Capitolul 24

4.1K 303 15
                                    

        A/N : Va rog sa cititi nota autorului de la final!!!

  Mi-am facut rutina de dimineata imbracandu-ma cu o pereche de jeansi negri , un maieu visiniu putin decoltat ce-mi scotea pieptul in evidenta , o geaca de piele neagra, tocuri negre si mi-am lasat parul desprins . M-am machiat ca de obicei si am coborat jos. Am intrat in bucatarie unde erau Xander , Shane , Luke si Lexa. Acestia fusese nelinistiti pana sa ma vada intrand in bucatarie. M-am asezat nepasatoare la masa dupa ce mi-am pus niste suc de portocale si am inceput sa stau pe telefon. Simtindu-le privirile asupra mea am inchis telefonul punandu-mi cotul pe masa si sprijinindu-mi capul in mana . 
- Stiu ca vreti ceva anume asa ca ar fi bine sa spuneti mai rapid. spun indiferenta in timp ce beau din suc
- Ai vazut-o pe Katherine? spune Luke ingrijorat 
- Nope . spun sec 
-Am nevoie de o favoare . se trezeste Shane vorbind si punandu-se pe scaunul din fata mea
- Pentru tine scumpule? Nu . 
- Pentru mine . spune Luke privindu-ma rugator. Mi-a dat ochii peste cap oftand .
-Ce e? spun plictisita 
- Stim ca ai legaturi peste tot prin oras si banuim unde ar putea fi Katherine. 
- Uimeste-ma . adaug ironica
- Clubul Deep . spune captandu-mi atentia .Noi nu putem intra acolo fara o invitatie pe care n-o avem. adauga blondul 
-Normal ca nu . spun pufnind. In clubul ala intra numai cei mai buni asasini , hoti ,miliardari si lista continua . spun gesticuland plictisita cu mana
- Pentru numele lui Dumnezeu ne ajuti sau nu!? ofteaza Shane exasperat 
- Bine bine. Oricum nu aveam nimic de facut . Aveti si un plan ? spun din ce in ce mai plictisita
- Da. Intram si batem paznicii.
- Deci asta e cel mai prost plan conceput vreodata. Sunteti 6 si numai atat ati putut gandi? spun razand 
- Ai tu un plan mai bun? 
- In caz ca ai uitat Ty , vorbesti cu Wanheda. Va zic eu cum facem. Va bag in club iar voi veti actiona ca niste oameni normali in timp ce eu il voi vraji pe seful garzilor si asistentul patronului. Ma asigur ca nu pleaca nicaieri in timp ce voi scapati de garzi apoi mergem dupa patron . Din start sa stiti Kath nu e acolo , in club. Dar patronul va sti unde e . De restul ma ocup eu. 
-De ce tocmai tu trebuie sa te dai la seful garzilor? spune Shane gelos si nervos
- Pentru ca spre deosebire de Lexa si Bree eu pot sa ma dau la alt barbat fara sa ma gandesc la sufletul meu pereche. ii spun facandu-i cu ochiul. Acesta a fost vizibil ranit de vorbele mele fapt ce m-a determinat sa zambesc. 

              Dupa ce am parcat masina in fata clubului am iesit cu totii eu aranjandu-mi rochia alba si scurta . Mi-am potrivit bine jacheta de piele pe mine si am inceput sa pasesc spre intrare tocurile mele facand zgomot. 
-Wanheda, mereu o placere .spune Jared paznicul zambind
- Cum zici tu Jared . spun in timp ce intram 
        Le-am facut semn celorlalti sa se amestece in multime in timp ce eu am cautat cu privirea un om micut cu ochelari de soare, parul dat pe spate cu gel ,un lant de aur la gat si camasa descheiata pana la al treilea nasture . Mi-am mai ridicat putin rochia tragand putin de decolteu pentru a arata ca o curva . I-am facut cu ochiul zambind si trecandu-mi o mana prin par senzual. Acesta mi-a zambit chemandu-ma printr-un gest al mainii catre separeul sau unde statea inconjurat de cateva garzi. Am pasit leganandu-mi corpul pe ritmul muzicii pana am ajuns la el si m-am pus in poala sa. 
- Ce face o pisicuta asa frumoasa ca tine intr-un club de mercenari? spune tragand din trabuc
- Pisicile inocente pot fi feline sirete. ii soptesc senzual la ureche muscandu-i lobul urechii 
- Mi-ar placea sa vad cum este aceasta pisica . imi spune mana sa manganindu-mi coapsa si urcand in sus 
- Ce-ar fi sa iti arat de ce sunt in stare la etaj? Intr-o camera? ii soptesc maraind incet langa urechea sa 
- Domnilor va rog sa ma scuzati . spune acesta si ma ridica apucandu-i mana si tragandu-l dupa mine dansand lasciv spre scarile ce duceau la etaj unde erau situate camerele 
      Am intrat in camera inchizand usa. L-am impins usor pe pat acesta intinzandu-se in timp ce-si scotea camasa. Mi-am dat rochia jos razand si aruncand-o prin camera dupa care am scos din geaca o pereche de catusi. 
- Ce zici de un mic joc erotic? ii spun zambind draceste 
- Sa vad de ce esti in stare felino . spune lingandu-se pe buze si creeandu-mi in mintea mea scarba 
   M-am dus catre el miscandu-ma pe ritmul muzicii ce inca se auzea dar slab . M-am urcat peste el plasandu-i cateva saruturi mici pe gat. Apoi i-am prins mainile de colturile patului cu ajutorul catuselor.  M-am ridicat razand tinta mea fiind o sticla de Stalinskaya ce se afla pe un birou . 
-De ce razi iubire? spune incercand sa para seducator
-Pentru ca barbatii sunt cei mai usor de prostit. adaug in timp ce imi pun rochia , tocurile si respectiv jacheta apoi luand sticla de vodka in mana am iesit amuzata de strigatele lui de al elibera. Le-am facut semn amicilor mei si acestia au venit dupa mine pana in biroul patronului eliminand orice garda . Am dat buzna in birou si vazand ca nu e nimeni am coborat grabita acompaniata de amicii mei in parcare. Si l-am vazut pe patron . Era un baiat al naibii de frumos de varsta noastra imbracat cu o pereche de jeansi negri bocanci negri si un tricou bleu-marin ce i se mula perfect pe corp scotandu-i muschii in evidenta. Parul ii era ravasit si la naiba de nu arata asa de bine. Mi-am pus mana la spate asigurandu-ma ca pistolul e inca acolo apoi le-am comunicat mintal celorlalti sa urmareasca masina dupa ce intru eu in ea . M-am dus catre Audi si dupa ce a intrat baiatul am intrat pe portiera de la scaunul copilotului surprinzandu-l pe baiat. I-am indreptat pistolul in dreptul capului scotandu-i piedica si zambindu-i baiatului. 
- Asculta-ma cu mare atentie ,daca vrei sa mai ramai in viata vei merge exact unde iti zic eu. ii zic amenintator 
- Nu credeam ca o sa depind de o femeie . spune morocanos pornind masina . Macar e o femeie sexy . spune zambind pervers 
- Tine-ti gandurile dragule . spun dupa care dureaza un drum de 10 minute in care i-am tot dat indicatii 
    Am ajuns in fata unei cladiri parasite unde de obicei ma intalneam cu Marco cel care ma platea sa omor persoane sau sa fur. L-am scos pe baiat din masina imobilizandu-l pe capota si punandu-i pistolul la cap timp in care au ajuns si prietenii mei. L-am tarat pe baiat pana in cladire si odata ce am intrat i-am facut vant atat de puternic incat s-a dezechilibrat cazand jos. L-am apucat de spatele tricoului ducandu-l la ceva ce area a fi un butoi cu apa. 
-Imi vei spune unde e Katherine Hell altfel vei fi primul patron de club ce moare la o varsta frageda. ii spun indreptandu-l cu fata spre butoiul plin cu apa . 

-....
-Nu imi plac persoanele care tac. ii spun infingandu-mi mana in parul sau si scufundandu-i capul in butoi timp de cateva secunde . Acesta a inceout sa se zbata si i-am scos capul . 
- Joci dur, Hale . Erai mai blanda in pat . spune moment in care am auzit un marait din partea lui Shane. Mi-am dat ochii peste cap scufundandu-i capul in butoi din nou.
-Te-ai culcat cu asta!? tipa Shane nervos
-Oh scuteste-ma! ma rastesc scotandu-i capul din butoi baiatul care acum lua guri lacome de aer innecandu-se . Unde e Katherine!? strig la baiat iar acesta tace si il bag iar cu capul in apa dandu-mi ochii peste cap si el agitandu-se 
- Cineva e gelos. rade David privind la Shane 
- Te intreb ultima data :unde e Katherine!? ma rastesc la el maraind . Cand am vazut ca tace am dat sa-i mai bag capul odata dar el a tipat:
-Gata iti zic! spune tremurand 
-Asa mai merge . spun zambind si il arunc pe podea 
- Este vechea cabana a mea de langa lac, stii tu acolo unde s-a intam....
- Scuteste-ma David! ma rastesc incarcand pistolul si indreptandu-l spre el . Te-as lasa sa pleci dar ai vazut mult prea multe ...totusi esti asa dragut si e pacat sa ..... nu apuc sa termin propozitia ca Shane imi ia pistolul din mana impuscandu-l pe David direct in cap mortal. 
  Am pufnit amuzata luandu-mi pistolul.
- Probleme..iubi? ii spun pe un ton batjocoritor si acesta maraie puternic iesind . Am luat cheile din buzunarul lui David si am iesit . 
- O sa-l lasam asa? spune Lexa .Nu ar trebui sa ii ascundem cadavrul? 
- Neh... uite ,cadou! ii spun aruncandu-i cheile de la masina lui David . E mort deci nu mai are nevoie de ea , ii schimbi numarul si e ca si noua . ii spun urcand in masina mea impreuna cu Luke care era nervos si ingrijorat 

    Am apasat pe acceleratie pana la fund si in mai putin de 20 de minute am ajuns la inceputul unei paduri. Am oprit masina iesind si dand de un Luke confuz.
- De ce ne-am oprit? spune derutat
- Tu chiar vrei sa mergem in padure spre o cabana plina de vampiri cu auzul atat de fin incat ne-ar auzi masinile si ar sti ca venim? spun dandu-mi ochii peste cap
- Ar trebui sa ne mascam mirosul . spune Xander apoi am scos din portbagaj niste fructe ce aratau ca afinele 
- Sunt vrajite, ne vor ascunde mirosul, doua de fiecare  ar trebui sa ajunga. spun luand un pumn si dupa ce mi-am oprit doua le-am dat si celorlalti .Mi-am scos arcul si sagetile cu verbina, lui Luke i-am dat un pistol cu gloante de lemn si verbina, Shane a primit niste grenade de verbina, Xander arbaleta cu sageti de lemn, Ty un pumnal , Bree un lunceag pentru ca stiam ca e foarte buna cu el si Lexai i-am dat sabia mea . 
- Woah . spune Lexa privind uimita sabia 
- Da Lexa e renumita sabie a Wanhedei asa ca ai face bine sa ai grija cum o folosesti , are valoare sentimentala. spun mai mult pentru mine ultimele cuvinte 
-Eu ce primesc? spune Liam aparand de nicaieri 
- Liam!? Ce naiba cauti aici !? ma rastesc la el
- V-am urmarit , doar nu credeai ca o sa stau degeaba? 
- Speram. marai 
- Aia e sabia mamei? spune aratand spre sabia Lexai 
- Da . spun rece . O sa stai in masina sau o sa te leg de copac, ce alegi? 
- Vin cu voi! 
- Heda...ar fi mai bine sa vina , daca il lasam singur l-ar putea gasi vampirii . spune Xander 
- Ugh... bine . spun si din compartimentul unde era roata de rezerva am mai deschis o mica trapa dezvaluind o sabie mai micuta dar nici cat un pumnal , cu varful in X si manerul argintiu frumos decorat . 
- Ce e aia? spune Liam uimit
- Nu am vrut sa o folosesc dar.... fii doarte atent sabia asta omoara orice fiinta supranaturala. Sa nu ranesti vreun varcolac cu ea! ii spun asigurandu-ma ca intelege apoi i-o inmanez
-Da . spune uitandu-se si incepand sa se joace practic cu ea 
- La naiba! tip cand era sa o scape si sa zboare spre Lexa dar o prind la timp. Am marait la el si i-am luat pistolul din mana lui Luke dandu-i-l lui Liam iar sabia lui Luke. Liam s-a bosumflat . 
- Dar...
-Da-mi mana . ma rastesc la el si se uita confuz apoi o da . Scot un micut briceag apoi ma tai pe mana si il tai si pe el .
-Au ce naiba!? spune tresarind
- Taci! ma rastesc apoi incep sa spun o incantatie . Acum suntem legati deci orice rana o vei primi va avea impact asupra mea in locul tau, as aprecia sa ai grija sa nu primesti vreun glont in inima. spun ultimele cuvinte ironic inchizand masina 
- Rezista iubito, venim sa te scoatem . spune Luke 


         Deci ...in primul rand ma bucur sa vad ca povestea este pe locul 3 si as vrea ori sa ramana asa ori sa fie chiar si mai bine cum a fost si pe locul 2 . Asa ca de acum in colo voi pune nextul la 50 de voturi. La inceput m-am gandit ca e mult dar am vazut ca un capitol are intr-o zi peste 100 de vizualizari si maxim 30 de voturi asa ca nu mi se pare ca 50 de voturi este mult si comentarii cat mai multe. Nu promit ca imediat ce s-au facut 50 de voturi voi pune nextul deoarece am multe idei si sunt amestecate si e greu sa le si pun in poveste si sa se si potriveasca . 








Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum