Cap 6 Surpriza

5.1K 232 2
                                    

+18
*Acest capitol conține scene sexuale

Era joi și orologiul bătea cinci: Ding - Dong- Ding - Dong - Ding parcă anunțând încetarea lucrului. La cinci fix, dacă ciulesti bine urechile poți auzi un oftat eliberator general. Toți oamenii activi, din punct de vedere al muncii, de pe acest glob răsuflă ușurați pentru că se simt împrospătati, energizati când trebuie să se întoarcă la casele lor. Toată frustrarea, oboseala, somnolența, plictiseala dispare ca prin minune la ora cinci.

Cinci e o oră magică pentru muncitorii obișnuiți ai zilelor noastre, exact așa se simțea și Severus când se pregătea să își ia sacoul de pe fotoliu și să părăsească repejor biroul indreptandu-se cu pași grăbiți spre iubita lui Elena. În timp ce își aranja cravata în oglindă se gândea că pe parcursul acestei zile va elimina toate grijile, astazi se va elibera de orice îngrijorare, astazi era liber ca păsările cerului și tot astăzi era burlac... așa că își putea face de cap!
Își trecu mainile prin păr de cateva ori și părăsi biroul, salutand-o pe Antonia care se pregatea și ea să lase în urma clădirea, care în ultimul timp devenise a doua ei casă... la cât de multe ore își petrecea aici...

Severus traversa strada, cumpără un buchet de trandafiri, ca apoi să pornească spre apartamentul Elenei. Dulcea lui Elenă, fata care îi aducea mereu zâmbetul pe buze, care-l satisfăcea sexual total și care nu-l surprindea neplăcut niciodată! Săptămâna viitoare va fi ziua ei așa că își notă repede în telefon ca să nu uite să îi zică Antoniei să îi cumpere o bijuterie frumoasă din aur. Asistenta lui se ocupa cu astfel de fleacuri pentru că el nu avea timp. Era în fișa postului secretă ca toate cadourile fie ele onomastice, surpriză sau de despărțire să fie achiziționate de ea! Dădu nepăsător din umeri, până la urmă doar o femeie știa cel mai bine ce dorește o femeie. Iar atâta timp cât ele nu bănuiau nimic, era perfect!

Ajunsese în fața ușii și bătu de 3 ori. După un minut îi deschisese o tipă de o frumusețe răpitoare care îl făcu chiar și după atâta timp să înghită în sec. Era îmbrăcată într-o rochie lejeră neagră, cu un umăr gol, prinsă cu un cordon subțire roșu. În timp ce o scana, îi observă ciorapii de tip plasă și pantofii cu toc care îl înnebuneau. Iar respirația i se opri când văzu în părul roșu ca focul un trandafir negru. Era atât de feminină, debia aștepta să fie în brațele lui și să o devoreze la propriu.
Intră în casă, ea zâmbi senzual când îi lua florile din mână și îl sărută cu pasiune. Sirius îi prinse talia și își mișca ca un înfometat buzele de ale Elenei. Erau atât de fine și de cărnoase și i le despărți ușor cu limba. Avea un gust dinvin, chiar așa era pentru că băuse puțin vin dulce înainte. Limba ei prinse curaj, o mângâia pe a lui cu ardoare ca și cum nu se mai sărutasera niciodată înainte. Ușor își despărți buzele de ale lui și i le lipi senzual de ureche:
- Dragul meu, mereu mă răsfeți, trandafirii sunt minunați- îi mușcă lobul urechii după care continuă- în timp ce le aranjez în vază, tu du-te în baie și fă-te comod în jacuzzi, iar eu mai pregătesc niște tartine cu caviar și șampanie.
Severus o strânse și mai tare, lipind-o de pieptul lui, până simți că sânii ii sunt striviți și că îi putea simți masculinitatea tare ca piatra. Ca apoi să îi roadă pielea fină a gâtului:
- De tine am nevoie, de tine sunt înfometat, te-aș devora într-o clipită dacă mi-ai da voie!
-Mmmm... Răbdare, scumpule, răbdare. Răbdarea e o virtute!
- Nuuuu acum, o izbi și mai tare de cămașa lui, o simți? E așa de tare pentru tine!
Elena începu sa râdă delicat și îl împinse ușor, îndreptându-se spre bucătărie. El marai, dar îi acceptă jocul, își aruncă nepăsător sacoul și își lărgire cravata, mergând lejer spre baie.

Baia era frumos parfumata de lumânările cu esențe de lavandă, menite să îl relaxeze. Lumina era difuză. Lângă jacuzzi era o măsuță cu două pahare cu vin roșu. Se dezbracă și se facu comod. Apa și masajul îl împrospătara, se simțea ca un zeu când o vizita. Ea având mereu grijă de el ca și cum ar fi un prinț arab, iar ea cadana lui preferată, a lui Sirius Severus Black!

Deschise leneș ochii, când auzi ușa băii deschizându-se. Era îmbrăcată acum într-un furou negru dantelat, fără sutien, lăsând să se observe sfarcurile întărite. Părul îl purta pe o parte, iar picioarele îi erau goale. În mâini având farfurioara cu tartine și ținând cu buzele o cireașă. Veni langa el, lasamdu-se în jos pe blana naturală. Îl mangaie, înlăturând de pe față câteva șuvițe rebele și îi captură gura intr-un sărut lasciv înnebunitor.
- E buna cireașa?
-Mmmmmm, mârâi el.
Elena luă buretele și începu să îl spele începând cu pieptul lui musculos plin cu păr. Iubea bărbații care se respectau și nu se epilau, adică iubea bărbații cu păr. Pentru ea părul însemna masculinitate, bărbăție, temperament, pasiune, se excita numai când îl vedea, nu putea să suporte efeminatii. Apasă mai tare cu mâna cand ajunse la sfarcuri, știa cât de sensibile îi erau, apoi coborâ ..coborâ ocolindu-i expre partea lui intimă și înaintând spre coapse până îl auzi mârâind. Se uită în ochii lui, erau plini de patimă, iar mâna lui îi prinse sânii, care mai aveau puțin și evadau din decolteu, strângând până auzi oftatul ei de plăcere.
Se juca cu mugurii ei rozalii, în timp ce îi urmarea respirația, respira din ce în ce mai repede și roșeața ce la început îi cuprindea doar obrajii, acum era extinsă până pe gât. O trase spre el, până buzele îi atinsera pielea atât de catifelată, mirosea a trandafiri proaspeți, parcă acum culeși din grădină. Se lasă invadat de parfumul ei până în cele mai adânci straturi ale ființei, deodată se auzi un geamăt în întreaga încăpere. A cui era oare strigatul de plăcere? 1, 2, 3, secunde și uimirea il cuprinse pemtru că era al lui. El, Severus, gemea de plăcere și era forțat de mâna Elenei care îi strangea penisul să se trezească la realiate. Deschise ochii ca să se uite direct în ochii ei. Urmă o luptă tăcută de voințe, ca apoi degetele tinerei să părăsească locul torturii și să se așeze resemnante pe pieptul bărbatului. Într-o clipită o ridică precum o păpușă micuță din cârpă, ieși din jacuzzi, îi pozitiona picioarele in jurul taliei lui și intră cu atâta forță, încât spuneai că într-o secundă ar fi despărțit-o in două.
Elena, era fericită, acum lipită de perete îl simțea ieșind și intrând din ea ca și cum ar fi fost turbat. Vaginul ei se mula după el, era uniunea perfectă. Sanii ei, acum eliberați din stransoarea neglijeului se balansau în ritm cu mișcările lui, pareau că dansează un dans primitiv știut numai de ei.
- O Doamne, țipă ea jucându-se cu degetele în păr.
- Lasa-L pe El, nu Îl amesteca, striga-mi numele mai bine!
- Ooo Sirius, mai repede, mai repede sunt aproape!
După un timp, terminara aproape la unison... sfârșiti unul în brațele celuilalt.

Stăteau întinși pe pat. Severus simțea nevoia de o țigară, era bucuros că după așa o partidă buna de sex, ea nu o ruina cu acele întrebări dezgustătoare... una dintre ele fiind veșnicul "mă iubești?" și nu îi pretindea mai mult de la el decât îi putea oferi. Niciodată nu o făcuse și spera că niciodată nu o va face!
După câteva minute de tăcere, Elena se înfășura în jurul corpului lui ca o liana:
- Mmm, rozandu-i lobul urechii, nu am mâncat nimic. Cred ca iți e o foame de lup..dupa așa. . Mmmm, își umezi buzele.
- Și ce ai pregătit pentru mine?
- Să mă gândesc... friptură de vită în sos de vin... cum ți se pare?
- Pot să te înlocuiesc carnita cu tine?
- Hahahaa...
Tânăra îmbujorata se dădu jos din pat, înainte ca mâinile lui să o prindă și înainta repede în bucătărie.

Aflat, acum la masă, aștepta cu nerăbdare mâncarea. Realiza cât
de înfometat era când stomacul lui îl certa de zor, parca spunandu-i: "pe mine m-ai uitat? Hmm fac parte din tine să știi, sunt chiar o componentă importantă aș spune!". Așa că da, îi era foame!
O văzu venind, legănându-si senzual șoldurile, cu un platou acoperit. Il puse în fața, iar când îl ridică...înlemni, simți cum se sufocă. Nu, nu era posibil.. "Doamne e un coșmar!!" Nu i se putea întâmpla lui asta, nu lui!!
Pe farfurie era ... un inel...

---------------------------------------------------
Buna,

Vreau sa conturez cat mai bine personajele.
De ce Severus se va comporta cum se va comporta, ce il duce sa fie violent, rau cu Maria.
De ce Maria mai mult primeste si nu riposteaza? Ce o va face sa lupte?
Mi-ar fi fost foarte ușor să îi căsătoresc imediat, dar vreau sa aveti o imagine clara a protagoniștilor, a caracterului lor.

Sper sa va placa.
La multi ani! Va doresc un an cat mai bun plin de lumină și de pace!

Allaria

Maritata cu Forța Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum