Nota autorului

18.4K 701 124
                                    

Nici nu stiu cum sa incep...ba..uite ca am facut-o! Merge si asa!
In primul rand am sa-i dedic cartea domnisoarei adelapetrache ! Ea e vinovata! Daca nu as fi citit una dintre cartile ei cu varcolaci, cel mai probabil, nu as fi avut aceasta idee.
In al doilea rand, va multumesc! Sunteti niste oameni minunati si credeti-ma, m-ati ajutat enorm! Ati fost mereu alaturi de mine si practic...fara voi eu nu as fi fost aici.
Multumesc GabrielaIon ! "Imboldurile" tale au fost necesare uneori si cu ocazia asta tin sa subliniez ceva! Nu cred ca exista o persoana mai activa si mai generoasa pe wattpad decat tine! Ne-am "intalnit"deseori la comentarii, la diferite carti si intodeauna Gaby se opreste si lasa cateva cuvinte. Intodeauna! Si e un lucru demn de apreciat! Uneori uitam sau trecem cu vederea...sau credem ca ni se cuvine!
Nu pot sa omit o persoana! @BiancaIonescu mi-a mancat ficatii si mi-a scos peri albi! Dar...insistentele ei m-au facut uneori sa scriu si uite, mi-a prins bine! Multumesc frumos, domnisoara!
Sunt atat de multe persoane carora trebuie sa le multumesc, dar as bloca aplicatia! Asa...spun doar MULTUMESC DIN SUFLET! TUTUROR!
In alta ordine de idei, volumul urmator nu il voi scrie prea curand, mai am de terminat multe carti, asa ca va rog frumos sa aveti rabdare. Cand voi posta primul capitol am sa va anunt aici si pe pagina grupului Angel si Diavolul de pe facebook. Pentru cei care nu stiu, grupul nu este doar pentru o singura carte, mi se pare aiurea si inutil sa fac zece grupuri si oricum...acolo e mai multa distractie decat discutii despre carti. Daca va face placere sa vorbim mai multe si sa ne cunoastem mai bine, va astept cu drag.
Sunt atatea lucruri pe care as vrea sa vi le mai spun dar cum remarca o buna prietena...neamtul ala mic incepe sa isi faca de cap cu mine! Nu vreau sa va plictisesc asa ca...va imbratisez cu mult drag! Sunteti formidabili si sunteti "a doua mea familie"! Aici am citat o remarca facuta aseara de o fata minunata, intr-un comentariu. Are perfecta dreptate! Dumnezeule, o famile numeroasa! Suntem 5300 de persoane!
O seara minunata si nu uitati ca va iubesc!

PS. Ghilimelele mele nu sunt decat sus! Cele de jos inca nu le-am gasit! De diacritice...nici nu mai vorbesc!

RogueUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum