Брат ми ..?!

938 31 0
                                    


От 10 мин. пътувахме към бъдещият ми дом ...С Триш си говорехме че ще уча в близката гимназия..Ще бъда в 11 клас и че ще ми бъде трудно но ще свикна..Докато размишлявах за даскало ,колата спря и Триш ме изкара от мислите ми..

-Хайде скъпа..Пристигнахме..-изгука тя..Вдигнах погледа си и зениците ми се разшириха ..та това си бе цяло имение..Слязох от колата и взех раницата си,даа нямах особено много дрехи...Влязохме вътре в една огромна стая,която приличаше на хол..

-Това е хола ..-каза ми Триш ..Продължихме да вървим и стигнахме..кухнята ..Беше огромна..Триш се обърна към мен и ме попита..

-Гладна ли си ..?

-Ъмм..Да..-казах леко притеснена

-Качи се в стаята си и оправи багажа си и слез да хапнеш..каза и се усмихна мило..

-Меги ...Меги..-викна тя по високо..След минута в кухнята се появи нисичка вена със с кафяви очи ,късата и косата бе вдигната на малка опашка..

-да,госпожо-попита тя мило..

-Разведи Ребека из къщи и й покажи стаята и...-тя кимна към мен

-Разбира се ,Ела..-каза и се усмихна..Тръгнах след нея ,обясняваше ми кое къде е..На първия етаж бяха холът ,трапезарията,кухнята и стаята на Меги..На втория етаж има два коридора...В левия е стаята на Триш и още няколко други стай,в десния е и моята и малко след нея е библотеката (не се и съмнявам да има..В този дворец :Д)

-Ето това е твоята стая..-Меги ми показа една бяла врата..Но вниманието ми беше отвлечено от вратата срщу моята..Тщ беше черна..

-Меги ,каква е тази стая..-попитах я..Тя ме погледна ,после и вратата която и сочех и зениците и се разшириха..

-Бека..НИКОГА не влизай там без Зейн да те е поканил..-каза и се намръщи ,беше нервна..

-Зейн..?!-попитах..Кой трябваше да е той ..

-Брат ти..?!-Брат ми..?! Имам брат.хъххх

-На колко е..?-попитах надявайки се да е малък за да мога се занимавам с него..

-На 18 -каза Меги и аз щях да припадна..Триш си има син,за какво и бях аз..?Пристъпих към бялата врата и я отворих смело..Стените бяха бели и на тях имаше черни цветя,имаше бяла тоалетка,черен гардероб и бюро..В средата на стаята имаше огромно легло и до него шкаф с нощна лампа на него..

-разкош -казах ,хвърляйки се на огромното легло..Меги се засмя и излезе..Оправих набързо багажа си и излязох от стаята..Пред очите ми отново беше онази черна врата..Приближих се до нея и я отворих плахо ,надникнах вътре беше празна ..Вмъкнах се и затворих вратата бързо..Обърнах се и ахнах..Стаята беше черна..Чаршафи,легло,гардероб,бюро,шкаф.ВСИЧКО..Приближих се до бюрото му,имаше разпилени скици..На първата имаше изгрев ,слънцето сякаш изгаряше във водата..На втората имаше момиче с червена коса и сини очи..Приличаше на мен..Разлистих и другите набързо и излязох от стаята...Слязох долу и Меги ми направи сандвич..Изядох го и се върнах в стаята си..



Now or Never ..Where stories live. Discover now