2.24

1.1K 57 0
                                    

PRIEŠPASKUTINĖ DALIS :) Tikiuosi sulaukti nuomonių kaip manote kaip viskas baigsis :) Noriu jūsų paprašyti, jog bent ant galo gaučiau nuomonių.;) Myliu <3



2.24 

Zayn pov. 

Sėdėjau prie stalo su Harry ir klausiausi jo pasiūlymo. Scharlet sėdėjo šalia manęs padėjusi ranką ant kelio. Mačiau iš jos elgsenos ir žvilgsnio, kad jai tikrai nepatinka, jog Harry sėdi mūsų virtuvėje kaip ir man, bet dabar išmesti jo negaliu. Turiu jį išklausyti. 

-Nenoriu suteikti jiems malonumo mane žlugdant ir.. kita priežastis kodėl nenoriu, jog jie gautų tuos pinigus tai, jog jie planuoja nusipirkti už juos daug merginų ir vėliau perpardavinėti jas brangiau. 

-Ką? – aiktelėjau. –Gemma taip nepasielgtų.. – sumurmėjau.

-Ji pasikeitė, nes įsimylėjo tą Blake. – pavartė akis jis. –Be to jums reikia tų pinigų! 

-Nereikia,- nutraukė jį Scharlet sušnypšdama. Pavarčiau akis ir suėmęs jos ranką sunėriau mūsų pirštus, o tada spustelėjau. Tokia ta mano mergytė, niekada gyvenime nepasiduos, visada laikysis savo nuomonės iki galo. -Gerai, gerai,- atsiduso.

-Tada tiesiog tikėdamasis, jog jūs padėsit dėl tų merginų siūlau išsigryninti tuos pinigus ir investuoti į kokią nors gerą įmonę nusiperkant akcijas.

-O kam jos priklausys?- paklausiau. 

-Gal turi kokį patikimą žmogų, kuris sutiktų?- suirzęs paklausė Harry. Dieve, kaip man užknisa tas jo tonas. Kad tik galėčiau..ah, reikia nusiraminti. Atsisukau į Schar ir pamačiau, kad ji kažką sugalvojo.

Scharlet pov.

(Vėliau)

Išjungiau variklį kai mano mašina jau gerai stovėjo daugiabučio aikštelėje. Pasukau link buto tikėdamasi, kad jis sutiks mums padėti ir nebus susidėjęs su Gemma. Nors dėl pastarojo esu visiškai įsitikinusi, jog taip nebus, nes jis per daug geras ir sąžiningas žmogus.
Pasiekusi Louis buto duris paskambinau ir netrukus jas atidarė jis pats.
-Scharlet?- paklausė nustebęs ir aš staigiai puoliau jam į glėby.
-Kaip aš tavęs pasiilgau..- sumurmėjau.
-Ir aš tavęs. Ką čia darai? - nusišypsojo ir paklausė atsitraukdamas.
-Louis, man reikia tavo pagalbos..- atsidusau ir papasakojau jam viską kas vyksta. Jis susiraukęs atsistojo ir pradėjo vaikčioti iš vienos vietos į kitą. Suspaudžiau lūpas ir atsidusau.
-Maniau viskas baigės..atrodo ne. Bet aš nesuprantu, kodėl tu negali atiduoti tų pinigų ir ramiai gyventi? – nieko nesuprasdamas paklausė.
-Gemma tapo blogu žmogumi, Louis. Ji nori panaudoti tuos pinigus blogam tikslui. – atsidusau.
Man vis dar buvo sunku patikėti, kad viena iš mano buvusių geriausių draugių perėjo į blogųjų pusę. Na bet po šitiek metų beprotnamyje galima tikrai išprotėti.
Louis atsiduso ir atsisėdo ant žemės priešais mane. Pakėlė galvą ir šyptelėjo.
-Tik dėl tavęs ir tavo šeimos.

(Vėliau)

Viskas vyko labai lėtai, tikriausiai dėl to, jog Zayn man uždraudė dalyvauti visame šitame reikale. Jis su Harry ir Louis išvyko anksti ryte, kad išsigrynintų tuos pinigus, o tada per pietus jų laukė pokalbis dėl tų akcijų. Žinojau, kad Louis dabar grės pavojus, bet jis patvirtino, jog nieko jam nenutiks. Nesijaučiau dėl to labai gerai, nes gi pastačiau savo draugą į pavojų, bet pagalvojusi apie savo vaikelį suprantu kodėl taip pasielgiau.. nenoriu, kad jam ar jai kas nors nutiktų.

Vakare sėdėjau svetainėje su Aria ir Aiden. Zayn pasiūlė man juos pasikviesti, kad būtų bent kiek saugiau ir linksmiau, todėl aš taip ir padariau. Jie gulėjo susiglaudę ant sofos, o aš žaidžiau su Jake, jų vaiku ant žemės. Jis atrodė lygiai taip pat kaip tėvas ir tai mane vertė šypsotis. Kažin kaip atrodys mūsų vaikelis? Kaip tėtukas, ar labiau kaip aš?
Mes net nenorėjome sužinoti kokia bus vaikelio lytis ir net negalvojome kokį vardą dėtume. Mes tikime tuom, kad kai jį pamatysime mums tiesiog šaus į galvą tas vardas. Bet jei tiesą pasakius aš šiek tiek pagalvojau apie vardą.. jei gimtų mergaitė man patiktų ją pavadinti Ofelia, o jei berniukas tai Mason. Nežinau kodėl, bet šie man vardai atrodo vieninteliai.
Staigiai pašokau kai durys atsidarė. Susižvalgiau su Aria bei Aiden ir atsistojusi nuėjau pažiūrėti ir pamačiau ten Zayn su Harry ir Louis.
Nusišypsojau ir priėjusi prie savo vyro jį pabučiavau. Nežinau kodėl, bet tiesiog jaučiau norą tai padaryti būtent dabar.
-Kaip sekėsi? – paklausiau pažvelgdama trumpam į Louis. Atrodė, jog jis nesigaili tai padaręs ir tai mane kiek nuramino. Žinau, kad jis padarys viską, kad tik aš būčiau laiminga.. kad ir kaip nenoriu, jaučiuosi labai laiminga.
-Viskas gerai..dabar telieka laukti kol jie pasirodys.-linktelėjo Zayn pats sau ir apkabinęs mane per liemenį pabučiavo viršugalvį.

(Po poros dienų)
Kad ir kaip stengėmės gyventi ramiai mums nepavyko, nes žinojom, jog bet kurią akimirką čia gali pasirodyti Gemma ir jos vyrai. Dabar gulėjau lovoje ir šveičiau šokoladinius ledus, nes nesveikai jų užsinorėjau. Jau ir aš, ir Zey įpratom prie visų šitų užgaidų, net nebesistengiu to užgožti.
-Meile? – paklausė Zayn iš apačios.
-Čia! – sušukau ir įsidėjau į burną dar vieną šaukštą. Niam, niam.
Netrukus Zayn užlipo laiptais ir jau stovėjo atsirėmęs į durų staktą bei šypsojosi. Susiraukiau ir prunkštelėjau.
-Kas yra?- paklausiau.
Jis tik nusijuokė ir papurtęs galvą atėjo arčiau. Atsigulė visiškai šalia manęs ir apkabino per pečius. Nusišypsojau jam.
-Nori? – paklausiau pakabinusi ledų.
Zayn išsižiojo ir aš jau tiesiau šaukštą jam prie lūpų bet kai jau buvo visiškai netoli greitai jį patraukiau ir įsidėjau sau į burną.
-Tu šitaip? – paklausė linksmu tonu kilstelėjęs antakį.
Nusišypsojau klastinga ir pažiūrėjau į televizorių tiesiog norėdama apsimesti, jom jis man nerūpi. Jaučiau, kad jis kažką planuoja, ta šypsena jo veide viską išdavė. Ir jis netrukus iškėlė rankas ir pradėjo mane kutenti. Jaučiau jo pirštus sau po maikute ant viso savo kūno. Išmečiau šaukštą, nes nebegalėjau tverti. Iš mano burnos išėjo garsus juokas, bandžiau rankomis jį patraukti, bet veltui. Jis nesustojo ir man net pasidarė karšta iš to juoko.
Sunkiai prasimerkiau ir pažiūrėjau jam į akis. Vos mūsų žvilgsniai susitiko jis lyg gavęs elektros sustojo ir išsišiepė. Jo akys žibėjo iš laimės, kaip ir mano.
Prikandau lūpą ir atsidusau. Tiesiog troškau pajusti jo lūpas, ši akimirka buvo tam skirta. Zayn turbūt galvojo taip pat, nes pradėjo lėtai lenktis. Mūsų lūpos susijungė.
Jos judėjo lyg dvi lego dalelės skirtos viena kitai. Atrodo daugiau jokios kitos lūpos netiktų, tik jo. Po kažkur dviejų minučių Zayn šiek tiek atsitraukė ir liežuviu perbraukė man per nosį, o tada sumurkė.
-Zayn! – sušukau ir garsiai nusijuokiau.
Jis tik nusijuokė ir paskutinį kartą pakštelėjęs man į lūpas nulipo. Atsisėdau ir pasitvarkiau savo plaukus bei palaidinę kuri dėl kutenimo buvo pakilusi iki krūtinės, kuri dabar lyg arbūzai. Zayn nuėjo kažko iki spintelės ir aš apsidairiau. Pradėjau nenuvaldomai juoktis susiėmusi už pilvo.
-Kas yra? – paklausė jis atsisukęs.
-Atrodo..atrodo lyg būčiau apsišikus,- besijuokdama pasakiau. Taip ir maniau, nes visoje lovoje buvo pilna rudų dėmių nuo ledų. Nė nepasteBėjau, kad kai Zayn mane kuteno nuspyriau juos koja toliau nuo mūsų.
Zay nusijuokė ir priėjęs arčiau padėjo man išlipti, o tada pradėjo nuvilkinėti patalynę. Nusišypsojau ir paėmusi pagalvę padėjau jam.
Taip ir dirbome tylėdami, klausydamiesi tylios muzikos iš televizoriau kol neišgirdome kaip apačioje kažkas nukrito. Staigiai pažvelgiau Zayn į akis ir aiktelėjau.
-Užsirakink.-griežtai pasakė ir greitai pabučiavęs išėjo.  





Over/Over 2/Over 3 (Viename albume) | Zayn Malik (Lietuviška fanfic)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora