0.9

6.3K 292 126
                                    

#Selena Gomez - Same Old Love

#Toygar Işıklı - Sen Yanımdayken ( ** işaretini görünce açın. )

Keyifli okumalar! ! !

Fırat

Bir erkek ömrü boyunca bir kere aşık olur demişti babam. Daha küçüktüm o zamanlar anlamadım. Meğer ne de haklıymış bu dediğinde. Hayatım boyunca hiç bir kadında o potansiyeli görememiştim. Biri çıkacaktı da beni kendisine aşık edecekti. Hah güler geçerdim hep. Buket ile birlikteliğimde bile tek bir duygu damlası yoktu kalbimde. Bu yaşıma kadar hep mantığımla karar vermiştim. Mantık benim koruma kalkanımdı bir nevi. Olaylara hep matematiksel yorumlar yapardım. Bu bir klişe haline geldi lakin kadınlar hep seks objesi konumundaydı zihnimde. Kullanılması gereken objeleri itinayla kullanırdım.

Kadınlar hep iki çeşitti benim için. Bacaklarını aralamak için fırsat kollayanlar ve zekasıyla dudak uçuklatanlar. Ve ilk seçenekteki kadınlar etrafımdan eksik olmuyordu. Ahsen ise zekasını konuşturan kadınlardandı. Onunla yakînen tanışmamız bu düşüncemi bloke edemiyordu. Ahsen için bedenî zevkler önemli değildi. Bekaretinden kurtulurken ruhunu özgür bırakmıştı o.

*

Buket'in banka fırlattığı zarfın içinden çıkan fotoğraflar herkeste soğuk duş etkisi yaratmıştı. Her karesinde Ahsen ile olduğum bu fotoğraflar herkes için merak konusuydu. "Açıklama bekliyorum Fırat!" Buket'in soruları havaya dağılıp zihnime ulaşamadan sessize alınıyordu. Bu benim tercihimdi çünkü hesap vermekten hoşlanmazdım. "Yanlışlıkla öpüştük falan mı dememi bekliyorsun. Her şey meydanda değil mi? " cümlelerim Ahsen'in göz bebeklerine bir kaç ton eklerken bana sen bittin dermiş gibi bakıyordu. O an tek istediğim bu işin daha fazla uza-mamasıydı. "Birlikte misiniz? Beni aldattın mı?" ben daha cevap veremeden Ahsen sinirle ayağa kalktı. "Ne birlikteliği be! Şaka mısın?! Sen beni neyle suçladığının farkında mısın?!" Ortamdaki gerginlik toz bulutu halinde Buket'in gözlerine perde olmuştu. Her zamankinden bir kaç ton kararan gözleri önce bana ardından alayla Ahsen'e döndüğünde Ahsen'in piminin çekildiğini ve her an patlayabileceğini fark etmiştim. Lakin olanlara engel olamadım ve Buket kurmaması gereken bir cümle kurdu.

"Geceyi senin yatağında senin kollarında geçirmesi sana nasıl bir etiket yapıştıracağımızı netleştirdi. Sevgilisi olan birini yatağına aldın sen!" Ahsen'in zihninin duvarlarına hiddetle çarpan bu sözler alevlerle havaya saçıldı ve Ahsen kurşun gibi sözlerini Buket'in suratına fırlattı. "Bulduğun her fırsatta koynuna girmeye çalıştığın ama ısrarla seni altına almayan sevgilin benim kollarımda uyudu diye hırçınlaşabilir-sin, seni anlarım. Lakin bir anda ve benim isteğim dışında gerçekleşen bu öpüşmeyi tutkulu bir seks sahnesi kalıbına koyar bana fahişe etiketi yapıştırırsan, hiç yapmadığımı yapar onu elinden alırım. Benimle uyuduğunu bile sabah uyanınca fark ettim ben! Sakın bir daha suyumu dalgalandırma, yoksa seni o dalgada boğarım!" nefes bile almadan cümlelerini dinlerken Ahsen'in sakin karakterinin dalgalanışına hepimiz şahit olmuştuk.

Yerinden kalkıp okulun çıkışına yürürken Burak ve Cem onun peşinden gitmek için ayaklandılar. Gitmeden önce Buket'e boş gözlerle bakmadan edemedi ikisi de. Uzun zamandır birbirimizi tanıdığımızdan Buket'in onlara kızacağını biliyorlardı. Yine de Ahsen'in peşinden gitmişlerdi. Her ne kadar onun yanına gitmek istesem de bunun imkansız olduğunu bildiğimden ayağa kalkıp okula doğru yürümek için bir kaç adım atmıştım ki koluma dolanan parmaklar hareketlerimi bir bıçak gibi kesmişti. Gözlerimi parmakların sahibine çevirirken karşı karşıya geldiğim gözler hiç bu kadar boş hissettirmemişti. "Nereye gidiyorsun?" sinirlerim içeride uçuşurken boşta kalan elimle Buket'in kolunu sert bir şekilde yakalayıp vücudumdan uzaklaştırdım. "Bunu akşam konuşacağız, Buket! Derse gireceğim."

KARAMELİN RÜYASI [ TAMAMLANDI ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin