Не можах да си го причиня..

528 19 0
                                    

Разбудих се бавно и потърках очите си..Клепачите ми тежаха и ми се спеше ужасно много.Отворих очите си и премигнах няколко пъти заради сверлината..Завъртях че на другата страна и видях Зейн да спи до мен..Погалих бузата му и оставих малка целувка на устните му..Станах бавно за да не събудя красавеца ..Погледнах часовника показваше 13:17. Не сме спали много..Влязох в банята и съблякох ризата на Зейн и сабух бикините си..Влязох под душа и пуснах горещата вода..Исъсках тихо когато водата се удари в студеноти ми тяло..
Какво щеше да стане с нас сега.?Какви сме.Любовници.Той е сгоден, аз съм сгодена..Правим огромни грешки..Трябваше да говорим..Сякаш всичко започва отначало.Не исках да се крием повече не мипукаше особено но могат да ме върнат в дома..Това място ми липсва но не искам да се връщам там отново..
Вратата на банята се отвори и моето всичко влезе по боксерки..Сабу ги и влезе при мен..
-Добро утро кралице моя.. -каза и постави малка целувка на челото ми..
-Добър ден..Към 13:30 е вече.-усмихнах му се .Взе гъбата исложи малко душ гел с аромат на лимон..Обожавах лимони..Започна да търка тялото ми..Преди да натърка мястото оставаше малки целувки..
Слезе надолу и стигна до интимните ми части..Постави целувка там и спусна пръстите си..Ахнах когато усерих да растрива клитора ми..Изпъшках тихо и се опрях в стената..Отдавна не го беше правил..Не ме беше дарявал с такава нежност..Масивното му тяло се повдигна и докосна устните си с мойте..Захапах устната муни я дръпнах така че да потече кръв.Облизах устната му и той се подсмихна..Вкара един пръст в мен а аз забих ноктите си в раменто му..Започна да движи пръста си ,извих главата си назад и затворих очите си..
-З-зейн -истенах името му когато добави втори пръст..
-Бека..-изпъшка ,започнах да дера гърба му заради удовилствието което испитвах в момента..Удоволствие което само той можеше да ми достави..Искара пръсти си от мен преди оргазма да ме превземе..
-Искаш ли ме..?-попита задъхан.Наведох се и започнах да уставям целувки по врата му..Той ме избута и гърби ме се сблъска с стената..
-Искаш ли ме в теб,до теб..?-попита.Исках само да ме устави на удовилствието да ме залее..
-Искам те..-прошепнах..-В мен..-добавих..Завартя кранчето на душа и той спря..Пръатите му се забиха в бедрата ми и ме повдигна..Увих краката си около него и той ме постави на шкафа..Вкара члена си в мен ,подпрях главата си и разтворих устните си..Зейн испсува нещо и започна да се тласка в мен..Искимтях ,ръцете ми минаха по гърба му и започнаха да го дерат..Забиваше се силно в мен..Сякаш беше като диво животно което трябваше да се опитоми..
-Толкова си тясна..-прошепна задъхан и започна да оставя смучки по кожата ми..Усетих как оргазма ще ме залее..

-Не и без мен-исъска Зейн.-На 3-Притисна тялото ми към своето..Горещите ни и голи тела се отъркваха и доставяха голяма доза любов..Пуснахме течностите ни да се изливат, заляти от огромна доза удоволствие и екстаз..Забих ноктите си в гърба му..
Извиках името му с последни сили и опуснах изтощеното си тяло..
-Обичам те..-прошепнах му с останалите сили който имах..Взе тялото ми и го сложи на леглото..Заспах почти веднага защото бях уморена от този бурен оргазъм..

Няколко часа по късно:

Отворих бавно очите си и разбрах че се намирам в моята стая..Яно пак съм заспала..Зейн го нямаше до мен,това значеше че може да е навсякъде другаде..През ума ми мина как шепне мръсни думи в ухото на Аманда и я целува..Отъсих се от тези мисли и станах..Бях гола ,сложих  си бикини и сутиен и си облякох широка тениска и клин..Вързах косата си на рошав кок и слязох долу..В хола нямаше никой ,влязох в кухнята  и видях Зейн и Аманда да си говорят..По скиро тя говореше докато той я слушаше отегчен..Маги се завартя и ме погледна ,усмихна се и ми намигна..Сетих се за какво става на въпрос и се ухилих..Тя приличаше на тийнейджърка не на възрастна жена която те упреква и укорява за това че спиш с брат си и си влюбена в него..
-Искаш ли сандвич..?-попита Меги.кимнах и..Зейн се завъртя към мен и ме дари с черовна усмивка..Взе телефона си написа нещо..Телефонът ми извибрира в джоба..Приближих се до Меги и видях че е от Зейн.

Иска ми се да те гушна и да те целуна..Тази ще ме подлуди..Обичам те.
                                                                                -З.М

Меги се засмя силно..Явно беше прочела съобщението,искикотих се тихо ..Аманда ни гледаше странно..

Защо не ме събуди..Обичам те..

Написах набързо и взех сандвича си..Седнах срещу Зейн и започнах да се храня..Телефона извибрира на масата и аз го взех.
-Мамка му..Не се научиха че когато човек яде да не го притесняват..-изсумтях аз..Меги се искиска,погледнах срещу "гълабчетата" Зейн ми се усмихна в и прехапа устна в опит да прикрие смеха си, а Аманда ме гледаше тихо..
-Напрягат ме излишно ,ще кача някой килограм..-преправих си гласа и казах на Аманда..Зейн се засмя гръмко, а аз го последвах..
-Да ..Изключвай си телефона..Напрягат те излишно нали..Аз така правя..-обади се Аманда ,засмях се..
-Този салам дава много мазнини да знаеш..Внимавай да не натрупаш някоя..-Ама тя ми говореше сериозно..Кимнах и и добавих едно знам и отворих съобщението..

Беше много красива и не можах да си го причиня..

Усмихнах се и оставих телефона..

Народе малко обърках нещата..Бала ще е след три седмици..Извинявам се но сега навързах нещата..Надявам се да ви хареса новата глава..
ВОТ..
Обичам ви и ви благодаря че слесите историята ми..❤❤❤❤

Now or Never ..Where stories live. Discover now