Capitolul 28

3.9K 260 34
                                    

         
A/N: Capitolul acesta va avea niste scene mai ...fierbinti..... asa ca la inceputul si sfarsitul acestora voi pune "~~~~" deci cititi pe propria raspundere .


        M-am trezit "rasfatata" de soarele ce a hotarat pentru a mia oara sa ma trezeasca . M-am intins somnoroasa vazand ca sunt singura in camera. Mi-am facut rutina de dimineata apoi mi-am pus lenjeria neagra pregatita si am iesit. M-am dus in dressing alegand o rochie cu flori si un fel de guler ca la camasa. Mi-am pus-o apoi am luat o esarfa crem si am pus-o in jurul gulerului facand o fundita. In picioare mi-am pus o pereche de balerini crem . Mi-am indreptat parul aplicand un machiaj nu prea strident si am iesit. Mi-am pus lantinsorul de la Shane ce il tin in permanenta la gat inauntru pentru a nu se observa. 
- Neata , murmura Ty somnoros cautand ceva. 
-Ce cauti? spun turnandu-mi cafea in cana si apoi lapte 
- Ughh... n-ai o bricheta? Cred ca am pierdut-o pe a mea, spune scarpinandu-si ceafa .
-Sigur , spun scotand din postea un pachet de tigari si o bricheta . I-am dat sa-si aprinda apoi am aprins si eu una . 
- De ce nu faci antrenamente cu haita? 
- Oamenii astia tremura numai cand trec pe langa ei si crezi ca vor sa se lupte cu mine? spun pufnind in ras
- Mda , spune razand.
- A marcat-o? spun schimband subiectul taios
-Cine? spune confuz 
-Shane a marcat-o pe Sage? adaug rece dand afara fumul de tigara 
- Nu , spune uitandu-se in jos. 
- Bine pai sa ai o zi buna , spun chicotind si plec. 
           

        ***

            Am parcat masina la cativa metri in fata prapastiei. Admiram privelistea stand sprijinita de capota si fumand. Orasul se infatisa inaintea mea , eu stand pe un deal de la marginea acestuia. Am auzit-o pe Kylie cum isi parcheaza masina langa a mea apoi vine si ma imbratiseaza  . 
- Urasc ca ai parul mai lung ca al meu, spune razand.
- Si eu ma bucur sa te revad , spun razand. 
- Si...Cum merge planul de distrugere a nesimtitului? spune sprijinindu-se de capota
- Perfect , nici nu stie ce il asteapta ,adaug zambind draceste. 
- Asa te vreau draga , spune zambind. 

             Am stat si am mai povestit apoi ne-am intors fiecare la treaba ei .  Azi era destul de cald . Normal ca e cald e mai . M-am intors in haita sunand fetele . 
-Mergem la piscina? spun cand vad toata gasca prezenta 
- Da! Mor de cald! spune Kath facandu-si vant cu mainile
            Ne-am pus toti de acord apoi m-am dus si mi-am pus costumul meu de baie bleumarin iar pe deasupra o rochie neagra lejera cu o palma sub fund . Mi-am ales o pereche de sandale ce se legau cu un snur tip roman. Parul mi l-am lasat pe spate si mi-am luat geanta si ochelarii de soare coborand. Le-am asteptat pe Lexa si Bree care au coborat in sfarsit. 
- Aleluiaaaaa! spune Luke apoi plecam la masini. In masina cu mine au urcat Shane , Luke si Kath . Am turat motorul rasfatandu-ma cu sunetul sau.
- Hei Wanheda! spune Xander fiind cu masina in linie cu a mea 
-Da , spun lasand geamul jos pentru a-l auzi.
- Facem o mica cursa? spune si zambesc diavoleste
-Ultimu da de baut! spun si ne aliniem cand am dat startul am apasat pedala pana la fund. Puiutul meu le dadea praf lor. 
-Esti nebunaaaaaa! tipa Kath agitata 
- E doar 270! spun cu toate ca arcul continua sa urce pana am ajuns la 300 km/h simtind cum asfaltul ia foc sub rotile mele . Am ras continuand sa conduc asa nepasandu-mi daca ne-ar vedea politia. Cand am ajuns in parcare am apasat frana tragand de volan si facand un semicerc. Am orpit motorul sprijinindu-ma de masina asteptandu-i pe cei doi masculi prea aroganti . Primul a ajuns Xander si al doilea Ty bosumflat. 
-Nu e corect! Bree aproape m-a omorat de frica! spune bosumflat
- Da ? Sa fii vazut cum facea Katherine , spun razand si merg la un sezlong . 
- Doamne ce cald e! spune Lexa punandu-se la sezlongul de langa mine 
- Honeeeeey? spun cautandu-l pe Shane cu privirea
- Da scumpo? spune venind si dandu-mi un pupic
-Imi deschizi te rog rochia? Eu nu ajung, spun senzual la urechea sa ridicandu-ma .
-Normal , adauga si imi deschide rochia . Mi-am dat-o jos ramanand in costumul de baie . M-a intors apucandu-ma de talie si fiind prinsi intr-un sarut salbatic. La sfarsit i-am muscat buza . Acesta a marait senzual apoi atmosfera a fost stricata de Ty care a aparut cu bauturile. Mi-am luat cocktailul intinzandu-ma pe sezlong. Baietii evident au sarit in apa udandu-ne si capatand cate o injuratura de la fiecare fata. Dupa ce au sarit de cateva ori in apa Shane s-a ridicat din apa venind la mine.
-Nu ! Nici sa nu.... incerc sa spun ceva dar vine luandu-ma in brate si udandu-ma . Aaargh ! tip din cauza faptului ca apa era rece . 

          ****

      Am ajuns acasa pe la ora 12 noaptea deoarece cineva-Ty- a insistat sa facem cateva curse si a pierdut la fiecare pana mi s-a facut mila de el si l-am lasat sa castige . Mi-am luat lenjeria de schimb intrand in baie. Mi-am rasfatat narile cu mirosul lumanarilor de vanilie si am intrat in cada relaxandu-mi muschii. 

            Mi-am sters corpul cu un prosop pufos apoi mi-am pus lenjeria . Mi-am uscat parul si am iesit . In camera Shane tocmai isi usca parul cu un prosop, probabil abea facuse baie si el. M-a analizat din cap pana in picioare lingandu-si buzele. Mi-am sprijinit cotul de tocul usii de la baie jucandu-ma cu breteaua de la sutien.
- Iti place ce vezi? spun senzual 
   

         ~~~~

         Shane a marait un "ma omori" apoi a venit lipindu-si buzele gresiv de ale mele. Mi-am bagat mainile in parul sau afundand sarutul , limbile noastre ducand un razboi. Mainile sale stateau pe talia mea fapt ce m-a enervat. I-am luat mana ducand-o incet spre una din fesele mele . Acesta a apucat-o si ca sa-l intarat am gemut. M-a saltat incolacindu-mi picioarele in jurul abdomenului sau. M-a lipit de usa de la baie sarutandu-ma apoi a pornit cu saruturi si muscaturi spre gatul meu. Am gemut , el maraind infundat in gatul meu. Amandoi aveam nevoie de asta mai mult decat credeam. M-a trantit pe pat punandu-se deasupra mea si continuand sa ma sarute lasandu-mi mici urme pe sani. I-am apucat tivul tricoului dandu-l jos si aruncandu-l undeva in camera . Acesta mi-a desfacut sutienul aruncandu-l in camera apoi cateva secunde mi-a privit podoabele muscandu-si buza. L-am tras sarutandu-l salbatic apoi acesta mi-a sarutat maxilarul apoi gatul si a ajuns in zona sanilor. Pe unul il framanta in mana in timp ce pe celalalt il alinta cu saruturi ce ma faceau sa gem strangand cearsaful . A trecut si la celalalt sugand mici parti apoi a coborat pe abdomen muscand si sugand lasand mici urme .Cand a ajuns la chiloti i-a dat jos aruncandu-i de asemenea prin camera apoi si-a introdus un deget in mine eu simtind ca mor de placere. 
- Oh Dum-Dumnezeule ! ma balbai arcuindu-mi spatele si strangand cearsaful 
           A introdus apoi doua degete facand miscari lente . Hormonii mei zburau excitati ca niste unicorni pe curcubeu. Shane mi-a sarutat iar gatul muscandu-mi buza si nu la mult timp dupa am simtit un gust metalizat in gura ca mai apoi sa ma sarute din nou sugand sangele. Am auzit un zgomot semn ca pantalonii sai erau pe jos si am simtit cum intra in mine incet . Am marait zgariindu-l pe spate . Acesta a gemut in timp ce executa miscari de dute-vino crescandu-le usor intensitatea. Am inceput sa tremur de placere simtind cum ajung in pragul orgasmului . Gem puternic incolacindu-mi picioarele in jurul sau . A gemut si el apoi a iest din mine tragandu-ma la pieptul sau dupa ce si-a pus boxerii si ne-a invelit sarutandu-ma pe gat. Amandoi aveam mici picuri de transpiratie pe frunte si respiram greu. 
-Ai fost minunata iubito, spune apoi simt cum adorm.

    ~~~~

               M-am trezit dimineata vazandu-l pe Shane cum se uita la mine intens.
- Am ceva pe fata ? spun confuza incruntandu-ma 
-Nu ,rade apoi ma saruta. M-am ridicat luand lenjerie noua si am intrat in baie. Am facut un dus rapid apoi mi-am pus un tricou cu un trandafir bej , o pereche de pantaloni de trening scurti albi si vansi albi . Mi-am uscat parul lasandu-l pe spate si m-am machiat normal apoi m-am privit in oglinda. Am privit colierul cu lup pe care nu l-am dat jos niciodata de cand mi l-a dat Shane . L-am lasat la vedere, chiar nu-mi pasa daca se vedea sau nu. Nu mai insemna nimic , imi placea doar pandantivul atat. Am coborat la parter unde era toata gasca pe canapea mancand pizza. 
- Data viitoare luati-va camera izolata fonica ca va auziti pana la granita , rade Xander. 
- Xander dragule nu cred ca voi nu v-ati auzit. Adica nici nu stiam ca Lexa poate geme asa tare , ii dau replica luand o felie de pizza si asezandu-ma pe canapea. 
-Ti-a zis-oooooo! spune Ty si ceilalti zic "ouuuu" mai putin Xander si Lexa care era rosie de rusine
- Si la ce film ne uitam? spun plictisita 
- Scorch Trials , spune Shane dand drumul la film. 
 
           La sfarsitul filmului fetele aproape ca plangeau cand a venit scena cu Minho fiind luat de cei de la WICKD. Eu nu simteam nimic. Doar un mare gol. Mi-am dat ochii peste cap luand o gura de suc. M-am ridicat vrand sa plec.
-Unde te duci? spune Shane 
- Sa ma plimb , spun iesind. 
         In timp ce ma plimbam am simtit o prezenta in spatele meu. Am continuat ignorand asta pana am ajuns putin mai in fata de un copac. M-am enervat intorcandu-ma rapid , apucand persoana respectiva de gat si lipind-o de copac. Era un baiat cred ca de 16 ani brunet cu ochii albastrii ce acum se uita speriat.
-Pot sa stiu de ce m-am ales dintr-o data cu un catel? marai transformandu-mi ochii si coltii
- Eu-eu.....
- Eu-eu ce!? marai imitandu-l si intepandu-l foarte usor cu ghearele
 -Wanheda lasa-l , spune Shane.
-De ce as face asta? adaug rece uitandu-ma la el cu scarba 
- Pentru ca nu ti-a facut nimic! Nu poti omori oameni dupa placul tau! maraie nervos 
-Cred ca nu stii ce inseamna sa fii Wanheda , adaug razand. 
- De ce trebuie sa fii asa de rece cu toti!? Aseara ....
- Aseara a fost distractie dragule! adaug rece dandu-mi ochii peste cap si infingand putin mai adanc ghearele in gatul baiatului terifiat
- Doar asta a insemnat? adauga nervos
- Totusi sunt curioasa , am fost mai buna decat Sage? spun cu scarba si el maraie 
- Cat timp o vei tine asa!? tipa nervos 
-Cat vreau! Meriti ! tip la randul meu
-Heda cred ca te-ai razbunat destul, spune Kath si realizez ca erau prezenti si gasca si Liam.
- Nu ! Nu am facut-o! Dar cred ca ii voi lasa baiatului o mica amintire ca sa se invete sa nu mai spioneze pe cine nu trebuie! spun introcandu-mi atentia pe baiatul care a scancit speriat  
- Inceteaza odata! spune Shane 
-Ce s-a intamplat iubire ? Deja incep sa te enervez? O placeai mai mult pe Sage? adaug razand batjocoritor. Ma uit la Shane in timp ce tineam baiatul de gat si am vazut cum Shane il trage pe Liam de brat .  
 -M-am saturat sa iei vieti fara sa-ti pese , sa iti bati joc de cine vrei. Nu vreau sa continui asa , stiu ca intr-o zi o sa iti para rau si nu vreau sa devii ceva ce vei uri la un moment dat! Stiu ca dupa ziua de azi nu imi vei mai vorbi si iti va fi rau dar vei fii bine! E mai bine! spune pozitionandu-l pe Liam in fata sa 
- Ia mana de pe el sau te rup in bucati si pe tine si pe haita ta! urlu nervoasa
- Ori te opresti tu ori te opresc eu! striga nervos si ii suceste gatul lui Liam, acesta cazand inert la pamant. 
   In acel moment i-am dat drumul baiatului care a fugit speriat si m-am prabusit in genunchi luandu-l pe Liam in brate. 
-Nu! Nu nu nu nu nu! Liaaaam ! urlu plangand . Nu e posibiiiiiil! Nu! Fratele meuuuuu!! strig strangandu-l la piept si plangand
         Am simtit cum vraja s-a rupt si sentimentele au navalit peste mine . Doamne cata durere . 


 Ssssssssssiiiiii multimea e in deliiiiiiir!!!! Gata v-am dat ce ati vrut :))) Ma doare sufletul cand ma gandesc ce va urma in urmatoarele capitole.... Pareri? 


























Alpha's DaughterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum