Medyanın Erkeği -21-

248 6 0
                                    

Ve bir gün, kalbinin derinliklerinden gelen bir ses der ki; "Haydi aslanım, yapabilirsin!"

Önce bu sesin gazına gelmeliyim diye düşündüm. Sonra fark ettim ki, ben aslan maslan değilim. Hani hayvan olsam öyle yırtıcı hayvanlardan biri olamam ben. En fazla kuş olurum, kelebek olurum... Belki bir karınca. Gerçi karıncalar bile benden daha çalışkan. Adamlar sorumluluk sahibi abi. Orada durucan yani. Kafiyeler gani gani. Çok uzattım yeter gari.

Neyse efendim, göbeğinde trambolin gibi zıpladığımın çocuğu Berhan'a "Aşkım naaapıyosuğn?" dedim. Tabii, bir farkla. O da Whatabook'da ki kişisel hesabına başka bir kızmışım gibi mesaj atarak.

Bu fikri bana veren lanet olasıca iç sesimin burdan... Neyse, ağzımı bozmayayım.

Efendim, sen git gaza gel, "Yahu bu adam bana iyi davranıyor eyvallah. Tamam, bir de üstüne üstlük kendisi sevgilim olur. Ama nerden malum bu herifin başka güzel gacılara yan yan bakmadığı? Düz düz bakarsa lafım yok ama yan yan bakıyor diyelim... Hadi bakalım çık işin içinden!" dedim kendi kendime.

Sonra bütün hücrelerimle "Haydi mübarek, gel şunu güzel kız fotosuyla kandıralım, başka kızlara ne gözle bakıyor öğrenelim." ideolojisine uymaya karar verdim. Ama bu eylemi yapmaya karar verirken elbette ki "ideoloji'nin" ne demek olduğunu bilmiyordum. Şimdi müthiş beynimi biraz yoracak olursam, ideolojinin ingilizce idea'dan (fikir) türediğini düşünecek olduğumda mantıklı bir şey söylemişimdir herhalde diye düşünüyorum. Anlam bozukluğunun da anasını belledim şaka maka.

İşte abi gittim, bir hesap açtım önce. İsmini de Ceren Veren koydum kafiyeli olsun diye. Sonra internetten güzel, sarışın, dekolteli gacı resimleri buldum.

İşte bu Allah'ın piskopatı Berhan'la mesajlaşmamız:

"Selağğmmm," dedim. Nedense cevap çok gecikmedi.

"Selam. Kimsin?"

"Benim."

"Hadi ya yemin et?" Öyle deyince ben salak panik yaptım. Acaba gerçekte kim olduğumu anlamış mıdır diye. Oysa adam dalgasına söylemiş. Tabii ben olağanüstü zeki olduğum için bunu daha yeni anladım.

"Yeminle benim. Vallaha benim. Allah belamı çarpsın ki benim."

"Tamam lan tamam. Sen değilsin mi diyen oldu sana Dünya malı- Pardon güzeli."

Arkadaş Koray Avcı'nın göbekli bayisi galiba. Sigarada tüttürmüştür bu kesin.

"Ay, ne bileyim bir an fake olduğumu düşündün sandım. Ee, tanışalım mı yakışıklı?"

"Tabiki de. Sen nerden buldunuz beni siz? Bu arada diğer fotoğraflarınızı yeni gördüm. Maşallah, amin ne güzelsiniz siz inşallah."

İçimden bu adamın hakkaten abaza ve mal olduğunu anladığımı söyledim. Ve bu iki özellik maalesef önemli boyutlara ulaşmıştı.

Sanki dünya güzeli, Adriana'nın adeta çift sarılı yumurta ikizi gibi sevgilin yokmuş gibi sen git başka gacılara yaz. Çok darıldım size Berhan Beycim.

"Nerden olacak canım? Yuhtube'deki kanalınızdan. Oradan buldum sizi. Ne kadar da efso göbeğiniz var inşallah."

İnşallah, maşallah derken iyice Adnan Oktar'ın kediciklerine benzemiştik.

"İhihihi." Ben yanlış mı okudum yoksa 24 yaşındaki adam 'ihihi' diye mi güldü? Senden şu anda ayrılabilirim Berhan. Zaten durduğum kabahat.

En sonunda ben, daha fazla lafı uzatmayarak, bu yavşak yavşak konuşan adama aynı şekilde karşılık verdim.

"Üstünde ne var bebişşiimm?? ♥"

"Hiçbi'şey." Beyinsiz herif! Yaz mı geldide hemen cıbıl cıbıl gezmeye başladın? Kim bilir cıbıl cıbıl ne işler peşindesin?

"Hımmm..."

"Senin üstünde ne var?"

"Benimde bir şey yok. Çünkü banyodayım."

"Oooovv" Ciddi miydi bu göbekli ayı yarısı?

"Bir şey sorabilir miyim?"

"Sor bebeğim. Bu arada telefon numaranı ver konuşuruz. Görüntülü filan."

"Sen bırak şimdi telefon numarasını filan da, hakkaten bir insan banyodayken nasıl telefonla mesajlaşabilir? Merak ediyorum cidden."

"Özür dilerim, banyodayımdan sonrasını okumadım."

"Geri zekalı mısın sen Bay Göbek?! En son onu yazdım ya zaten!"

"Haa... Öyle mi oldu?"

"Ya abi sen ananla babanın "Prezervatifin önemi" konulu çalışması mısın? Eyvallah, tamam, yemin ederim ikna oldum. Kullanacağım, kullandıttıracağım... Zaten helal olsun çok başarılı olmuşlar yani. Çocukları olmayanlar üzülmez seni görünce lan. Haline şükreder! Aptal herif!" dedim ve engelledim.

Onu engellesemde kendi kendime sövmeye devam ettim.

Sen nesin biliyor musun? Sen bir sümüksün Berhan!!

Sen bir osuruksunnn!!1!1

(Allah'ım çok ayıplı konuştum ne olur affet!)

Medyanın Erkeği (Kitap Oldu ✔)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin