1.2

5K 257 87
                                    

Playlist

#Alessia Cara- Here

#Charlie Puth- Marvin Gaye

# Teoman-Duş

#Gripin-Muhtemel aşk için

Aralara bizim gençleri koyuverdim. Umarım beğenirsiniz.

Keyifli Okumalar !!!

**

Okuldan çıktığından beri evinde yalnız başına oturuyordu. Babasının sırtında bıraktığı yaraların sızısı silikleşmeye başlamıştı. Koltukta otururken dizlerini kendine çekti. Aklında hala Fırat'ın analiz eden bakışları vardı. Bu sırrı daha ne kadar saklayabileceğini bilmiyordu. Bildiği tek bir şey varsa o da Fırat'ın bu işi er ya da geç öğreneceğiydi. Cep telefonuna gelen mesajla düşüncelerinin ittiği karanlık bodrumdan çıktı.

Kimden: Can Kız

Merih Can sana geliyorum hazırlan Burak'a gideceğiz, evden çıkmayacağım diyor bu cacık.

Hafiften tebessümü dudaklarında yay gibi gerilirken parmakları kısa bir onay mesajı yazıp gönderdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hafiften tebessümü dudaklarında yay gibi gerilirken parmakları kısa bir onay mesajı yazıp gönderdi. Yerinden kalkıp odasına yürüdü. Dolabın karşısına geçtiğinde, kıyafetlerinde gözlerini gezdirdi. Bugünkü ruh hali gri girmesi için bağırıyordu sanki. Elini askıya uzatıp gri bir gömlek aldı. Siyah kumaş pantolonunu da alıp yatağa bıraktı. Banyoya ilerleyip kapısını açtı. Her zaman sevmişti banyosunun rengini. Burayı alırken tadilata gerek duymamıştı. Seri hareketlerle duşunu alıp duşa kabinden çıktı. Kısaca bedenini kurulayıp havluyu beline doladı. Odasına girdiğinde Ahsen'i yatağın karşısında ayakta beklerken bulmayı beklemiyordu. "Erkencisin," pencereye odakladığı güven dolu gözlerini Merih'e odakladı. Bakışları bedeninde dolanmadan gözlerine odaklanmıştı. "Yoldaydım, mesaj attığımda" gülümseyerek yatağına yürüdü. "Hemen hazırlanıyorum, bekletmeyelim bizimkileri," kafasını sallayarak yürüdü kız. "Salondayım," kapının eşiğinden geçip kaybolan bedenin ardından kendisine bir iç çamaşırı aldı. Birbirini takip eden hareketlerle baksır ve pantolonu giydiği sırada Ahsen kapıdan başını uzattı. "O gömleğin altına atlet giy, Can." uzun zamandır duymadığı bu direktif kalbine hüznün paslanmış bıçaklarını geçirdi. Aklına sadece annesi gelmişti o sırada.

"Merih giy şu atleti annem, uğraştırma beni."

Dolan gözlerini kapatıp acının şeffaflığını alan göz yaşlarını def etmeye çalıştı. Bir kaç saniye sonra göz kapaklarını araladığında hissettiği her şeyi kahverengi renginin kusursuzluğuyla dikilmiş perdenin ardına saklamıştı. "Emredersin, anne" daha geçen gecelerde yoğun bir çaresizlikle telaffuz ettiği bu kelimeyi şimdi buruk bir tebessümle dökmüştü dudaklarından, karşısında günden güne kanına karışan kıza. "Ben özür dilerim Merih, anneni mi hatırlattım," mahcubiyetle süslenmiş ses tonuna, sıcak bir tebessüm yolladı Merih. Yatağın yanında duran çekmeceyi açıp siyah bir sporcu atletini eline aldı. Bir an önce giyinip evden çıkmalılardı. Elinde tuttuğu atleti hiç istemeden giydi. Yıllardır böyle alıştığı için atlet giydiğinde bedeni kaşınıyordu. Buna rağmen giymekten çekinmemişti. Bu cümleyi duymak onun için paha biçilemezdi. Gömleğini de üzerine geçirip oymalı büyük kahverengi komodinin önünde durdu. Parfümünü alıp bir kaç kere sıktı. Arkasını dönüp omuzlarını yavaşça aşağıdan yukarı hareket ettirdi. "Hadi gidelim," birlikte evden çıkıp Burak'ın evine doğru yola çıktılar.

KARAMELİN RÜYASI [ TAMAMLANDI ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin