Capitolul 22

3.7K 260 27
                                    


   - Buna ziua cu ce va pot ajuta? spune o doamna batrana zambind din spatele biroului de la receptie. Tipul asta de amabilitate ma enerveaza la culme.
- Am venit sa-l vedem pe Liam Hale. marai rece . Ne afla intr-unul din unicele spitale de fiinte supranaturale iar doamna din fata mea se vedea ca e om. 
- Sunteti din familie? spune zambind
- Da , sunt sora lui. marai sprijinindu-mi capul in mana ce statea pe masa si batand nervoasa din picior . Imi pare rau dar orele de vizita s-au incheiat dar puteti sa venit maine intre orel.... n-o las sa termine propozitia ca o apuc de gat scotandu-mi ghearele si intepand-o usor . Ochii mi se transformasera si maraiam.
- Wanheda . sopteste Luke venind in dreptul meu 
- Ma vei duce in acest moment la fratele meu sau iti voi sfasia jugulara cu coltii si iti voi da organele la ciori. marai fata mea fiind la doi centimetri de a ei . Femeia incepuse sa respire alarmata aproape tipand . I-am facut semn sa taca zambind draceste si aceasta a dat din cap speriata aplecandu-se si luand o cheie. 
- Ur-urm-mati-ma . spune tremurand si mergand spre lift . Am intrat cu totii in lift , femeia punandu-se in coltul opus al liftului fata de mine si incercand sa-si regleze respiratia . Am ajuns la etajul doi si femeia s-a indreptat spre usa cu numarul 201 descuind-o. Mi-a facut loc sa intru apoi a disparut. M-am dus la patul baiatului cestatea cu o masca de respirat pe fata si era conectat la niste aparate. M-am pus pe scaunul de langa apucandu-l de mana si analizandu-l. 
-De cat timp e asa? spun rece 
- Doua saptamani . spune Luke tacut
-Si cum mama dracu s-a ajuns aici? marai ridicand tonul
- Acum doua saptamani din cate am inteles alerga sa ajunga la ore si nu s-a uitat cand a trecut strada . spune Bree ragusita . M-am uitat mai atent la el si acesta mi-a strans mana apoi am vazut cum i se foiesc genele. 
- Ce se intampla? spune ragusit deschizand ochii
- A vrut sa te vada . spune Luke zambind 
- Heaven? spune incercand sa se ridice in fund dar l-am impins usor sa stea intins 
- Wanheda dar ..da . spun imbratisandu-l sec . Mai stii ce ti s-a intamplat? 
- Da, vag. Imi amintesc ca am fost calcat .spune frecandu-si tampla . Dar tu adica ai disparut asa deodata? De ce? spune trist
 - Treburi. spun rece si el se incrunta apoi se linisteste 
- Ramai aici, in haitab da? Te rog nu mai pleca. spune trist
- Raman . adaug indiferent
-Dar de ce ai privirea neutra? De ce nu esti ingrijorata pentru mine? De ce te comporti de parca ai avea emotiile oprite? spune confuz
- Pentru ca asa e . spun facandu-i cu ochiul apoi ma ridic si ies . In timp ce ieseam din spital telefonul a inceput sa-mi sune. 

  *Conv. telefonica* 

- Am gasit alta victima . rosteste 
- Cat oferi? spun asezandu-ma pe o banca 
- 4 mii .
- Putin . Cine e?
- Vincent Griffin .
-Tu imi ceri 4 mii pentru al doilea cel mai puternic om de afacere din stat? Ma faci sa rad. spun in batjocura
- 5 mii atunci. 
- 6 mii sau il omori singur. 
- 5 500.
- 6 000 am zis . marai ranjind 
-Bine! In mai putin de o ora va iesi de laintalnirea sa de afaceri de la hotelul District. Nu m-ai dezamagit pana acum , sper sa n-o faci acum. spune si inchide 

*Sfarsitul conversatiei*

         Cand am ajuns in haita am urcat sus schimbandu-ma cu o pereche de colanti negri , maieu negru si geaca de piele neagra . M-am machiat strident si m-am incaltat cu o pereche de botine negre . Am coborat jos intalnindu-ma cu Shane .
-Unde te duci ? spune prinzandu-mi incheietura 
- Am treaba .spune rece smucindu-ma si plecand. 
          

        ***
 
 Am deschis portbagajul masinii , luand o geanta cu arme si urcand in cladirea parasita ce era la cativa metri de hotelul cu pricina. Am urcat la etaj mergand la un geam ce avea vedere exact la iesirea din hotel. Mi-am montat suportul pentru  AK 47 pozitionand-o cum trebuie . Exact cand am terminat de incarcat arma au iesit multi jurnalisti din hotel ce inconjurau un barbat la patru ace ce era de asemenea inconjurat de bodyguarzi . M-am uitat mai atent fixand tinta si am apasat pe tragaci nimerindu-l direct in cap. Am demontat arma punand-o inapoi in geanta si iesind nevazuta. Deja se auzeau sirenele ambulantei cum gonea pe strada. Am iesit din cladire indreptandu-ma in spatele ei . Cand am ajuns fata in fata cu un gard unde era o infundatura am simtit o prezenta in spatele meu. Am scos cu grija un pistol pe care il aveam la indemana si intr-o fractiune de secunda m-am intors punandu-i pistolul la cap lui Katherine. 

        *Din perspectiva lui Katherine*

      Am coborat la parter inalnindu-ma cu Shane cel ingrijorat.
-Ce mai e? oftez exasperata
-Trebuie sate duci cu fetele si s-o uramariti pe Heaven. Daca ma duc eu o sa-mi detecteze mirosul mai repede decat pe al vostru. Te rooog!? spune ca un copil
-Ugh bine. oftez dandu-le fetelor mesaj ca ne intalnim la masina . Cu greu am reusit sa-i gasim masina lui Heaven si se afla langa o cladire parasita. Cand am parcat s-a auzit un zgomot de impuscatura apoi multe tipete. Le-am spus fetelor sa se ascunda si asa au facut. Am vazut cum Heaven sau mai bine zis Wanheda iesea din caldirea de langa hotel cu o geanta mare in mana. M-am ascuns dupa colt asteptand momentul oportun. Cand a ajuns in drept cu gardul m-am furisat gata sa o atac dar pana sa fac o miscare m-am trezit cu un pistol exact deasupra ochilor. 
- Voi o cautati cu lumanarea . maraie nervoasa 
- Ce faceai acolo ? Tu ai omorat omul acela? spun alarmata 
- Nu e treaba voastra . spune lasand pistolul langa corp . Am dat sa-i dau un pumn din lateral dar mi-a prins mana maraind si urmatoul lucru pe care l-am vazut a fost gardul. Am cazut pe jos cu corpul amortit vazand cum Heaven o tranteste pe Bree de asfalt si pe Lexa o lega cu ajutorul unei funii de un stalp. 
-De ce faci asta? spun simtindu-mi capul bubuind. Avenit la mine lasandu-se pe vine si apucandu-ma de maxilar dureros formand forma unei cesti. A marait transformandu-si ochii si fiind la 2 cm de fata mea.
- Sunt Wanheda. Nu uita asta. maraie plecand 

        Ba-bum! Surprize surprizeee ... Pareri dedicatii cineva? No ? Bine... 

Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum