1.4

6.6K 312 260
                                    

#Alan Walker - Faded

#Zayn Malik - Pillowtalk

#The Neighbourhood - A little death

#Thurisaz - Past Perfect

#Rachel Platten - Fight Song

MEDYADA BÖLÜMDEN BİR SAHNE VAR .

Bölüm ithafı Fırat hastası canım okurum Fatoş'a gidiyor. Kendisi Ahsen, Fırat dolu bir bölüm istiyordu. Sanırım bu bölüm tam ona göre. Keyifle oku canım benim.

LÜTFEN BU BÖLÜM OKUYAN HERKES OY VERSİN!

Yalnızlık...

O parkta terk edilmiş eski sevgili gibi bir başına kalakaldığında mühürlenmişti ruhuna. Her ne kadar istemese de her şeyi kaybediyordu bir bir. Şimdiye kadar hep yalnızdı. Sarp ruhunun bir parçası olduğundan onu da yalnızlığından sayıyordu. Oysa şimdi Fırat'ın yanında öyle hissetmiyordu. Sekiz yaşından beri bedeniyle birlikte gelen yalnızlık hissi onunla birlikteyken yok olmuştu. Sarp'ın atarına, posta koyup evden çıktığında Fırat'ın şirketine doğru yol aldılar. Onunla araba kullanmaktan bile zevk alıyordu. Kafasını çevirdiğinde yanında seyir eden arabanın içinde onu görmek tuhaf bir rahatlama hissi veriyordu kalbine. Birlikte asansöre bindiklerinde Fırat'ın iğneleyici bakışlarıyla çarpıştı. Aklına gelen anıyla dudaklarını araladı. "Sırıtma, Fırat." gülümsemesi genişleyen Fırat araladı dudaklarını. "O gece seni asansörün camına yaslayıp öpmemek için kendimi zor frenlemiştim," parça parça hatırladığı geceden bir kaç an daha hareketlendi zihninde. Asansörün kapıları açıldığında kabinden çıkıp uzun koridoru ilerlediler.

Fırat'ın odasının kapısına varınca, kapıya bir kaç adım uzaklıkta duran, masada oturan kumral kadın ayağa kalktı. Ahsen kaşlarını çatarak süzdü sekreter bozuntusunu. Dizlerinin bir karış üstüne gelen petrol yeşili dar bir elbise giymişti. Suratında bir tomar boya, ayağında-kileri göremese de topuklu olduğunu biliyordu. Muhtemelen mor giymiştir diye geçirdi içinden. "Hoş geldiniz Fırat Bey," Bakışlarını kadından alıp Fırat'a çevirirken vereceği tepkiyi merak etmişti. "Hoş bulduk..." uzatarak kurduğu cümleyi sekreter tamamladı. "Ben Alev, sekreteriniz işi bırakmak zorunda olduğundan Selim Bey başvurular arasından beni seçmişler, memnun kalmazsanız diğer başvuru dosyalarını size göndereceklerini söylediler," sekreterin cümlesiyle kızı baştan aşağı süzdü. Gözleri üzerinde fazla oyalanmadan Ahsen'i buldu. "Tamam Alev, bugün fazla bir işim yok, sen sadece gelecekte katılacağımız ihalelerin, şuan yer aldığımız projelerin çizelgesini hazırla yarım saate masamda olsun," cümlesinin ardından Ahsen beline dokunan parmaklarla gerildi. Bedeni yine ani bir tepki vermişti. Fırat elini beline iyice yerleştirip odasına yönlendirdi kendisini. Birlikte adımlarını hareket ettirip odaya girdiler. Ahsen odayı incelerken Fırat cam masasına geçti. Masanın önüne kurulan oturma grubunun üçlü koltuğuna oturdu. Siyah deri koltuk bacaklarına temas edince giydiği çoraba rağmen ürpertmişti. Griye boyanan duvarlara bakarken fark etmeden gülümsedi. Ne kadar ortak noktaları vardı. Kısa bir an evinde kullandığı rengi düşündü. Sonra aklına gelenle yüzünü buruşturdu pembe olacak değildi ya. Fırat'ın oturduğu masanın ardında ki duvar, komple camdı. Buradan bütün İstanbul'u izleyebilirdi. Masanın karşısında ki duvarda bir adam ve ufak bir çocuğun resmi vardı. İkisi de gülmüyordu. Bunun kim olduğunu tahmin etmek zor değildi. Tablonun altına siyah bir dolap konumlandırılmış odayı basık bir ruh haline sokmuştu. İncelemesi bittiğinde gözlerini Fırat'a çevirdi. Çikolata kahvesi alevler odağına onu almış hayran bir tebessümle izliyordu hareketlerini. "Beğendin mi?" büyük bir sakinlikle kafasını salladı Ahsen. "Bana benziyorsun," Ahsen'in kelimeleri huzurlu bir tebessümün tohumlarını ekti Fırat'ın dudaklarına. Gözlerine değen çikolata kahvesi alevler bu temastan memnun bir ifadeyle can suyunu verdi tebessümüne. "Biliyorum," verdiği cevap onu da gülümsetmişti. Çalan kapıyla ikisinin de gözleri o tarafa kaydı. Fırat'ın komutunun ardından kapı açıldı. Alev içeriye girdiğinde Ahsen biraz öncekinden daha detaylı bir inceleme yaptı. Bacakları bir kalem gibi düz, kalçaları kalkık, beli ince ve göğüsleri kocamandı. Son kez kadını süzerken, kadın elinde duran dosyayı gülümseyerek Fırat'a uzattı. Tahmin ettiği gibi mor stilettoları tercih etmişti.

KARAMELİN RÜYASI [ TAMAMLANDI ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin