¤17¤

1.2K 68 5
                                    


Všechno jsem jí v rychlosti vysvětli, ale vážně jsem nečekal její reakci, kterou na tohle vše měla...

Naklonila se ke mě a rychle se mi vrhla na rty, spolupracoval jsem, což jsem věděl že je špatně ale nemohl jsem se od ní odtrhnout. Má úžasné rty a je celá úžasná. Začala mě tahat do pokoje a já jsem si uvědomil, že to je špatně, že tohle bych dělat neměl. Rychle jsem se od ní odtáhl.

"Co se děje Justine, já tě miluju" Popravdě jsem doufal, že když k Seleně příjdu, tak mi řekne, že bude lepší, ať zůstanu s Michelle. Ale teď nevím co vlastně chci. Chci Michelle, nebo Selenu? Michelle miluju, neuvěřitelně jí miluju. A Selena? Cítím k ní něco? Asi ne, ale je tak sexy a neuvěřitelně krásná..

"Musím si to promyslet Seleno, potom napíšu jak jsem se rozhodl" Co nejrychlej jsem vyběhl z jejího domu a sedl jsem do auta a vyrazil jsem na místo, kde si budu moct pořádně provětrat hlavu.

*Z POHLEDU MICHELLE

Poměrně dost se bojím. Bojím se toho, co mu na to selena řekne. Vím že Justin pro ní má poměrně dost velkou slabost a já jen doufám, že Seleně nepodlehne a nevyspí se s ní..

Musela jsem nutně protřídit své myšlenky. Sedla jsem si za klavír a zahrála jsem první dva tóny. A pak už to šlo samo na papír jsem sepisovala tóny a text písně. Všechny emoce vypuly na povrch a já jsem se cítila tak nějak jak to říct, volná? Píseň jsem nakonec pojmenovala Skinny Love.

Šla jsem do kuchyně kde ležel poležený můj mobil. Podívala jsem se na čas a zhrozila jsem se. To už je jedna ráno? Kde je vlastně Justin? Podlehl nakonec Seleně?

"Nemysli na to Michelle!!" zařvalo na mě mé podvědomí. Má pravdu. Nebudu na to myslet. Pomalu jsem vyšla schody do horního patra a přešla jsem do koupelny. Vyslekla jsem ze sebe všechno oblečení a podívala jsem se do sebe do zrcadla. Mého odrazu jsem se zděsila. Byla jsem úplně vyhublá. To jsem v té nemocnici až tak moc zhubla? Měla bych začít pořádně jíst, jinak skončím špatně. Ale dost už těchto myšlenek.

Zapla jsem kohoutek od vany a nastavila jsem si správnou teplotu vody. Přidala jsem pěnu a čekala, něž se vana napustí. Když byla vana skoro plná, tak jsem zastavila vodu a pomalu jsem si do ní vlezla. Miluju, jak je to vždy příjemné a dokážu u toho úplně vypnout. Když už voda začínala být studená, tak jsem musela vylézt. Vzala jsem si ručník a obmotala jsem si ho kolem svého těla. Vešla jsem do mojí a Justinovi ložnice, oblékla jsem si čisté spodní prádlo a nakonec jsem si z Justinové skříně vytáhla jeho triko. Sice mi bylo až po kolena, ale bylo mi v něm příjemně. Lehla jsem si do postele a snažila jsem se usnou, což se mi za chvíli dokonce i povedlo.


*Z POHLEDU JUSTINA

Zastavil jsem u jednoho jezera, kde jsem kdysi byl na procházce s Michelle. Sedl jsem si na jednu osamocenou lavičku a díval se do jezera od kterého se odráželi hvězdy na nebi.

Co mám dělat? Chci Michelle a nebo Selenu. Obě dvě mám nesmírně rád, ale která z nich je něčím vyjímečná? Selena je sexy, ale Michelle? Ta je zas taková něžná a nádherná. Takhle jsem je obě dvě porovnával, až mi něco došlo. Selenu chci, ale jenom kvůli jejímu vzhledu a to si myslím že je špatně, když jste s někým, který vás přitahuje jen po fyzické stránce, ale Michelle? Michelle je nádherná, hodná a skvěle si rozumíme a navíc ji miluju rozhodně víc než Selenu.

Panebože, já jsem byl vážně blbý, když jsem vůbec přemýšlel jestli zůstanu se Selenou nebo Michelle. Rozhodně zůstanu s Michelle. Vytáhl jsem mobil a začal jsem psát SMS Seleně

My dream, my life - Justin BieberWhere stories live. Discover now