Cearta

2.4K 192 3
                                    

  Dupa o saptamana...

 Dupa ce Abigail mi-a spus ca este pazitorul meu am inceput sa facem antrenamente.Oficial am devenit Alpha al haitei.Toata ziua stau in birou cu capul in hartii.Acum am inceput sa citesc diferite cereri de aliante.Se pare ca foarte multe haite sunt atacate de vampiri.Merg sa ma intalnesc cu Abigail ,Edan si Luci pentru antrenament.Ajunsa acolo am inceput.Trebuia sa ma lupt cu puterile.Am trimis spre Luci un tsunami dar,l-a barat cu o singura mana.Am inceput sa arunc spre el si apa,foc ,pamant,intuneric si putina lumina.Spre surprinderea mea,lumina l-a doborat.Am format in jurul lui o cusca de lumina.

-Da-mi drumul.

    Eu nu mai auzeam nimic,dansam si saream in sus ca insfarsit l-am invins pe Lucifer.Mi-am amintit de el si l-am eliberat.

-Zoe, o sa o patesti!spune nervos.

     Totul parca se intampla cu incetinitorul.Il vad pe Luci cum scoate pumnalul facut din Aurul demonilor.Il arunca inspre mine.Aud un strigat apoi...intuneric.

****

Aud un bipait foarte enervant.Deschid ochii si vad ca ma aflu intr-o camera alba.Cred ca la spital.Ma ridic si il vad pe Elan.Vreau sa merg la el dar,simt o durere in umar.Ma uit la el si il vad bandajat.Ar fi trebuit sa ma vindec.....daca nu era Aurul Demonilor.Fac o bila de apa si o arunc in capul lui Elan.Acesta se trezeste si ma imbratiseaza.

- Zoe ce dor imi este de tine!

-Elan,cat am dormit?

-3 luni.

-Ce?Asa de tare ma afecteaza pumnalul tatalui tau?

-Se pare ca da.

   Of.Luci a innebunit total.Nu imi vine sa cred ca a vrut sa ma omoare.Dar totusi este dracu in persoana.Ar trebui sa ma astept la orice din partea lui.

-Elan ,unde este tatal tau?

   Vreau sa ma intalnesc cu el ca sa il intreb de ce a vrut sa ma omoare.Daca muream eu,murea si Elan deoarece inca nu a implinit 19 ani.Ar trebui sa isi controloze nervii macar pana cand Elan implineste 19 ani.Nu vreau sa moara din vina tatalui sau.


Buna!Va multumesc ca imi cititi cartea.As vrea sa treceti si pe la Elektra.Pana data viitoare,bye :*

Fiica de Alpha SupremUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum