Díl 12. Něco co ve hře není.

382 36 6
                                    


Mike se stal nočním hlídačem, první noc...pohoda, ale další noci, už byli jenom o tom aby se člověk mohl psychicky zhroutit a čekat na smrt, ale Mike ne. Chtěl to přežít a zvladnout to! Když zahlédl Golden Freddyho ve své pracovně, myslel si že je to halucinace, ale nebyla...kluk který byl pořád uvězněný v animatronikovi, se ho snažil varovat, ale nešlo mu to. Nebyl na to ještě dost silný!

Mike: Tak co jsis na mě přichystal teď...Vincente!

Uvidí na kameře jak Foxy běží k jeho dveřím. Rychle je zavře a opře se o ně, ucítí jak Foxy buší na dveře a jak se pomalu zase vrací zpátky za oponu. Vincent ho mohl zabít, ale neměl ještě na to dost síly. Ale měl to potěšení s toho jak ho pomalu zevnitř trhá na kusy. Proč se s tím párat, když má takovou dobrou podívánou. Mike za tu dobu co pracoval zjistil spoustu věci, jeho šéf se choval divně kvůli tomu, že ho Vincent přišel navštívit a řekl mu, že pokud mu nedá útočistě kde by mohl žít, tak mu navždycky zničí jeho podnik a pověst a to prostě Jones nemohl dopustit. Raději nechá aby Mike zemřel, než by měl zahodit svoji pověst do koše! ...Mike přežil šestý den! To je nemožné! A pokud přežije i sedmý čeká ho krátká dovolená. Tohle se už Vincentovi nelíbilo a pokoušel se ho dostat různými způsoby, ale nepovedlo se mu to. Sedmý den, odbilo šest hodin. A Mike byl spokojený že mohl jít domů a užít si chvilku klidu a zotavení z práce. Vincent měl tu nevýhodu že ho animatronici přestali v šest hodin poslouchat.

Vincent: Ne! To přece nemůžete! Nenechejte ho odejít!!

Nic s tím nezmohl, jenom se mohl dívat jak se animatronici zase stoupnou na své pozice a vypnou se. Vincent se takhle cítil bezmocný, teď bude muset čekat do té doby dokud se vrátí zpátky. Začali Vánoce a Vincent slavil...sám, ale jemu to nevadilo, mohl si přemýšlet nad tím co bude dělat dál, blbé je na tom to, že z pizzerie nemůže odejít jenom tak, někdo ho může zahlédnout. V pizzerii se může schovávat jako stín, ale co jinak?

Dítě: Hele nikdo tu není...

Vincentovi se to zdá a nebo skutečně slyšel dítě! Zaposlouchá se.

Dítě: Páni tady je to veliké!

Na Vincentově obličeji se objeví široký úsměv od ucha k uchu. Už dlouho co tady byl ten hlídač, neviděl žádné dítě! Vincent zjistí kde se kluk nachází, stojí u pódia a pozoruje animatroniky, obdivuje jejich krásu.

Vincent: Nádherné že ano?

Kluk se lekne a otočí se.

Kluk: Kdo jste?

Vincent: Já jsem Vincent. A ty? :)

Kluk: To vás nemusí zajímat.

Vincent: Nemusí zajímat? Hahahaha! :D Tak to se mýlíš.

Luskne prsty a Bonnie ho chytne za ruku. Kluk se lekne a začne se bránit.

Vincent: Myslíš si že ti to pomůže?

Kluk: Ať mě pustí!

Vincent: Řekni mi jak se jmenuješ a potom tě pustí.

Kluk: Tak dobře! Jmenuju se Josh.

Vincent: Josh! Hezké jméno. :)

Kývne na Bonnieho a on ho pustí. Kluk si chytne ruku a oddálí se radši od Bonnieho.

Vicnent: Co tady hlavně děláš?

Josh: Ten blbej hlídač tu furt je, dnes o Vánocích jsem využil toho že tu není a schoval jsem se v tom hrozném bazénku pro plastoné balónky!

Vincent: Už dlouho jsem si nezahrál. Mohl bys mi udělat tu laskavost.

Josh: No tak dobře...

Vincent: Je to jednoduché...utíkej, pokud neutečeš stane se ti něco hrozného.

Josh: Co prosím?!

Vincent: Slyšel jsi dobře, utíkej.

Vincent se podívá na animatroniky a pousměje se. Animatronici se dají do pohybu a podívají se na Joshe, který znejistí.

Vincent: Vy...chyťte ho!

Josh se rozběhne a zamíří k východu který je zavřený, snaží se najít cestu ven! Vincent se baví, tím jak sleduje jeho zoufalství a nic nezmůže... Usměje se ještě víc a rád se také přidá do hry. Josh nakonec zamíří k nouzovému východu, ale je zamčený! Všimne si klíče který je schovaný pod kobercem, starý trik jak schovat klíč. Zvedne ho, ale v uličce si všimne Vincenta který se blíží. Joshovi se třepou ruce, snaží se klíč strčít do zámku, ale nejde mu to, je příliš roztřepaný. Když se mu podaří dát klíč do zámku, Vincent ho bodne nožem do zad. Kluk zařve a složí se k zemi. A dívá se na Vincenta jako na šílence.

Vincent: Ani nevíš jak dlouho jsem někoho nezabil! Je to takový dobrý pocit!

Josh: Jsi šílenec.

Vincent: Šílenec?! To sotva! Teď...jak jsem slíbil se stane něco hrozného. :)

Přehodí si ho přes rameno a odtáhne si ho do skladu. Začne ho mučit jak nejlépe to umí, ale přitom se zamyslí, že by potřeboval nového animatronika. Ale má už smůlu kluk přitom zemřel a Vicnent jenom nad tím pozvedne ramena jako by nic. Těla se jednoduše zbaví tím že ho spálí a zahladí stopy. Druhý den ho něco překvapilo. Pizzerie byla otevřená! A všichni se radovali, i on měl radost. Dírkou ve zdi sledoval jak se všichni baví a jí pizzu a pijí jejich džusi. A jeho animatronici dělají hlouposti aby se děti pobavili.

Vincent: Blbé děti!

Žena: Holly, jídlo!

Vicnent: Cože?

Holly: Jo, už jdu!

Malá šťastná holčička která běží ke své matce.

Holly: A kde je Gareth?

Žena: Nevím, možná si to tu ještě prohlíží.

Najednou se někdo nalepí na dveře, Vincent se otočí a zahlédne nějakého kluka který se dívá do okénka ve dveřích, je mu asi sedmnáct, naštěstí Vincenta nevidí je schovaný ve tmě. Tohle je totiž takový malí kumbál. Vincent ho moc dobře nevidí a proto se přiblíží ještě víc. Kluk je oblečený do takového svátečnějšího oblečení, má bílou košili a černou kravatu, kalhoty též černé jako i jeho boty.

 Vincent: Možná je to ten ,,Gareth''?

Kluk 2: Na co čumíš?

Kluk 3: Hele a co to máš vůbec za hadry? Vypadáš jako kdybys čekal nějakou holku.

Kluk 2: Jo, animatronika. :D

Začnou se smát jako idioti a Gareth se jenom na to usměje.

Gareth: Pardon že vás ruším, ale asi chcete být osamotě při tom líbání hrdličky. :)

Kluk 2: Dávej si pozor na jazyk! Jinak se ti to pěkně vymstí.

Viincent si všimne že za ním jde další kluk z pálkou na baseball a praští ho do hlavy. A druhou ránou ho omráčí.

Kluk 2: Jdeme hoši, tady není vůbec zábava!

Odejdou, Vincent se podívá na Garetha a potom se na něj usměje.

Vincent: Garethe, vítej do rodiny...:)

Začne se pomalu stmívat a jeho rodina ho starostlivě hledá, ale nenapadlo je se podívát sem. Nakonec všichni odešli, i jeho rodina a Vincent pomalu výjde z kumbálu. Nechá ho ležet na zemi, aby se ještě chvíli prospal a radši se teď zaměří na to...aby zabil Mikea!

Hrozně moc děkuju za tak velkou podporu! :D

Ráda budu pokračovat v tomhle příběhu.

Děkuju, všem co mě sledují a mají rádi tento příběh a mějte se dobře... :)




























Purple Guy-StoryKde žijí příběhy. Začni objevovat