Revansa

5.2K 291 8
                                    

Ma duc in camera mea si ma gandesc la o farsa pentru mama.Am gasit.O sa fie cea mai tare farsa!Ma imbrac cu niste pantaloni sport, un tricou pe care scrie "Bad Girl" si niste tenisi albi.

O sa fie cea mai tare farsa!Ma imbrac cu niste pantaloni sport, un tricou pe care scrie "Bad Girl" si niste tenisi albi

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Cobor si ma duc in bucatarie.Curat niste cepe si un mar.Fac o glazura rosie ,pun cepele si marul in glazura si,fuga la cuptor.Dupa 30 minute le scot.Pun o "ceapa glazurata" pe o farfurie iar marul pe cealalta.Ma duc in camera parintilor.Bat la usa si spun cu cel mai dulce glas al meu:

-Buna mami,buna tati,v-am facut mere glazurate.Imi cer scuze pentru ce am facut azi dimineata.spun si imi las capul in jos.

-O,draga mea,nu trebuia sa te deranjezi.spune mama si m-a saruta pe obraz.

Le dau farfuriile.Lui tata i-am dat marul, iar mamei i-am dat ceapa.Imi pare putin rau.Ies din camera ca fulgerul.Cobor la parter si aud cel mai infiorator stigat al mamei si rasul tatei:

-Zoeeeeeee!Treci imediat aici!

Eu nu mai astept nici macar o secunda si alerg in padure.Cred ca noaptea asta o sa dorm aici.Poate si ziua de maine.Depinde de cum o sa se calmeze mama.Ma plimb prin padure in cautarea unui adapost.Deja incepe sa se intunece.Simt un miros cunoscut.Vad un lup negru este sufletul meu pereche.Merg spre el.Merg incet ca sa nu scot nici un zgomot.Din greseala calc pe o creanga.Se uita inspre mine si fuge.Ma transform si fug dupa el.

"Asteapta!De ce fugi de mine?"

"Cu mine esti in pericol!Nu ma mai urmari!"

"Nu imi pasa!Vreau sa te cunosc.Imi asum riscul!Te rog,nu ma respinge."
Simt cum lacrimi fierbinti isi fac aparitia.Ma duc intr-un tufis si ma imbrac cu niste haine gasite intr-o scorbura. Incep sa plang. Nu credeam ca sufletul meu pereche este un nemernic.M-a lasat singura.Cand aveam cea mai mare nevoie de el.
Simt doua brate care ma cuprind.Ii simt mirosul.
-Te rog nu mai plange.spune cu o voce calda
Ma intorc spre el.Imi sterge lacrimile si ma imratiseaza.Deja simt ca il iubesc si nici nu stiu cum il cheama.

Fiica de Alpha SupremUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum