Cap.18

18.5K 879 15
                                    

     Turneul s-a terminat la vreo doua saptamani dupa cele doua zile minunate pe care le-am petrecut in Sidney. Au avut acelasi punctaj ca australienii.  Acum s-a reîntors la echipa de club de aici care organizează  un dineu  caritabil pentru ajutorarea copiilor abuzați. La dineu vor participa multi oameni importanti din lumea sportului și am mari emoții de cand m-a invitat Sonny.

    Prima mea grija este aproape rezolvată, dupa ce i-am spus îngrijorată ca n-am cu ce să mă îmbrac, a sunat-o pe soția unui coleg care e creatoare de modă și m-a trimis la ea.

Intru în magazinul elegant din spatele căruia apare o frumoasă femeie blondă și înaltă.   

-Bună, tu trebuie sa fii iubita lui Sonny! imi spune cu un zâmbet larg.

-Da , îi răspund scurt.

-Ia să vedem, da! Cred ca am ceva ce ți s-ar potrivi,   îmi spune bagandu-ma intr-o cabina de probă si dandu-mi o rochie neagră superbă care îmi vine ca turnată. 

De parca ar fi fost creata pentru mine!

-Ai emoții pentru diseara?  mă privește  curioasă.

-Da, foarte multe! Deja tremur,  îi răspund sinceră.

-Stai liniștită, o sa fie frumos si-o sa-ti placă, iar Sonny  va fi  lângă tine!

-Îl știi  de mult timp pe Sonny? o întreb curioasă, chiar as vrea să mai aflu câte ceva despre el și de la alte persoane.

Se oprește si-mi zâmbește cald.  

-Îl stiu de când eram puștani, el si soțul meu au fost în aceeași echipă, iar când ieseam o faceam împreună, dar Ngati a primit un contract bun la echipa din Wellington si de atunci face drumul ăsta de cate ori e liber. N-am putut sa plec dupa el si sa renunț la tot ce m-am chinuit să realizez, dar m-a înțeles și vine el, mereu!

-Va iubiti mult, îi spun surprinsă de povestea lor de dragoste, care supraviețuiește chiar și la distanța.  

-Da, foarte mult. Stii  ca si Sonny te iubeste mult, nu? îmi spune râzând și tinandu-ma de mână prieteneste.

-Da ...cred! 

-Așa e! Niciodată nu l-am mai văzut atât de fericit și entuziasmat pentru cineva și crede-ma că îl cunosc de mult timp și știu despre ce vorbesc! imi  face  cu ochiul.

Nu-i mai răspund pentru că îmi zboară gândul la Sonny.

         Chiar ma iubeste atat de mult?

După o programare la coafor mă întorc acasă si găsesc un bilet pe masa din living in care  scrie ca ne vedem acolo  pentru ca are foarte multe lucruri de rezolvat pana atunci.

  O Doamne , nesimtitul ma lasa singura!

   Ma pregatesc si arunc o ultima privire in oglinda inainte sa cobor sa astept taxiul. Imi place cum arat, sunt foarte eleganta dar chiar si sexy.

       Cred ca Sonny o sa caute toata seara o esarfa sa-mi acopere pieptul!

Gandul asta ma face sa rad si sa ma simt bine pana ajung la locul unde se tine dineul. La intrare este un covor rosu pe unde trece pe rand cate-o pereche si stau sa fie fotografiati  si filmati de multimea de ziaristi care le pun fel de fel de întrebări.

    O Doamne , ce caut eu aici?  

   Cobor din taxi și prind curaj trecând în viteză pe lângă un cuplu care râde si răspunde la întrebări, îi arat invitatia celui de la intrare si patrund intr-o sala imensa decorata superb. Raman intepenita si nu stiu unde naiba sa merg, sunt multi oameni asezati la mesele rotunde, dar  alții se plimba dintr-un loc in altul salutandu-se.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum