27.

3.5K 273 32
                                    

Partea a II-a:

"De ce el?"

"N.ai observat ca te controlezi mai usor atunci cand esti in preajma lui? Asta o impiedica pe Bloody Moon sa se dezlantuie. O singura data a reusit si a fost atunci cand ati fost atacati de haita Silver. Nici nu stiu daca ai realizat ca n.aveai cum sa stii ca poti 'captura' un fulger in gheare. Atunci a fost momentul in care Bloody Moon te domina. Gandeste.te ce se va intampla cand va prelua controlul pe timpul lunei sangerii. Nici daca te legam cu argint nu o sa reusim sa facem ceva. Poate doar sa te intarziem." mi.a raspuns Amitis.

"Si ce pot sa fac ca Aiden sa nu moara?" am intrebat.

"Luna sangerie nu tine toata noaptea. De fapt, se va intampla pe la 1 si nu va dura decat cateva minute. Dar e de ajuns ca sa omori pe cineva. Tot ce aveti de facut este ca tu si Aiden sa stati la o distanta de cativa kilometri ca tu sa nu ai timp sa ajungi la el. Sau Bloody Moon, dar presupun ca e acelasi lucru."

"Deci daca stau deoparte va fi ok?" a vrut Aiden sa stie.

"Da. Dar e o problema."

"Care?" am intrebat.

"Daca Aiden nu moare, e foarte posibil ca Bloody Moon sa se intoarca impotriva ta. Ceea ce inseamna ca te va face sa simti atat de multa ura incat tot ea va prelua controlul si il va distruge pe Aiden, doar ca atunci va prelua controlul pentru totdeauna. Daca se intampla asta, vei distruge fiecare persoana la care tineai si apoi vei pleca omorand pe oricine dupa toane."

"Cu alte cuvinte, ori ma omoara, ori ne omoara pe toti." a concluzionat Aiden.

"Da." i.a raspuns Amitis.

"Si alta varianta nu mai e?" a intervenit Mark.

"Ar putea distruge colierul pana la luna sangerie, astfel pierzandu.si puterile de Bloody Moon si automat pe Aiden ca suflet pereche."

"Dar daca nu mai sunt o Bloody Moon, atunci si probabilitatea ca eu sa omor pe cineva scade..." am spus.

"Exact. Trebuie sa decizi ce e mai important pentru tine, Evil."

Cu asta, Amitis a plecat lasandu.ne pe noi in picioare holbandu.ne in gol.

Deci, ori distrug colierul si redevin un rogue complet, dar de data asta singura, ori il omor pe Aiden. Pentru ca foarte posibil, inseamna sigur. Daca analizez bine situatia, sa.l omor pe Aiden si sa fiu de necontrolat, automat imi va aduce excluderea din haita, poate chiar haosul pentru ca ar muri Alpha.ul Suprem... Cred ca am luat deja o decizie.

"Nu vad alta varianta..." am spus fara sa.mi dau seama.

"Stii ce ar trebui sa facem?" a intrebat Kira.

"E logic. Distrug colierul."

"Dar atunci, vei pleca..." mi.a zis Aiden.

Stiam ca il doare, dar l.ar durea si mai tare o inima in afara corpului... la propriu.

"Ori asta, ori ajung de necontrolat si te omor. Poate chiar pe voi toti. Nu pot sa risc asta."

"Are dreptate." l.am auzit pe Edward.

"Nu te baga." i.a zis Aiden, privindu.ma in continuare.

Asta devine prea ciudat.

"Inceteaza Aiden. Decizia e luata. Edward a inteles ca nu avem alta varianta. Toata lumea a facut.o. Tu de ce nu poti?"

"Pentru ca vei pleca."

"Si? Tu realizezi ca noi nici nu ne putem numi suflete pereche? Este o raceala permanenta intre noi. Si stiu ca e din cauza ca eu pur si simplu nu pot sa accept asta. Nu cred ca destinul meu este sa fiu o Luna cum e la Bloody Moon, ci un rogue. Trebuie sa accepti asta. Macar asa, vei avea alt suflet pereche, normal."

Bloody MoonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum