BY-2- Zuhal Topal

732K 29.8K 30.3K
                                    

Tamam hadi sövün sövün dfjhlgf


Gerçekten bölüm üç ay falan süredir gelmiyor. Haklısınız. Okullar açıldı, ona alıştığım için paylaşamadım derken bir de sınavlar performanslar başladı. Paylaşmak gün gittikçe zorlaştı. Konuyu ve olacakları bir ay kadar öncesinden ayarlayıp size söylememe rağmen oturupta bir bütün olarak yazamadım hiç. Hep parça parça kaldı. O yüzden çok haklısınız ve bundan sonraki bölümlerde bu kadar ara koymamaya çalışacağım.


Neyse önceki paragrafta sövmenizi bırakacağınız paragrafta burası.


Bıraktıysanız artık buradasınız :SD Biraz da parodi hakkında konuşmak istiyorum. Facebookta parodi hesaplar yüzünden birçok kavga ve sorun yaşamıştık. Çoğu okuyucu parodi hesap istiyor o yüzden sadece izinsiz açanlarla değil, o okuyucularla da sorun yaşamıştım. Madem okuyucular istiyor ve izinsiz açılmaya devam ediyor bende iznimle açılsın dedim. Masal, Hande, Ayaz, Anıl, Atalay, Egemen ve Selin'e parodi hesap açılacak. Hayriye Teyze'ye de olabilir düşüneceğim :D Parodi hesapları kimlerin açacağını seçebilmek için profilimde yada bu kitapta duyuru altında sorular soracağım. Her karaktere başka soru. Cevabı hoşuma gidenleri seçeceğim. Ama bu sorulara online olacak ve sonradan bırakmayacak kişiler katılırsa sevinirim. İleride sorun yaşamak istemem. Masal karakterini zaten bir ay kadar önce kararlaştırmıştık onunla iletişime geçeceğim. Diğerleri için sorular sorulacak.


Bir de.. . İnstagram ve facebook gibi hesaplarımdan soru sormak istiyorsanız yorumları değil de mesajları kullanırsanız çok sevinirim. Bu arada hesaplarım;

instagram; beyzaaozaydin

facebook; beyzasteampp

twitter; prensesdiyolar


Evet bölüm sizin :DFG


İyi okumalar;

"Sarmalardan fazla alma Ayaz oğlum çok seviyor." deyip çatalımı ittiren anneme ters ters baktım. Biri şu kadına aramızdaki kan bağını hatırlatmalıydı ve bence bunu en iyi babam hatırlatırdı.


Ayaz ağzı sarma doluyken "Evet, alma." deyip kalan sarmaları kendi tabağına boşalttığında Anıl'la bir geceyi aynı evde geçirmelerine bağladım ama bu kızmamı engelleyemezdi. "Sakın bağırma." dedim dudaklarımı oynatarak. Hala sarmaları çiğnerken ne olduğunu anlayamayıp kaşlarını kaldırdı. Keşke bunu yapmak yerine ayaklarını çekseydi. Bacağına yediği tekmeyle sarmaları artık çiğnemesine gerek yoktu. Ayaz boğazına takılan sarmalar yüzünden öksürürken keyifle suyu uzattım ve "Helal, helal." dedim. Annem bir haltlar yediğimi anlamış gibi bana kötü kötü baktığında sesimi temizleyip kahvaltımı etmeye devam ettim.


Dakikalar sonra Ayaz tabağıma beş tane sarma koyduğunda ona bakmadan sırıttım. Aileler bunu nedense romantikliğe bağlayıp "Nasıl da düşünür." demelere başlayınca Ayaz'a bakıp sırıttım.


"İçinden geldiyse demek ki."


Alayıma karşılık gözlerini devirdikten sonra elini yumruk şekline getirip çenesine yasladı ve kaş göz yaparak koridoru gösterdi. Dudağımı büküp anneme baktım. Evlilik tarihi yaklaştıkça Ayaz'la baş başa kalmalarımız azalmıştı çünkü annemler sıkı takipteydi. Öyle ki bir haftadır Ayaz'dan çok annesini görmüştüm. Beraber örnek ev dekarasyonlarına bakıyorduk. Ayaz'la baş başa görüşmek istediğimde de bahaneleri 'Çok işimiz var' oluyordu. Açıkçası Ayaz'ı özlemiştim çünkü birkaç haftadır ya telefonla yada aile arkadaş ortamında görüşebiliyorduk.

Benimle Yan ÖzelHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin