Capitolul 17

4.7K 268 24
                                    


         M-am trezit de dimineata cu o durere cumplita la tample si Ty si Kath dormeau. M-am dus in bucatarie unde Xander isi facea cafea si vorbea ceva cu Beta. 
- Buna dimineata Alpha. spune Beta si cand aude ultimele cuvinte Xander lasa capul in jos in semn de respect
- Buna Beta . spun luand o ceasca cu cafea . Ridica capul Xan . spun asezandu-ma langa el si il ridica. Ma uitam in jos la cafeaua mea cand am simtit cum o lacrima mi se prelinge pe obraz apoi cade in cafea. Mi-am dat rapid cu dosul palmei la ochi stergand lacrimile ce urmau sa apara. Chiar in urmatorul moment o usa s-a trantit cea de la intrare facandu-ma sa marai crezand ca deja avem atacuri. M-am ridicat nervoasa si cand i-am vazut pe Luke , Bree si Lexa am fugit la ei imbratisandu-i si simtind cum nu mai pot controla lacrimile. Am inceput sa plang in hohote in timp ce cei trei ma imbratisau. Puteam simti cum Bree si Lexa plang in tacere si Luke se abtine cu greu . 
- Totul va fi bine . sopteste Luke pupandu-ma pe frunte 
- S-a dus. soptesc cu vocea tremuranda . Nu mai am mama! tip desprinzandu-ma de ei . Nici n-am apucat sa-mi iau ramas bun ! spun cazand in genunchi si plangand din ce in ce mai tare . Luke m-a ridicat usor ajutandu-ma sa urc spre camera mea . Cand am ajuns pe hol m-am desprins din bratele lui Luke fugind spre usa camerei lui Liam de unde bubuia muzica . 
- Heaven lasa-l sa se calmeze . spune Luke vrand sa ma ia de mana dar ma feresc lipindu-mi fruntea de usa si plangand in genunchi.
- Liam! tip prin usa incercand clanta incuiata . Liam te rog .. spun incet plangand insa nu raspundea. M-am intors sprijinindu-ma cu spatele de usa sa si plangand in surdina. 
- Shhh , haide . spune Xander luandu-ma aproape fortat in brate si punandu-ma pe patul din camera mea . 

              *Peste doua saptamani*

       M-am trezit cu un sentiment de goliciune . Acest sentiment nu prea m-a parasit de cand mama a decis sa ma lase .Azi este prima zi de scoala. La dracu cu scoala asta .Ugh sunt clasa a 11-a . Mi-am facut rutina de dimineata si m-am imbracat cu o pereche de blugi negri , un tricou larg negru si o pereche de tenisi negri. Mi-am lasat parul desprins si mi-am luat geanta coborand. 
- Neata . murmura Luke 
- Neata . mormai eu asezandu-ma la masa .Mi-am facut o cafea cu lapte si am baut-o rapid deoarece Alexa si Bree au venit la mine vesele. Dupa inmormantarea mamei ele s-au refacut putin cate putin , eu ramanand aceeasi carcasa goala.

        *Flashback*

       Organizam cu greu pe toata lumea abtinandu-ma sa nu rabufnesc. Toata haita era pregatita de ceremonie  . Peste 1 ora jumatate incepea ritualul de inmormantare. I-am pasat lui tata 30 de minute treaba mea si am inceput sa alerg in forma de lup la lac unde stiam ca era sicriul mamei . Nu era prea departe dar eram singura de acolo. M-am dus la sicriul ei inca deschis simtind cum tremur din toate incheieturile. Era asa de palida incat imi eragreu sa o recunosc . Imbracata intr-o rochie alba simpla statea acolo nemiscata . 
- M-ai lasat. tip plangand . Intoarce-te! Te implor! tip cazand in genunchi in fata sicriului din marmura si tinandu-mi mainile pe marginea sicriului, fruntea stand lipita de acesta . Am tras aer in plamani, uitandu-ma la cer si urland cat de tare am putut. Un urlet indurerat dar si eliberator. M-a eliberat de toata presiunea ce imi apasa pieptul ucigator . Un card de pasari a zburat din copacul de langa mine si am putut simti cum haita s-a cutremurat . Am urlat atat detare incat am crezut ca o sa raman fara corzi vocale. Urletul s-a spart usor la final transformandu-se dn nou in planset . Am mai stat 5 minute pana m-am calmat si am plecat inapoi spre casa .Cand am intrat am vazut cum toti ma priveau indurerati . Normal ca au auzit urletul, normal ca i-a zguduit , Alpha-ul lor era in dureri si simteau si ei asta. Am facut un dus lovind de nenumarate de ori peretii cabinei de dus plangand. Am iesit punandu-mi o rochie neagra mulata , o pereche de balerini negri si parul mi l-am prins cu greu intr-un coc micut . Am inghitit in sec dandu-ma cu parfumul primit de la mama acum 2 luni. Am coborat jos unde Luke si Xander ma asteptau . Amadoi erau imbracati in negru . Am urcat in masina cu restul prietenilor mei.
- Nu va fi prezent . sopteste Xander cand iesim din masina. Multi Alpha ale aproape tuturor haitelor erau prezenti. 
- De ce? spun soptit
- Eu sunt reprezentantul haitei . spune in timp ce mergeam spre locurile noastre din primul rand. Mai itai domnul Clinton inteleptul haitei a tinut un discurs bine pus la punct. Apoi am fost chemata sa il tin si eu. 
- Va multumesc ca ati reusit sa fiti prezenti astazi alaturi de noi la.... simteam cum nu mai pot inghitit si nu mai am aer....inmormantarea.....Lunei . spun si o lacrima imi aluneca pe obraz . A fost o femeie puternica , o Luna intelegatoare , un model demn de urmat, o prietena excelenta, un suflet pereche iubitor. spun uitandu-ma la tata care cu toateca plangea statea nemiscat . O mare luptatoare si ....... o mama uimitor de intelegatoare . spun vocea mea spargandu-se la final, alt set de lacrimi aparand . Peste inca cateva cuvinte spuse m-am retras la locul meu, Luke tinandu-ma de antebrate sa nu cad in timp ce plangeam. Dupa inca cateva discursuri a urmat momentul pe care l-am urat cel mai mult. Sicriul a coborat usor in pamant eu cazand in genunchi plangand. Un urlet sfasietor s-a auzit din randul meu si l-am vazut pe Liam cum alearga vrand sa sara in groapa .
- Liam! tipa tata 
- Nu! tip eu apucandu-l inainte sa se arunce si tinandu-l bine . Stiam ca nu il voi imbuna daca il imbratisez deoarece inca se zbatea. Cu toata forta pe care o mai aveam mi-am oprit lacrimile si am vorbit : Liam stop! ma rastesc la el folosindu-mi vocea de Alpha. Toata lumea stie ca atunci cand Alpha-ul tau iti comanda ceva fie ca vrei sau nu te supui . E ceva in vocea sa cete face sa te supui. Liam nu s-a mai zbatut insa s-a uitat incruntat la mine.
- Nu pot sa cred ca ai facut asta . maraie nervos
- Inapoi la locul tau . ii comand facandu-l sa maraie si sa se puna inapoi in rand . Dupa inca jumatate de ora am plecat cu totii acasa, toata haita fiind in doliu.

            *End of flashback*

  Mi-am pus geanta pe umar incercand sa le zambesc si am plecat toti la scoala. Cand am ajuns la masina am realizat ca cineva lipseste.
- Drac impielitat. marai trantindu-mi geanta pe scaunul din fata si plecand cu pasi apasati inapoi in casa.  Am urcatscarile nervoasa si am ajuns rapid pe hol. Cand am ajuns in fata usii lui Liam nu am mai batut oricum imi zicea sa plec. Asta a facut in ultimele doua saptamani, m-a alungat. Mi-am luat avant impingandu-mi piciorul cu putere pe usa care acum a cazut pe jos. 
- Pleaca Heaven! tipa Liam
- Liam vei merge la scoala fie ca iti convine sau nu! tip la el si el se ridica din pat cu ochii rosii si ametit . A inceput sa rada ca prostu. 
- Da cine esti tu de imi comanzi? spune razand . M-am uitat adanc in ochii sai ... oh n-a facut-o!
- Esti drogat!? marai prinzandu-i linia maxilarului cu mana si miscandu-i capul brusc. 
- Poateeee. spune razand . I-am dat o palma de toata frumusetea. Auch! tipa revoltat
- In acest moment faci un dus te schimbi si vii la scoala! urlu la el 
- Nu! 
- Liam chiar vrei sa il chem pe tata!? marai omorandu-l din priviri. A mai stat 5 minute dupa care a marait ceva si a plecat. I-am trimis lui Luke mesaj sa plece fara mine apoi am inceput sa-i caut lui Liam prin camera. Am cotrobait sub pat pana am gasit doua pliculete cu un praf in ele. Idiot . marai bagandu-le in buzunarul de la blugi . M-am pus rapid pe pat si acesta a intrat imbracat in negru din cap pana in picioare. 
- Fericita? spune punand mainile in aer apoi aplecandu-se sa-si ia geanta 
- Puneti astia . spun dandu-i o pereche de ochelari de soare . Si i-a pus la ochi dupa care am coborat . Deja intarziasem la prima ora . Am luat cheile Ferarri-ului negru din cui si am plecat . Am urcat la volan , Liam iar incepand sa rada . 
- Nu pot sa cred ca nu te mai afecteaza . spune oarecum razand
- Ce? spun incruntandu-ma dar fiind atenta la drum. Pff nu era ca si cum mai aveam putin si rupeam volanul.
- Pierderea mamei , nu pot sacredca nu te mai afecteaza.spune tacut 
- Ma afecteaza mai mult decat crezi . spun incet apasand acceleratia 
- Si atunci de ce te comporti asa normal!? tipa nervos
- N-am de ales Liam! urlu pe neasteptate facandu-l sa taca. Nu ma pot inchide in camera tot restul vietii pentru ca nu mai am suflet pereche sau pentru ca mi-am pierdut mama! As face-o daca as putea dar am o responsabilitate prea mare! tip si apoi lacrimi fierbinti imi curg pe obraji insa eu raman incruntata la drum. Dupa 5 minute de tacere Liam a vorbit:
- Imi pare rau ca sunt un idiot . mormaie tacut 
- Scuze acceptate . spun parcand masina in curtea scolii si iar incepe sa rada . Am iesit din masina si l-am apucat pe Liam de brat tragandu-l dupa mine. Eram nervoasa. 
          In timp ce mergeam pe coridoare m-am intalnit cu Luke si Kath care mi-a dat geanta .
-De ce ai ochelari de soare? spune Luke si Liam incepe sa rada 
- Pentru ca iarba . spune razand 
 - O Doamne! spune Luke socat . L-am dus pe Liam cu forta la urmatoarea sa ora si eu am plecat cu treaba mea. 
       La sfarsitul orelor Liam s-a mai calmat . In timp ce ieseampe holurile scolii am realizatcaasta e cea mai oribila zi din viata mea si o voi blestema tot restul vietii mele. Shane si Sage se sarutau cu foc langa masina lui Shane . Nu m-am putut sa ma abtine din a le asculta conversatia . Printre saruturi am putut auzi un "Te iubesc papusa " de la Shane . Cu greu m-am abtinut sa nu urlu exact in acel moment. Cand ne-au vazut s-au oprit , Shane dandu-i un pupic pe frunte. Acesta isi-a salutat amicii facandu-le semn sa vina la ei. Si lui Luke , Bree si Lexa de asemenea . S-au uitat la mine gen "noi nu te lasam" insa stiam ca vor sa mearga sa vadacevrea. 
- Mergeti . soptesc infundat 
- Ce nu.... vrea Lexa sa continue propozitia insa i-o tai rapid 
- E un ordin . marai si acestia se uita la mine gen "chiar ne-ai dat ordine?" 
- Nu pot sa cred ca ne-ai dat ordine! se rasteste Lexa 
- Viata e plina de surprize! ma rastesc la randul meu iar ea maraie ceva si pleaca
- Heaven nu cred ca trebuia sa.... incearca sa adauge Bree ceva insa ma enervez
- Nici eu nu cred ca trebuia sa riposteze! tip iar ea maraie si pleaca , Luke urmandu-le tacut. Am mers cu pasi apasati spre masina Liam incercand sa tina pasul cu mine. Am urcat in masina nervoasa apasand acceleratia pana la fund. In 10 minute am ajuns in haita si normal era un drum de 30 de minute . Am parcat fortat , masina intorcandu-se 180 de grade si intrand in casa . Am fugit in camera mea abtinandu-ma in lift sa nu plang si cand am inchis usa camerei am inceput sa plang in ohohte cazand in genunchi. Te urasc! Te urasc atat de mult! urlu ca o nebuna dand cu pumnul in podea. 
        Am plans neincetat mai mult de o ora dupa care am adormit ghemuita pe podea. 

  ***

           M-am trezit scaldata in lumina superbei luni. M-am uitat la ceas, acesta indicand ora 21 si 30 de minute. Incepea sa se intunece mai devreme . Mi-am pus un tricou negru un hanorac subtirel negru si colanti negri. M-am incaltat cu o pereche de adidasi negri si mi-am prins scurtul par intr-o coada . Am iesit afara incepand sa alerg pana la zona de antrenamente. Am inceput sa ma incalzesc cateva minute apoi am lovit in mod repetat trunchiul unui copac cu piciorul si pumnii. Cred ca am petrecut doua ore antrenandu-ma dupa care am inceput sa ma plimb de nebuna pe teritoriul neocupat dintre haita mea si cea a lui Shane. Cand m-am aplecat sa ma leg la sireturi s-a auzit un sunet din apropiere. Alarmata am luat pozitie de lupta maraind . Nu erau vampiri dar se miscau rapid. 
-Alpha Hale ! spune un baiat aparand dintre copaci . Era inalt , firele blonde observandu-i-se prin lumina lunii si avea ochii albastri. 
- Cine esti? marai inclestandu-mi pumnii 
- Da-mi voie sa ma prezint. Eu sunt Christian Wood . spune intinzandu-mi mana si zambind. Din instinct i-am luat-o iar acesta a pupat-o ca un gentleman. 
- Vad ca nu ai venit singur. spun cand de niecaieri mai apar o fata si doi baieti. Fata era foarte frumoasa, bruneta , inalta si cu forme frumoase. Ceilalti doi baieti erau ori de varsta cu mine ori mai mari.
- Da imi pare rau ca am venit asa deodata. Ei sunt Kylie , sora mea, Cody si Niklaus. spune aratand spre cei trei . Niklaus parea de o vrasta cu Liam iar Cody mai mare ca mine. 
- Si pentru ce ati decis sa ma vizitati? spun confuza
- Am auzit de tot ce vi s-a intamplat. Condoleante pentru mama dumneavoastra . spune tacut. Dar stim de asemenea ca sunteti o luptatoare foarte buna chiar si fara titlul de Alpha . Vrem sa it propunem sa ni te alaturi noua . Nu avem marimea unei haite reale insa suntem la fel de puternici ca una. Te putem ajuta sa scapi de toata povara sufleteasca . Te putem face sa iti opresti sentimentele . spune convingandu-ma 
- Si cu ce conditie? spun intrbatoare 
- Sa ni te alaturi. Sa lasi in spate haita si sa vii cu noi. In Miami. spune pentru un moment socandu-ma
- Imi ceri sa-mi las haita?
- Cu toate ca sunteti Alpha Suprem nu vei mai rezista mult fara pereche . Pana acum nu ai fost afectata din cauza puterii insa vei fi din ce in ce mai afectata. Durerea se va agrava si nu vei mai putea sa judeci limpede , chiar crezi ca haita are nevoie de un Alpha care nu are toata tigla pe casa? Vei fi criticata iar haita va fi slabita. Cine stie cate atacuri veti incasa. Ce iti propun este sa te ajuti si pe tine si pe haita ta. Plecand , titlul va fi dat celuilalt urmas la titlul de Alpha al haitei, inca vei fi Alpha Suprem dar nu vei fi Alpha-ul haitei Hale. Vei scapa si de toata durerea pe care o simti. Nu iti doresti asta? Sa il vezi pe Shane cum te implora sa vii inapoisimtind durerea pe care o simti acum? Nu vrei sa-l faci sa sufere din cauza a tot ce ti-a facut?Nu ti-ai dori sa scapi de durereacauzata de moartea mamei tale? spune convingandu-ma
- Ba da dar cum ar trebui sa imi opresc sentimentele? Numai un vampir poate face asta. 
- Sau o vraja . spune facandu-mi cu ochiul
-Bine , accept. spun facandu-l sa zambeasca 
- Trebuie sa plecam in seara asta pentru a nu putea cineva sa te caute. Pana vor realiza ei ca lipsesti noi vom fi deja in avion. spune facandu-mi cu ochiul 
- Imi fac bagajul si ...
- Nu e nevoie. Maine cand vom ajunge vei merge la cumparaturi cu Kylie . Trebuie sa iti gasesti un stil nou pentru a nu fi usor de recunoscut. 
- Bine . spun si acesta imi face semn sa merg cu el la ceilalti care erau mai in spate
- Nou membru ! spune Christian speriindu-ma 
- Aaaa! In sfarsit o fataaa! tipa Kylie entuziasmata si ma imbratiseaza . N-ai idee ce nasol e sa locuiesti cu 3 proci. spune fericita parca dandu-mi si mie un gram in fericirea ei
- Hei! tipa toti in cor in timp ce ne indreptam spre o masina neagra . Langa ea statea o fata mai mare decat mine avand nsite lumanari aprinse in fata ei si stand turceste. 
- Ea e Anya , va face vraja acum pentru a te usura. spune Christian ducandu-ma la ea. M-a salutat prietenos apoi mi-a facut semn sa ma asez in fata ei ceea ce am si facut. A spus ceva in latina apoi m-a taiat in palma , sangele curgand intr-un bol si fierband. Dupa ce a terminat de zis incantatia sangele se evaporase iar eu am simtit ca adorm. 


          Peste cateva ore

- Buna . spune Christian zambindu-mi, abea acum relizand ca stateam cu capul pe umarul sau. Acum aveam o senzatie diferite , nu-mi mai pasa de absolut nimic. Putea sa arda toata planeta ca pe mine ma durea undeva . 
- Hei . spun ridicandu-ma . Unde suntem? 
- Ai dormit tot drumul . Suntem in Miami. Bun venit in noua ta casa.

             Buuum! Capitol nou! Sunt asa de badass incat am schimbat cu totul situatia! Pareri? Capitolul este necorectat iar in poza este Christian. 






Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum