Elizabeth'in Ölümü

3.7K 73 13
                                    

Ciel in Ağzından

Elizabeth in kacirildigi haberini duyunca tabi hemen hazırlandım ve onu aramaya başladım ama bir türlü bulamıyordum heryere baktım hatta her deliğe ama yoktu hiçbir yerde yoktu yer yarılmış sanki içine girmişti. Bir süre daha aradım ama bulamayacagimi anlayinca pes etmeye karar verdim tam pes edecekken Sebastian yanıma gelip:" Bu kadar çabuk vazgecicegini zannetmezdim botcchan" dedi ve ardından:"Hemde Lady Elizabeth i buldum" dedi ve beni de sanki gelin tasiyormus gibi kucağına aldı ve Elizabeth bulduğu yere götürdü. Gördüğüm manzara karşısında şok olmuştum Elizabeth kanlar içerisinde yerde yatıyordu ve hala gözleri açıktı yanına gittim ve gözlerini kapatıp:"Özür dilerim Elizabeth Özür dilerim" diye yanında ağlıyordum.

FLASHBACK

"Kesinlikle buraya gelmicek Alois boşuna bekleme" diye bağırdım ama Alois beni ne dinliyor ne de takiyordu. Bir süre geçtikten sonra "Offf sıkıldımmm inanamıyorum bu kız haklıymış gerçekten de gelmiyor" dedi kendi kendine Alois ve Elizabeth in yanına giderek saçından da tutarak "Madem gelmicek Ciel o zaman senin de yasamanada gerek yok" diyip oracik da Elizabeth i öldürdü.
FLASHBACK SON

Elizabeth in ölümünden beri 1 yıl geçmişti ve ben hala aynıydım tabi ne cenazesinde ağladım nede bi duygu gösterdim. Hayatım hala boktan geçse de yaşamaya devam edicem ve hem benim hem de Elizabeth in intikamını alicam

SebasCielHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin