de verdwenen prinses

2.3K 116 4
                                    

10 jaar geleden

P.o.v. onbekend

"Fay kom naar beneden we gaan eten. Fay? Ferninand ga eens kijken of Fay al wakker is." "Oke" krijg ik als antwoord terug. Een paar minuten wat voor mijn gevoel een uur is hoor ik Ferdinand naar beneden stormen, huilend met een brief in zijn handen. "Waar is Fay liefje?" "Ze is weg" zegt hij. "Verstond ik je nou goed" zei ik. "Ja" zegt hij hoofdschuddend. "Waar is ze heen dan." "Iemand heeft haar meegenomen dat staat in deze brief." "Geef eens" zeg ik terwijl ik mijn hand opsteek.

Ik kan het niet geloven. We zien ons prinsesje nooit meer terug. Hij of zij heeft mijn kleine meisje meegenomen. "Heb je de politie al gebelt" vraag ik. "Sst ik ben aan het bellen" krijg ik terug.

"Ik heb de politie gebelt, ze komen straks op een foto op te halen en dan gaan ze op zoek" zegt hij "we hebben geluk dat we de koninklijke familie zijn." "Ja" beaam ik.

"Daar is de politie al" zegt Ferdinand. "Gelukkig ik dacht dat ze nooit zouden" "het duurde maar 5 minuten hoor maar ik ben ook blij dat ze er zijn"

We hebben alles geregeld met de politie en ze zijn net weg om alles te regelen en haar te zoeken. "Esmiralda, maak je geen zorgen ze vinden haar wel"

Een half jaar later

Ze hebben haar nog steeds niet gevonden. En ondertussen zitten wij ons zorgen te maken over waar ze is. Ik snap het nog steeds niet wie doet haar dit nou aan. Of ze willen ons groot verdriet aandoen aangezien dat het enige kinden dat ik ooit zou krijgen want vlak na de bevalling werd ik onvruchtbaar hoe jammer ik het ook vond.

The Lost Princess #Netties2017Where stories live. Discover now