Část druhá

674 39 3
                                    

Prudce jsem otevřela dveře ordinace, na chvíli jsem se zastavila a pořádně nasála čerstvý vzduch. Zhluboka jsem vydechla a pokračovala v cestě. Zašla jsem si na Starbucks. Vzala jsem si své oblíbené kafe. A už jsem se chtěla napít, když v tom do mě někdo vrazil a celou mě polil horkým kafem „Kurváá! Do prdele! To pálí" začala jsem vřískat a poskakovat na místě. Chtěla jsem seřvat toho pitomce, co do mě vrazil, ale už tam nikdo nebyl. Paráda fakt že jo. Vytáhla jsem mobil a vytočila jsem ségřino číslo. Párkrát to zazvonilo a pak se ozval její hlas „Co se zase stalo?" zeptala se mě „Nějakej debil do mě vrazil a celou mě polil kafem. Prosím, přijeď pro mě, takto mě do busu nepustí" řekla jsem jí zoufale a čekala jsem na odpověď „A byl ten 'debil' aspoň hezkej?" zeptala se s napětím a začala se hihňat. Na to, že jí je 27, chová se pořád jako puberťačka ,,Neviděla jsem ho.. Co ten odvoz?" zeptala jsem se otráveně „Řekni mi kam a já pro tebe přijedu" odpověděla mi. Nadiktovala jsem jí adresu a ségra za chvíli dorazila.

DOMA

Dorazily jsme domů. Zkoukli jsme náš oblíbený seriál, povečeřeli jsme a šly jsme si lehnout. V posteli jsem přemýšlela nad svým životem. Potlačovala jsem slzy a smutek. Což bylo špatně, protože díky tomu ve mně pak roste ta černá díra temnoty. Ale díky tomu pak nedávám najevo svojí slabost. Ani nevím jak, ale usla jsem.

Sen

Skoro celou dobu je tma.. hluboká nekonečná tma. Najednou je krátce bílo, skoro jako záblesk. Pak se vše krásně vybarví. Stojím na kopečku na louce, usmívám se. Ofoukne mě chladný vzduch, zachumlám se do svého svetru a jdu pod louku. Vše okolo postihne šero. I tak jdu dál. Sejdu pod kopec a tam stojí postava ke mně zády. Příjdu k ní je to kluk asi v mém věku. Uslyší, že přicházím a otočí na mě jen hlavu. Je strašně krásnej! Sáhnu mu na rameno a on se otočí celý. Vyděšeně si prohlédnu jeho oblečení, je celé pocákané krví.

Potom se mu kouknu do očí a uklidní mě jeho neobvyklétmavé oči, ve kterých je vidět smutek. „Co se stalo?" promluvím na něho, nic mina to neřekne, jen se otočí, tak abych viděla za něho. Můj pohled se přesune namůj obličej. Vytřeštím oči, chci ječet, ale rychle si zacpu pusu rukama

Don'tWhere stories live. Discover now