Bölüm 30 - Asla Eskisi Gibi Olamaz

42.3K 2.4K 260
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR BOL DİYALOGLU BİR BÖLÜM OLDU. BAYAĞI DA UZUN İNŞALLAH SIKILMADAN OKURSUNUZ.

Yorum atın lütfen benim için önemli :)




"Deniz bunları anlatırsam... Yani bak öğrendikten sonra geri dönüşü yok bunların. Tüm hayatını etkileyecek şeyler biliyorum. İyi düşün öyle cevap ver. Eğer istemiyorsan seni her şeyin dışında tutabilirim."

O kadar gergindi ki benim de tüm kaslarım gerildi.

"Lütfen söyle Akın." dedim "Ne olursa olsun bilmek istiyorum."

Ağzını açtı ama bir şey söylemeden tekrar kapattı. Neydi sahiden bu kadar söylemesi zor olan? Onu silkeleyip "Konuş ulan!" dememek için kendimi zor tutuyordum. Ama sabırla başlamasını bekledim.

"Nereden başlasam bilemiyorum... Benim babamın bir arkadaşı var. Babam vefaat ettiğinden beri benimle sık sık görüşür ilgilenir. Çok zor zamanlarımda bana destek olmuştur amcam derim ona. Kendisi polis. "

"Akın hayır polisi karışrıtırırsak bitirirler bizi! Tek derdimiz -"

"Deniz polisi karıştırmak diye bir seçenek yok. Zaten karışmış durumda çünkü. "

"Ne?"

İyice tedirginleşmişti çevresine bakındı. "Sessiz ol kızım" dedi. "Henüz ana konuya bile gelmedim."

"Tamam dinliyorum ama gerginlikten patlayacağım şimdi."

"Bu amcam... Adını vermemem daha iyi sanırım... Organize işlerden biri. Ve yıllardır bir uyuşturucu baronunun peşindeler. Ama adam gerçekten hiç açık vermiyor. Birkaç yıl önce bu adamın sokak dövüşleri yani yasa dışı bahis işleriyle de uğraştığı ortaya çıktı."

Halil'in asıl sorumlu olan bir adamdan bahsettiğini hatırladım anında. Tek suçlu ben değilim diyordu. Asıl patronları. Dövüşe çıktığım ve Akınla ringde karşılaştığım gece onun yüzünden kırmızı alarm verdikleri adam.

"Anladım." dedim sakince. "Bizim dövüştüğünüz yer o adamın. "

"Evet. Amcam ve ekibi de uzun araştırmalardan sonra bu dövüşlerin adamın ağına sızmak için en uygun yer olduğunu onun en zayıf noktası olduğunu tesbit etmiş. Çünkü buranın işleyişi tamamen Halil'in elinde. Ve bazen güvendikleri veya işlerine yarayan adamları çeşitli baskı ya da kendilerine bağlama yollarıyla uyuşturucu işine aktarıyorlar. Anladın mı?"

"Sanırım.." dedim. "Yani adam buradan seçtiği kişileri daha yakınına alıyor. Bi nevi ön elemeden geçirerek asıl ağına alıyor."

"Aynen öyle. Tabi bir yandan da mükemmel bir maddi getirisi var dövüşlerin bu da cabası."

"İyi de dövüşmek ve uyuşturucu çok farklı şeyler. Yani insan dövüşebilir ama yani... Bu çok başka..."

"Aslında değişik yolları var sanırım raporlara biraz göz atmıştım. Bazen para kazanmak isteyenler çok umutsuz olunca cazip oluyor. Bir anda Halil denen adam Seni başka bir alana alalım daha kolay para kazanacaksın diyor ya da sanki iki farklı grupmuşlar gibi seni ikisinin arasında borçlandırıyorlar, borcun git gide büyüyor tek çaren yeni bir sektör uyuşturucu diyorlar. "

Sokak DövüşüHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin