¤21¤

1.2K 62 0
                                    

*RÁNO*

Ráno jsem se probudila s úsměvem na tváři a když jsem si vzpomněla na včerejší noc, tak se můj úsměv ještě víc rozšířil. Podívala jsem se na Justina, který se na mě s úsměvem díval.

"Včera jsi byla úžasná" usmál se na mě a dal mi pusu do vlasů. V tu chvíli jsem byla celá červená. Justin moc dobře ví, jak to nenávidím. Hlavu jsem si schovala do ruk, aby mě Justin neviděl, jak se červenám.

"Awww, ty jsi tak cute, když se červenáš. Zasmál se a já jsem ho bouchla do ramene. Poslední dobou ho nějak moc biju, ale to asi protože si to zaslouží. Když jsem cítila, že už se nečervenám, tak jsem zvedla hlavu a uviděla, jak mě pozoruje. Se smíchem jsem nadzvedla obočí, ale on stejně zrak neodvrátil. Přitáhl si mě k sobě a já jsem si znovu lehla na jeho hruď. Začal si hrát s mými vlasy a já jsem mu na jeho podbříšek začala kreslit nesmyslné obrazce. Nemluvili jsme, slova nebyly potřeba, jen jsme si užívali pocit toho, že můžeme být s tím druhým.

"Jdu do sprchy" přerušila jsem tuhle nádhernou chvíli a zvedla jsem se z postele. Nahá jsem přešla ke do koupelny a namířila jsem si to rovnou do sprchy. Zapla jsem vodu a začala jsem se konečně uvolňovat. Za chvíli se kolem mého pasu obmotali něčí ruce, ale já jsem hned věděla, že je to Justin. S úsměvem jsem se otočila a dala jsem mu pusu na hruď.

"Jsem po včerejšku celá rozlámaná" zakňučela jsem a Justin se jen zasmál.

"To je tak, když jsou partneři v posteli až moc aktivní" Oba jsme se nad touhle větou zasmáli. Na ruku jsem si vymáčkla pánský sprchový gel a rozmazala jsem ho Justinovi po celém těle, to samé udělali on se mnou. Neochotně jsem vypla tu úžasnou teplou vodu a pohltila mě nepříjemná vlna chladu. Rychle jsem vyběhla ven vyndala jsem jednu osušku pro sebe a jednu pro Justina. Hodila jsem ji po ní a oba jsme se začali utírat.

...

"Dobré ráno" s Justinem jsme pozdravili rodiče, když jsme přišli dolů do kuchyně.

"Dobré ráno a příště se snažte být potichu, nebo aspoň počkat, než někdo nebude doma." bylo mi jasné na co naráží. Na včerejší noc s Justinem. Jen jsem se zasmála a bylo mi teda celkem divné, že jsem se nečervenala. Asi už zvyk? Když jsem byla mladší, tak se o mě možná že i dalo říct, že jsem byla trochu děvka.

"Nepůjdete nakoupit? Potřebujeme něco na oběd" S očekáváním se nás zeptala mamka. Tázavě jsem se podívala na Justina a ten jen přikývl.

"Jo, my půjdeme" usmála jsem se na mamku, vzala jsem Justina za ruku a táhla jsem ho ven z domu. Nasedli jsme do jeho auta a vyjeli jsme do obchodu.

"Tady doprava" musela jsem Justina po cestě navigovat, protože by jsme tam asi jinak netrefili.

"Aaa... jsme tady" řekla jsem, když jsme přijeli k obchodu s potravinami. Chytila jsem Justina za ruku a vešli jsme spolu do obchodu. Ihned se na nás strhli všechny pohledy, ale nic, na co bych si nezvykla. Jako vždycky jsem si sedla do vozíku, obešli jsme celý obchod, ale zapomněli jsem na něco

"Justine, jako nechci ti nic říkat, ale zapomněli jsme na sladké" zasmála jsem se a Justin se plácl po čele a se smíchem jsme vyjeli pro sladké. Konečně jsem z vozíku vystoupila a začala jsem nabírat všemožné sladké. Justinovi ruce se obmotaly kolem mého pasu a začal mě hladit po břiše.

"Budeš tlustá Michelle, jestli budeš takhle papat" Justin se zasmál a políbil mě do vlasů.

"Spíš to vypadalo, jako kdybych byla těhotná a ty jsi mě hladil po břiše, protože tam mám miminko" s úsměvem jsem se o točila čelem k Justinovi.

My dream, my life - Justin BieberWhere stories live. Discover now