurarea mea nu erau multe. 
- Felicitari, Alpha. spune Deaton zambind dupa ce termina 
- Multumesc. spun zambind inapoi . Nu apuc sa ies bine pe usa ca apare tata in fata mea . 
- Hai ca avem treaba . spune tata si intram in biroul sau care in curand va fii al meu. Diseara va fii ceremonia , la 8. adauga zambind 
- Ok. spun incercand sa zambesc 
-Esti bine scumpo? spune mama intrand iar tata dispare. *Nu mama nu sunt in regula, sufletul meu m-a parasit. Acuma probabil se saruta cu Sage iar eu nu pot face nimic in legatura cu asta . Nu sunt bine , si mi-as dorii sa stii asta dar nu vreau sa va intristez si pe voi . Sau sa risc sa pornez un razboi intre cele doua haite. Asta e lupta mea , mami. * gandesc eu 
- Da mami sunt bine. spun zambind
- Ohhh, puiutul meu va fii Alpha. spune imbratisandu-ma fericita 
- Nu mai sunt un pui mama. o mustrez rusinata 
- Bine bine , ai dreptate. spune apoi iese din birou 

          *La ceremonie*

   ...Sunt bucuros sa-mi vad fiica , preluand titlul de Alpha al haitei Hale , si sunt mandru de ea . Sunt convins ca v-a fii un Alpha exemplar . isi termina tata discursul .Am zambit in timp ce tata se taie usor pe mana cu lama pumnalului stravechi si frumos ornamentat . Am urmat si eu , punandu-mi pumnalul in mana si trasand o linie in dosul palmei dupa care mici siroaie de sange au inceput sa picure in pocarul auriu , si el frumos ornamentat . Tata lua pocarul cu sangele nostru amestecat si il turna peste niste pietricele aflate intr-un fel de cufar. Datorita faptului ca erau pietre vrajite cand sangele a facut contact cu suprafata tare acesta a inceput sa sfaraie, in cateva minute nemaiexistand . Felicitari. spune tata luandu-ma in brate in timp ce-mi stergeam palma de sange. Va prezint noul Alpha al haitei Hale, Heaven Hale! spune tata tare si raspicat apoi dupa cateva susoteli din multime se aud aplauze. Sunt constienta ca faptul ca acuma este o femela la conducere nu le va place tuturor, dar le voi demonstra ca sunt demna de acest titlu. 

     Buuun . In primul rand imi pare rau ca n-am mai postat de ceva timp dar ma cam aflu in pana de idei , intre timp am inceput o noua carte care se numeste "Demon cu sentimente" .Poate vreti sa aruncati o privire si pe acolo chiar daca nu este postat decat un capitol . Sper sa postez mai des la aceasta carte .Pupici:***

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum